Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi küçük,poposu büyük nedir ayolBiz yine eşimle depresyondayız kabullenme aşamasını geçemiyoruz bir türlü. Bir yerlerde bi umut saklı ama o yer nere
saol canım. sana da kolay gelsin.maşallah suphanallah çok güzel gidiyorsun.Hosgeldin cnm gecmis olsun. Ben de bildigin gibi is guc kosturmaca. Sali denetlemede var yetismeye calisiyorum her yere
aynen geçmedi. bir de bugün akşamüzeri hapşuruk başladı yenidencok geçmiş olsun cnm
Kuru öksürük kolay kolay gecmiyor zaten
Benim 1 ayı geçti hala kesilmedi
hayirli olsun cnm
afiyet olsun canımÇok tesekkurederimmm yulaf süper olur aynen cok saol![]()
c vitamini almaya çalışıyorum.Çok geçmiş olsun. Limonlu suyla yada portakal mandalina ile al kan ilacını etkisi daha hızlı oluyor
saol canım.inşallah hakkında hayırlısı olur tatlım :)
evet bir sakinlik var. ama ara ara oluyor. düzelir merak etme.+90 lar bi türlü toparlanamadı he tadı tuzu kalmadı buranin![]()
Üst beden 38–40 alt beden 48–50 oluncaKendi küçük,poposu büyük nedir ayol![]()
Üst beden 38–40 alt beden 48–50 olunca
Teşekkür ederm canm. Evdeyim şimdi ağrılarım var inş çabuk iyilrşirmiyi akşamlar kızlar. bir uğrayayım dedim. umarım herkes iyidir.
bengisu022 canım çok geçmiş olsun. şimdi nasılsın?
Malesef
o kadar fark var mı?
Allah kolaylık versinSlm kizlar
Gelip gittiler cok sukur bi daha gelezler insallah
Oturdum azicik dimleneyim dedim malum gece uzun sabaha kadar nobet var![]()
Geçmiş olsun hadi iştesindir şimdi kolay gelsiiinSlm kizlar
Gelip gittiler cok sukur bi daha gelezler insallah
Oturdum azicik dimleneyim dedim malum gece uzun sabaha kadar nobet var![]()
Neyi kabullenemiyorsunuz canım mahsuru yoksa eğer ....Biz yine eşimle depresyondayız kabullenme aşamasını geçemiyoruz bir türlü. Bir yerlerde bi umut saklı ama o yer nere
Sünnetiniz hayırlı olsun damatlığınıda, torunlarınızıda sağlıkla gör annesi :)Iyi aksamlar canlarım.bu kış bizim evde grip nezle eksik olmadı allah başka dert vermesin.ustunede oğlanı sunnet ettirdik.hep küçükken yaptırmaya karşı oldum kendi de yaşasın bu geleneği bilsin diye ama iki gün cok nazlandı burnunuzdan getirdi.simdi iyi şükür ama tamamen iyileşmesi için yine bir kac gun var gibi.kilom yerimde sayıyor.bazen koşuşturmaca bakıyorum çocukları gören sen bunlarla nasıl kilo veremiyorsun diyorlar ama bilmiyorlar ki analarinin genetiği yuvarlakocak ayı bitiyor ayva çiçek açacak gram gram yaza nasıl gidecez bakalim.