- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Çıtır çıtır yerler bunlar beniBizimle yarışi bekliyorlarmis demek ki
Daha bizim kizlarin haberi yok etiket yapalim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıtır çıtır yerler bunlar beniBizimle yarışi bekliyorlarmis demek ki
Daha bizim kizlarin haberi yok etiket yapalim![]()
Çıtır çıtır yerler bunlar beni![]()
Bene bulaşmayin bonusa bulaşın bulaşmamın sebebi odurBiz takılırız aman yanlış anlaşılma olmasın hatunlar gülümse candır ❤
Hele az hoş tutak![]()
Geri vitese takma gebertirim.seniÇıtır çıtır yerler bunlar beni![]()
Uykuda sayikliyor o sen ona bakma uyur gezerOyy ağzın bal yesinn işşşşallah![]()
Yanlis haftada mi yarisiyoruzBiz gaz beklemedik te bu hafta herkes kocasına kızgın bu yeterli sebep![]()
3 yulafi 1 haftada yersen bizim isimize gelirHemen markete inip son 3 yulafida ben aldim,zaten dolabı kendime göre stoklamistim![]()
Uykuda sayikliyor o sen ona bakma uyur gezer![]()
Kaptanim sen ne diyorsun bu işe çok eğlenecükk demi banada öyle geliyorYanlis haftada mi yarisiyoruz
3 yulafi 1 haftada yersen bizim isimize gelir![]()
Bencede cok eğleneceğizKaptanim sen ne diyorsun bu işe çok eğlenecükk demi banada öyle geliyor![]()
![]()
![]()
Bize yok mu kahveGidim gahve yapim![]()
hadiiiii ordannnn ben seni yersem bonussss heheyyOyy ağzın bal yesinn işşşşallah![]()

daha sen kimlen yaristigini bilmiyorsunMisafir perverlik sıfır sıfır sıfırBencede cok eğleneceğiz
Bize yok mu kahve![]()
Günaydınnnnnnnhadiiiii ordannnn ben seni yersem bonussss heheyydaha sen kimlen yaristigini bilmiyorsun