• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm cnm 💓
Bizim bahce teras isleri bitnedi daha
Bide iş yeride cok yogun
Baya yorucu geciyor günler malesef

Sen nasilsin, nasil gidiyor
Daha iyimisin
merhaba canım kolay gelsin o zaman sana. evde tadilat-iş zor oluyor. ustaların başında olmak gerekiyor. temizliği şuyu buyu yorucu oluyor haklısın.
valla ben de son zamanda çok dalgalıyım. toplayamadım. şöyle bir iyice silkelenmem lazım.
benim bazı sıkıntılarım vardı. ayrıca demir hapına başlayınca iştah da çok zorluyor. o da ayrı bunalıma sebep oldu ben de. kendimi hiç iyi hissetmiyorum son zamanlarda. açıkçası gelemedim buralara. şimdi de dolunay öncesi acayip bir şişlik var vücutta. 1 haftadır tartıya çıkmıyorum. dolunayla birlikte Allahın izniyle yeni bir başlangıç yapacağım. bir an önce şu demir hapından kurtulmam gerekli. buraları da çok ihmal ettim. ama gerçekten çok mutsuzum bu aralar :KK43:

zamanla yoluna koyacağım Allahın izniye :dua: hepimiz işlerimizi halledelim topluca harekete geçelim. büyük 90+ lar zayıflama taarruzu başlatalım :KK70::KK66::KK68: :halay::halay::halay::halay::halay:

canım yürüyüşlerini spor ayakkabı ile yap. çok farkediyor. ayakların çok rahat eder. normal ayakkabılar yürüyüşte çok yoruyor.
Canım ayak baş parmarmağım su topladigi icin giyinemiyorum bir suredir kapali ayakkabi, ya terlik ya sandalet giyiniyorum :KK45:

Selam kızlar nasılsınız??? Dün baya halsizdm bütün gün uyudum sanrm güneş çarptı şimdi çok şükür iyiyim. Dünkü açlık bıgün tartıda biraz eksi gösterdi ama bugün hemen yerini doldurdum sanırım
benim de ağzım hiç boş durmuyor bu aralar :KK14::KK14::KK14:

71be771998f07725ff67791a6eba8aca--komiks-swiss.webp

Günayyydınnn ❤🍬🍭🍗🍖

Nasıl geçiyor bayram? Keyfiniz iyi, karnınız tok, sırtınız klimalıdır inşallah :dua:

Kimsenin bayram günü sizi üzmesine izin vermeyin emi bayramlarda çok olur :)

Nur1835 Nur1835
asumanzeynep asumanzeynep
74FRIDA 74FRIDA
bengisu022 bengisu022
Sozen Sozen
N Nana
60kiloyum 60kiloyum
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Pembe Lotus Pembe Lotus
Zeyzeyay91 Zeyzeyay91
PiaLeon PiaLeon
Amine Busra Amine Busra
Bulamiyorum Bulamiyorum
KumsalveDeniz KumsalveDeniz
Namaria Namaria
Yaaa bayramda kim üzülür kiii 😂😂
dün evimize geldik sabahın 6sinda hemen yürüyüşe çok özlemişim. Namazımı da kıldım bir huzur da geldi oğlumun dogum gunu 8inde o zamana kadar azcik gobisim insee didimm 😁😁 tartılcam bakalım kilo alms myim

Back
X