• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

birinci test negatifti, sonra eşim hastalandı
tekrar test istediler
ben ve eşim pozitif çıktık.
bu sebebten cok gelemiyorum buralara

ne zaman düzenli kilo versem bi sıkıntı çıkıyor.
Çok geçmiş olsun kolay atlatırsınız inşallah çabucak geçer.

Kendin nasılsın peki?

tekrar test istediler

Geçmiş olsun çabucak hafif atlatirsnz insAllah canım

tekrar test istediler

Olsun oyle düşünme. Yine adapte olursun sonra gecmis olsun nasilsiniz

Çok geçmiş olsun canm. Allah şifa versin. Toparlan tekrar başlarsın

Çok geçmiş olsun kolay atlatırsınız inşallah çabucak geçer.

Kendin nasılsın peki?

Geçmiş olsun çabucak hafif atlatirsnz insAllah canım

Geçmiş olsun. Allah şifa versin

Olsun oyle düşünme. Yine adapte olursun sonra gecmis olsun nasilsiniz

hepsinize çok teşekkür ederim, o şiddetli sırt ağrılarım gecti
çok şükür daha da ağırlaşmadan olumlu yönde toparlıyoruz eşimle.
oğlum (5 yaşında) çok şükür o etkilenmedi ona seviniyoruz
onun dışında bi sıkıntımız yok, zor olan gecti diye düşünüyoruz

hepsinize çok teşekkür ederim, o şiddetli sırt ağrılarım gecti
çok şükür daha da ağırlaşmadan olumlu yönde toparlıyoruz eşimle.
oğlum (5 yaşında) çok şükür o etkilenmedi ona seviniyoruz
onun dışında bi sıkıntımız yok, zor olan gecti diye düşünüyoruz
İnsallah boylece atlatmis olun canim

Screenshot_20210407_195113.webp

Ben gitti okuyorum ama yazmaya mecalim kalmıyor sanırım ya ev işi oğlanın sürekli emekleme adım atma sevdasına popom yer görmüyor kafam hep meşgul gibi her düşündüğümde belli değil 🙈😃
Hep oyleyiz canim. Benimde kizlar dur durak bilmiyor. Dun gece hic uyumadik. Sabah 9dan oglene kadar uyuduk biraz

Hep oyleyiz canim. Benimde kizlar dur durak bilmiyor. Dun gece hic uyumadik. Sabah 9dan oglene kadar uyuduk biraz
Ohh sefanız olsun valla fırsatını buldukça bende uyuyorum oğlanla anda gerçekten çok yoruyor ya kızım büyük yine çoğu işini kendi hallediyor arada ben ev işi yaparken oyun oynatıyor ama çok hareketli olunca artık hep gözümün önünde tutuyorum ikisini de o yoruyor

Ohh sefanız olsun valla fırsatını buldukça bende uyuyorum oğlanla anda gerçekten çok yoruyor ya kızım büyük yine çoğu işini kendi hallediyor arada ben ev işi yaparken oyun oynatıyor ama çok hareketli olunca artık hep gözümün önünde tutuyorum ikisini de o yoruyor
Eslemde surekli koltuklara birde ablasinin masasina tirmanmaya başladı. Benimde yuregim hep agzimda arkamı donemiyorum resmen. İşlerimi de ucu ucuna yapmaya ugraşiyorum. Dag kadar ütüm birikti 3 saatte falan ancak yaparim herhalde 🙄

Eslemde surekli koltuklara birde ablasinin masasina tirmanmaya başladı. Benimde yuregim hep agzimda arkamı donemiyorum resmen. İşlerimi de ucu ucuna yapmaya ugraşiyorum. Dag kadar ütüm birikti 3 saatte falan ancak yaparim herhalde 🙄
Ya vala inan ütü yapmayı unuttum sanırım yazık eşim hep kendi hallediyor bende hep ucu ucuna hatta denk gelmiyor yarın kalıyor herşey temizlik yapılması lazım ama niyetim yok pandemi de bahane oldu resmen kimse gelip gitmiyor zaten dipli temizliğe bı boşvermislik var ya da bı odayı yapıyorum diğerini yapana kadar yine batıyor aynı oluyor yoruldum koydum ucunu artık yaşayacak kadar yapıyorum tamam

Ya vala inan ütü yapmayı unuttum sanırım yazık eşim hep kendi hallediyor bende hep ucu ucuna hatta denk gelmiyor yarın kalıyor herşey temizlik yapılması lazım ama niyetim yok pandemi de bahane oldu resmen kimse gelip gitmiyor zaten dipli temizliğe bı boşvermislik var ya da bı odayı yapıyorum diğerini yapana kadar yine batıyor aynı oluyor yoruldum koydum ucunu artık yaşayacak kadar yapıyorum tamam
Bende ayniyim canim. Zaten gunluk isime yetisemezken dip köşe asla yapamam şuan... Hatta bugun cocuklari parka cikardim ordayken eşim mesaideyim diye mesaj atti nasil sevindim. Yoksa parktan gelince yemekle ugrascaktim. Artik kucuk seyler bile sevindiriyor. Şu ramazani layikiyla atlatabilsek bari cocuklarla

Bende ayniyim canim. Zaten gunluk isime yetisemezken dip köşe asla yapamam şuan... Hatta bugun cocuklari parka cikardim ordayken eşim mesaideyim diye mesaj atti nasil sevindim. Yoksa parktan gelince yemekle ugrascaktim. Artik kucuk seyler bile sevindiriyor. Şu ramazani layikiyla atlatabilsek bari cocuklarla
insAllah cnm ya vala bklm

Back
X