• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim normal tartım var,gramları tam hesaplayamiyorum diye sinirleniyordum.. eşim duymus demek ki baktım dün iş çıkışı bana dijital tartı almış getirdi:KK37:
Zayıflamana katkısı olacaksa al bakalım diye verdi..tartima da çok sevindim tabi ama bana inanmasina onemsemesine daha cok sevindim..
Tuğçe de durumlar; musmutlu:KK68::KK200::nazar:
Ne kadannn ponçik ya rabbim 🙄

Tamam yaz gidiyor,kışın montlara kabanlara girip kamufle ediyoruz bi şekilde.. ama aynayla baş başa kalınca??
Bi dilim kek börek daha mi mutlu ediyor,kendini güzel bulmaktan..vallahi aynı şehirde olsak hepinizi alıp kampa sokarım..6 lı kilolara inmeden çikmk yok:)))
Tamam tamam soz bu sefer :KK45:
Bizi bu duygusallığımız bitirdi.
Hadi benim adım çıkmış ulan sana noluyo sen aslan sen kaplan sen sen bu kiloyu niye veremiyon sen
Sen bakma ordan aslan görünüyor içimde kucik bir kedi yavrusu :110:

Tamam yaz gidiyor,kışın montlara kabanlara girip kamufle ediyoruz bi şekilde.. ama aynayla baş başa kalınca??
Bi dilim kek börek daha mi mutlu ediyor,kendini güzel bulmaktan..vallahi aynı şehirde olsak hepinizi alıp kampa sokarım..6 lı kilolara inmeden çikmk yok:)))
İcine girebiliyor muyuz ki acaba? Hicbiri olmuyor. Ne kiyafetler ne kaban ne mont. Artik 42 bedenden 46 bedene kadar olanları fakir fukaraya vericem. Bari insanlar sebeplensin.
Annem para biriktirmiş kendine birsey bak dedi. Baktim xxl olmadi. Araliga kadar 20 kg atarsam anca girerim kabana, monta...

Benim normal tartım var,gramları tam hesaplayamiyorum diye sinirleniyordum.. eşim duymus demek ki baktım dün iş çıkışı bana dijital tartı almış getirdi:KK37:
Zayıflamana katkısı olacaksa al bakalım diye verdi..tartima da çok sevindim tabi ama bana inanmasina onemsemesine daha cok sevindim..
Tuğçe de durumlar; musmutlu:KK68::KK200::nazar:
Evet ya digital daha iyi birde pilsiz olan gormstm bir yerde geçende. Benimkide üniversiteden kalma eski tarzdı onu şimdi yazlıkta birakcm ben de digital istyrm 🤗 hem tartı fotosu atariz dmi daha güzel ❤

Kampa al bizi tugceeee 😁😁 sabah spor yapıldı mi ne yendi diye uymynda ne bilimm 😁😁

Şiddet varmıdır :rolleyes:

5992c79aec76fb68f3d32a6f19b6ac3f.webp

Back
X