• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet yapmıştım çok öncesi karbonatlı su ile ama fenaydı daha sağlıklı bir tarif arıyorum:KK43:
Buraya attığımı gordun mu

Bunu bana atan kisiler herşeyi kendileri yapıyorlar benim sırtımı temizlerken ev yapımı sirke ev yapımı kantaron kullandı kesinlikle kimyasal kullanmadı

Çok dikkatliler bu konuda
Riskli olsaydı benimle paylasmadi diye düşünüyorum

Çünkü ben hacamat ve sülük le ilgili çok soru sordum benim detaycı olduğumu anlamistir 👀

Buraya attığımı gordun mu

Bunu bana atan kisiler herşeyi kendileri yapıyorlar benim sırtımı temizlerken ev yapımı sirke ev yapımı kantaron kullandı kesinlikle kimyasal kullanmadı

Çok dikkatliler bu konuda
Riskli olsaydı benimle paylasmadi diye düşünüyorum

Çünkü ben hacamat ve sülük le ilgili çok soru sordum benim detaycı olduğumu anlamistir 👀
Ben maalesef yiyecekk içinde hariç , sarmisak yiyemiyorum mideme dokunur 1 baş 😔

Ben maalesef yiyecekk içinde hariç , sarmisak yiyemiyorum mideme dokunur 1 baş 😔
Bilmiyorim canım ben bunu da yapmadım ama

Sabah aç karnına bir kaşık bal bir kaşık sirke bir bardak ılık su da bağırsak çalıştırıyor diyorlar temizliyor mu bilmiyorum ama 👀

Bugün kendimi çok mutlu hissettim. İlkkez zayıf hissettim. Dünyanın en güzel kadını gibi. Çok mutluyum

Eklentiler

• IMG_20200718_232018.webp
    IMG_20200718_232018.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 24
Gelinliğim ve kına kiyafetimden sonra ilkkez aşkla kendi abiyem oldu çocuk gibi mutluyum. Evlenirken kiloluydum hiç bişey bulamadım😔
Şimdi fiziğin güzel bu sana bol oldu diyorlar ya muhteşem bir duygu.
Belin çok güzel dedi kaç mağaza.
Eski alışkanlık yapıştım teyze işlerine battal bedenlere. Bugün anladım ki zayiflamisim

Back
X