• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bismillah de bugün tartil menüleri de yaz cnm yeniden tut bı ucundan benimde inisim çıkışım çok oluyor ama bırakmamak lazım sanki tamamen

Bı ara a101 e barbekü gelmişti cnm onda yapıyom kurtarıcı oldu haftada 10 günde yapıyom tost makinem çok iyi değil tostu zor yapiyo yoksa onda da olur sanki

Yaaa şişe falan al yanına bende kalkıp bardakla içmem genelde yanında sürahi duramıyor oğlan saolsun döküyor ama şişe olunca daha kolay oldu
1 bardak içmişim sadece iftardan sonra ve sahurda ilaç alırken

Maalesef iki gündur kötü geçti ama şu regl düzensizliği de etkiliyor sanırım leke geliyor devamı yok kasıklarim ağrıyor bu haftalik hedefim tutmadı sağlık olsun ikinci hedefim 80
Geçen hafta: 85.75
Bu hafta: 85.00
Fark: -750

Eklentiler

• IMG_20210423_152219.webp
    IMG_20210423_152219.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 21
Meyve suyu falan içince içesin gelmiyo desem onuda çok içmedim ciddi uğraşmam lazım bu su için
Benim babam da hiç içmez suyu doğru düzgün yazin biraz içer şükür kışın 1-2 bardak anca aklıma gelmiyor de alışkanlık mi oluyor acaba bı sure sonra

Maalesef iki gündur kötü geçti ama şu regl düzensizliği de etkiliyor sanırım leke geliyor devamı yok kasıklarim ağrıyor bu haftalik hedefim tutmadı sağlık olsun ikinci hedefim 80
Geçen hafta: 85.75
Bu hafta: 85.00
Fark: -750
Harika beni geçtiniz bengisu022 bengisu022 neredesin 😭🤣

Back
X