Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Eylül sonu tr ye gitmistim 92 kiloyla döndükten sonrada bi türlü toparliyamadimAy olurmukiii
Sende de mi yen8 başlangıç var ?
Nerdeyse aynıyız :)) bakalim kim önce 8 lere düşecek
Bu seviyeli sistemi uygulayanlar tekrar kilo aldılar mı ya da herhangi bir sağlık sorunu yaşadılar mı sonrasında, merak ediyorum.y.o.l.c.u
nisan34
Bonus sen biliyorsundur durumlarını arkadaşların, nisanı arada görüyorum 80 kilo civarında yanlış hatırlamıyorsam, kaçla bitirmişti acaba
Çabuk alan bir yapım var, geri gelir diye korkuyorum, birde bende çarpıntı yapıyordu, böyle bir şey yaşayan var mı uygulayanlarda
@ HasibeG
Yeni yılın enerjisiyle saglikli beslenmeye baslasana cnmHepinize hayirli cumalar nasilsiniz devam ediyorsunuz ne guzel ben bi koy verdim duzelemiyorum once gruba ara verdim sabitim diye sonra aldim da aldim 119.5 oldum yemin ettim bozdum basladim basladim bozdum ondeki koca göbek artik sinir ediyo ama bir turlu baslayamiyorum![]()
Geçmiş olsun canımHayirli cumalar
Geçen hafta 81 küsür
Bu hafta yine aynı
Küsüratını söyleyemiyorum tartim bozuldu galiba.
İki haftadır hastayım anca göz acabildim.
hergaf şu An başım ağrıyor yaticam gibi gorunuyor. akşam veya yarın sorularını yanitlayabilirim.
Ben geldimyeni diyet listemle
Tesekkur ederim cnm. Kt ye 3 ya da 4 hafta kaldi adet gunume gore ayarlicamAdını duymuştum diyetin ama zor diye hatırlıyorum, tekrar bakarım. Haftanın başında frenlemiştim kendimi, iki gündür yine abarttım. Sürekli kendime telkinde bulunuyorum dikkat etmem hususunda, şimdilik iki öğünlü yeme sistemini uyguluyorum ve aralarda kaçırmamaya dikkat ediyorum. Akşam 5 ile 8 arası çok yiyorum onu engelleyebilirsem çok iyi olacak.
Çok merak ettim, öncesi sonrası fotoyu gördüm,giysilerin içinde seni de görseydik daha motife olurduk
Tebrikler çok kararlı ilerliyorsun, ne kadar kaldı Kt ne
Bende bir sikinti olmadi cnm. 3 gunluk acliklarda usuyorum sadece o da normal tabiBu seviyeli sistemi uygulayanlar tekrar kilo aldılar mı ya da herhangi bir sağlık sorunu yaşadılar mı sonrasında, merak ediyorum.y.o.l.c.u
nisan34
Bonus sen biliyorsundur durumlarını arkadaşların, nisanı arada görüyorum 80 kilo civarında yanlış hatırlamıyorsam, kaçla bitirmişti acaba
Çabuk alan bir yapım var, geri gelir diye korkuyorum, birde bende çarpıntı yapıyordu, böyle bir şey yaşayan var mı uygulayanlarda
@ HasibeG
Tesekkr ederim cnm ❤Sağol canım inşallahbu arada sanada kocaman bir maşallah ve nazar boncuğunu bırakalım
![]()
Tam diyet modumda değildim canım o yüzden yazmıyordum ama artık tam başladım inşallah olur bu seferAk kelebek canım nerelerdesin niye gelmiyorsun buraya?
Doğru söylüyorsun haklısın da, eskisi gibi iradeli değilim bir kafede çalışıyor olmam birde aç bırakıp kendimi sonra saçmalamam bunları düzeltmen lazım....Ben Eylül sonu tr ye gitmistim 92 kiloyla döndükten sonrada bi türlü toparliyamadim
Uzun saat calistigim icin 94-96arasi gidip geliyordum
Son 2 haftadir fazla calismacinca kilo birden cikiverdi :))
Allahin izniyle bugün saglikli beslenmeye basladim
Biz istersek neden olmasin cnm
Hatta sen dikjat edince cok güzel verebiliyosun
Yeterki karbona sınır getir, aç birakma kendini