• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Her etiket yaptigimda sen bana cevap vermek istemeyen hamsi simdi bana acil cevap veriyosun :tokat:

images

Efendim

Yarissak ya :rolleyes: @Beyazkugu87da iş yok 🤷🏼‍♀️😂😂😂😂
Aşk olsun canım ya ne zaman geri cevirdim ben seni 😅😅
Kuzum biraz moral motivasyon yerlerde benim
Persembe agriyla kanlı idrar görünce soluğu hastanede aldım kum döküyormuşum 😔o ağrı ölüyorum sandım mide bulantısı bitirdi beni...

Serum iğne,ultrason idrar testi yapıldı carsambaydi galiba tomografi cekilecek bobreklerde hafif şişme ve kanallarda genisleme varmış

Persembe agriyla kanlı idrar görünce soluğu hastanede aldım kum döküyormuşum 😔o ağrı ölüyorum sandım mide bulantısı bitirdi beni...

Serum iğne,ultrason idrar testi yapıldı carsambaydi galiba tomografi cekilecek bobreklerde hafif şişme ve kanallarda genisleme varmış
Çok geçmiş olsun :(

Ben seni gaza getirmek için hafife aldım canısı 😍yoksa biliyorum seversin beni 🤭❤️

Allah şifa versin

Back
X