Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haklısın yedikçe acıkıyor insan.
Bende bi ara 2 öğünle güzel kilo verdim sonra diyeti bıraktım hepsini geri aldım.

Yeniden yapim dedim bir türlü yapamadım 2 öğünü. Geve aşırı acıkmalarım var durduramıyorım kendimi bıraktım 2 öğünü.

Biraz sakinleşmem lazım
ben tv de bir doktor görmüştüm o adam şey demişti 3+3 öğün insülin direnci olan hastalara verilir şekerin düşüp , yükselmesinden ötürü. Normal sağlıklı bireylerin 2 öğün yemesi en ideali demişti ondan sonra aklıma yattı hep böyle yapıyorum. yarın mesela tek öğün yapmayı düşünüyorum vücudu şaşırtmak için uzun zamandır 88-90 arası gidip geliyorum.

ben tv de bir doktor görmüştüm o adam şey demişti 3+3 öğün insülin direnci olan hastalara verilir şekerin düşüp , yükselmesinden ötürü. Normal sağlıklı bireylerin 2 öğün yemesi en ideali demişti ondan sonra aklıma yattı hep böyle yapıyorum. yarın mesela tek öğün yapmayı düşünüyorum vücudu şaşırtmak için uzun zamandır 88-90 arası gidip geliyorum.

İnsülim direncim var benimde. 2 öğüncüler kızıyor 3+3 e insülini daha çok azdırdığını söylüyolar.

İnsülim direncim var benimde. 2 öğüncüler kızıyor 3+3 e insülini daha çok azdırdığını söylüyolar.
valla tatlım orasını tam bilmiyorum doktor değilim sonuçta , ama benm diyet insta hesabımda vardı orada bir kaç kişiyi takip ediyordum 3+3le zayflayıp insülin direncinden kurtulduklarını anlatıyorlardı.

Slmlarrrrrr
Cogunluk gorunmemis:)

Bildirimimi yapayim 😁

Geçen hafta 99
Bugun 94.4
Fark 4.6
_20200110_123114.webp

Slm kizlar

Gecen hafta veremedigim kiloyla beraber bu haftaki kilolarimda gitti. Tabi oruc gunlerini degistirmemde etkili oldu.

Gecen hafta 79.4
Bu hafta 74.5
Fark -4.9
Yuzde 6.17
Harikasinnnnn cnm 😍😍😍😍
Benim tahminimden cok daha fazla gitmis 😅

evet arkadaşlar ben yine upuzun yazılarımla sizlerle olacağım :) tartının cuma olduğunu bilmediğimden dün akşam tartıldım:)
dün akşam: 88.9
bu sabah: 88.5
fark:0.4
sorun şu pazartesi 88.0 dım tam olarak hala nasıl +500 aldım bilmiyorum kabızlık sorunum var ve 88i kırmak için 2 gün sıvıyla karışık bir diyet yapmayı planlıyorum.
sabah: 4kaşık kıyma+2buyuk dilim peynir+ yarım dilim ekmek + maydanoz/ dere otu
akşam: 2 yaprak lahana ile hazırlanmış su ( tüm gün bunu içeçeğim :)

Mefkurem Mefkurem ve Bulamiyorum Bulamiyorum nin verdikleri kiloları görünce gözlerim embele oldu :KK57::KK70: tebrikler kızlar :KK9::KK9::KK9:

Bulamiyorum Bulamiyorum KT yaptın mi ve saçlarında dökülme problemi yaşadın mi ?

hergaf hergaf hocam ben programı yaparken carpintim olmadı desem yeridir. Asıl çarpıntı fazla yedikten sonra oluyo. Kalktığımda göz kararmalari yaşadım sıklıkla hatta bir defasında dusmustum. Allahtan kafam gözüm yarilmadi :) en moralimi bozan durum şu oldu saçlarım çok fena döküldü :KK12: üçte ikisi gitti diyebilirim. Tam tamına programı uygulamadigim halde.

Back
X