- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.233
- 158
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüğüm en yüksek kilo 101![]()
Kim sen mi bana rakip olacaksın duy da inanmaMinik Duduklu Tencere
Sana meydan okuyorumtakım içinde rakip olalimmi bu hafta hiç şansın yok
Ama neyse![]()
![]()
Minik Duduklu Tencere
Ama neyse![]()
![]()
Valla normalde kilo vereyemen ben gazla sporsuz 800 Gr vermişimSen beyaz sen kuğu sen sen bu yüreği nerde yedin sen![]()

Gunaydin canim ❤❤Günaydın bu arada :))
Hasibe 91 mi oldu@HasibeG hasbüşün kilo bildirimi 91,4 müş yola çıkıcak gelemez sanıyorum ki.
Yüzdeleri bende akşam yada gece toplarım.
Eboede gece yapıcak listeyi.
Beklemede kalın![]()

ne zamanAma.ben etikete gelmedim sayfayı guncellerken en üstte 90 görünce geldim
Bulamiyorum dedin etiket yapayim demistimAma.ben etikete gelmedim sayfayı guncellerken en üstte 90 görünce geldim![]()
![]()
Ama gormedim alt bildirimlerde kalmış kahvaltiyami geldik şimcik burayaBulamiyorum dedin etiket yapayim demistim![]()
Kahvaltiyi burda ogle yemegini de 4.takim da yerizAma gormedim alt bildirimlerde kalmış kahvaltiyami geldik şimcik buraya![]()
Minik Duduklu Tencere
Ama neyse![]()
![]()
Valla normalde kilo vereyemen ben gazla sporsuz 800 Gr vermişimbirde böyle dik baslara bana cikisanlara neler neler yapacağım sen gör
![]()
Bugün beleşden geçinecez deseneKahvaltiyi burda ogle yemegini de 4.takim da yeriz![]()
Biz burayı karıştırmaya gelmiştik ama.coktan karışmış bileKızlar kızlar kızlaaar az sakin, nedir bu hız, bu şiddet, bu hırs![]()
Ama gormedim alt bildirimlerde kalmış kahvaltiyami geldik şimcik buraya![]()
Kahvaltiyi burda ogle yemegini de 4.takim da yeriz![]()
Arkadaşlar incicik olcikBiz burayı karıştırmaya gelmiştik ama.coktan karışmış bile![]()
Allah muradın vere yerik sıkıntı yok listede değilizGünaydın güzelliklersize kahvaltıda şokomelli, nutellalı pankek yaptık
![]()
GünaydınGünaydın güzelliklersize kahvaltıda şokomelli, nutellalı pankek yaptık
![]()