• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nen var bebem senin?
Ben bu yaşta romatizma hastasıyım yaklaşık 8 sene önce teşhis kondu ama onun öncesinde de vardı yyani artık oturamayacak hale gelince gitmiştim doktora

Bel kemiklerinde ödem ve iltihap var şuan sirtlarim da ağrıyor son dogim sonrasi sirtlar pert oldu

Hacamat yaptırmıştım iyi gelmişti ama bir senden fazla oldu yine aynıyım 🤷🏼‍♀️

Randevu aldım doktor a fayda görmezsem ciddi ciddi sülük düşünüyorum 🤷🏼‍♀️

Tahmin edebiliyorum canım ama inan değmiyecekse sonunda en ufak bir çabanı bile israf etme o kişi için.

Zaman geçer herşey değişir hallolur üzüldüğün şeylere keşke üzmeseydim kendimi dersin.
Şuan hiç geçmeyecek gibi geliyor bazı insanlar insan olmayı beceremiyo
Bide üstüne seni suclamasi çok aci😔

Ben bu yaşta romatizma hastasıyım yaklaşık 8 sene önce teşhis kondu ama onun öncesinde de vardı yyani artık oturamayacak hale gelince gitmiştim doktora

Bel kemiklerinde ödem ve iltihap var şuan sirtlarim da ağrıyor son dogim sonrasi sirtlar pert oldu

Ya ayakta duracağım yada yatacağım bel yüzünden genelde oturamiyorum :/

Hacamat bi kerelik bişey değilki kuzum ben uzun yıllardır yaptırıyorum en çok romatizma migren hastası gördüm.
İlk ve sonbaharda yaptırcaksın sen tedavi bi kerelik olmaz açılcak orası temizlenicek.
Ve sporla destekliyceksin.

Ya ayakta duracağım yada yatacağım bel yüzünden genelde oturamiyorum :/
Geçmiş olsun canım iltihaplı romatizmami bi komsumda öyleydi kadının elleri ayaklari şişerdi ağır bişey kaldırırsın belinden 10gun yatardı
Isırgan suyu fln içiyorum demişti iyi geliyor demişti bi arastir istersen

Geçmiş olsun canım iltihaplı romatizmami bi komsumda öyleydi kadının elleri ayaklari şişerdi ağır bişey kaldırırsın belinden 10gun yatardı

Evet minik spor salonunda bi abla vardı bilekleri şişiyodu düzenli spor yapıyodu Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere kiloyuda kesin vermen lazım

Hacamat bi kerelik bişey değilki kuzum ben uzun yıllardır yaptırıyorum en çok romatizma migren hastası gördüm.
İlk ve sonbaharda yaptırcaksın sen tedavi bi kerelik olmaz açılcak orası temizlenicek.
Ve sporla destekliyceksin.
ya düzenli gitmedim biliyorum da bakalım arayacağım kadını yapıyorsa gideceğim yakın zamanda
Herşey var belde düzleşme iltihap ödem romatizma :olamaz:

Şuan mesela sırt üstü yatmak istemiyorum ensem ve sırtım açıyor yüz üstü yatınca rahat ediyorum :(

Isırgan i hiç duymadım araştırayım çok sağol

ya düzenli gitmedim biliyorum da bakalım arayacağım kadını yapıyorsa gideceğim yakın zamanda

Herşey var belde düzleşme iltihap ödem romatizma :olamaz:

Şuan mesela sırt üstü yatmak istemiyorum ensem ve sırtım açıyor yüz üstü yatınca rahat ediyorum :KK43:

Isırgan i hiç duymadım araştırayım çok sağol

Miniğim git sağlam bi niyet al oku hacamat tedavisi ol allahın izniyle ferahlıycaksın.

Kilo vermeyi sakın geciktirme fıtık gibi onunda düşmanı kilo

Bu yükten kurtulmak iatyrm bonus. Annemi görünce daha kötü oldum.. Kadın gençliğinde uzum süre ev ekmeği yapmıl biz çocukken sonra çamaşır yıkama yemek bulaşık ve bizokuldaydık hep yardım edemezdik fazla. Uzın süre ta oturma ya sabit durma bacağının yanında bi şişlik çıktı yumurta kadar ağrılı defalarca dr giitti. Gittikçe büyüdü kavun kadar oldu.. Doktorlar Kilo ver dediler pek ciddiye almadı. İlerledi her gittiği Dr kilo dedi enson Ankarada iyi bir prof bulup götürdük o da kilo dedi. Annem 2 yıl spor salonu ve 15 kiloya yakın verdi. Bırakınca tekrar aldı 150 boylarında şu anda 92 kilo ve her iki bacağında diz kenarında şişlik var. Ve doktorlar artık giittiğe yere kadar sonrası keseriz demiş. Ama annem hala ekmek hamur işi yiyor kilo vermeyi bırak alıyor da. Ona da kızdım kendime de kızdım..gel beraber diyet yapalım dedim. Annem 4 öğretmen yetiştirdi..biri çok daha iyi bir yerde müdür. :) ama canı gitti ömrü giiti kadının.
Ah canım ne emekler etmiş. Hepimizin anneleri gibi. Annem de hem vergi dairesinde çalıştı hem üç çocuk büyüttü. Eve bir gün temizlikçi girmedi. Şimdi iki diz de gitti, belde fıtık var. Doğru düzgün yürüyemiyor bile. Namazı oturarak kılıyor. Allah onlardan bin kere razı olsun. Mide balonu düşündünüz mü hiç canım. 15 dakikalık bir işlem. Endoskopiyle yapılıyor, cerrahi işlem yok. Özel hastanede kardeşler birleşip annenize yaptırabilirsiniz. Bir videosunu izle, ne demek istediğimi anlayacaksın

Iyi geceler kizlar
Cumartesi gunu koye geldik pazar aksami geri donucez insallah
Günaayyydınnsss 💙
Mutlu haftasonları 💙

+90 güzelleriiii nassınız inşallah :KK45:

Menülere tartılara bakıcam heçç meraklanmayın.
Siteye girdiği halde gelmeyenler yoktur inşallah.
Akşam çok yorgundum duramadım dün oğlumun doğum günüydü misafirler vardı

E eboe
74FRIDA 74FRIDA
60kiloyum 60kiloyum
ISILDURU ISILDURU
Tgcervanne0133 Tgcervanne0133
Mthn83 Mthn83
MuMu85 MuMu85
Mefkurem Mefkurem
Amine Busra Amine Busra
bengisu022 bengisu022
huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi
Bulamiyorum Bulamiyorum
Sozen Sozen
N Nana
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus Pembe Lotus
M Musluk Suyu
ayseMsb ayseMsb
maralgozlu maralgozlu
@nisandeniz
Saglikli huzurlu uzun omru olsun insallah ❤❤
ahhh ulan seni çekmeyeceğim de kimi çekeceğimmmm beeeennnn
inşallah o 10cu yılınzda kilo hayallerin olur en güzel şekilde çekerim :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK36:
Tesekkur ederim bebem ❤❤❤❤😙😙😙
Evet kaynım. Eşimin annesi şubatta vefat etti. Beş buçuk yıl ailece kanserle savaştık. Ölümünü kabullenemiyor. Yıktı geçti herkesi suçladı, Kızım çok korktu 😔
Basiniz sagolsun cnm.

Back
X