• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çiçekli pijamama takılmayın 🤣😭

Aaa ben şok 300 gr vermişim :D

Eklentiler

• IMG_20210423_162754.webp
    IMG_20210423_162754.webp
    27 KB · Görüntüleme: 47
Sonuç çok kötü kızlar. Tartımn bir ayağı kaybolmuş komşumda tok karnına ve kiyafetle 88.0 çıktım 😔😔😔😔ya o kadar yürüdüm hiç mi faydası olmaz
Canım normalde tartilmis mıydın hic komşunun tartı da fark var mıydı hem tok hem kıyafetle 88 çıkmışsin bence eksidesin üzülme hiç illa ki faydası olmuştur tartıya yoksa bile ölçülerde olmuştur
Bu gidişle benim cok zor...
Belli olmaz canım çok güzel gidiyorsun bence

Tebrikler canım eksidesin işte ne güzel az çok farketmez eksi olmak yeter bence bu tartıdan benimde vardı bozuldu 🤭
Darisi benimkinin başına dermişim :D bozulursa yeni aldiririm yag olcenlerden 🤭

Evet ya sabit olsam bile sevincektim ama eksi ciktim ya sevindim şimdi. Hemde aksamki menuye rağmen

Darisi benimkinin başına dermişim :KK70: bozulursa yeni aldiririm yag olcenlerden 🤭

Evet ya sabit olsam bile sevincektim ama eksi ciktim ya sevindim şimdi. Hemde aksamki menuye rağmen
😄 kaç tartı eskittim hala ideal kilomda değilim bak bu bı dram 😄😄

Aynen öyle dün benim de felaketti

Mutfağa daldım tartıyı unuttum yaa namazda gözü olmayan ezana kulak vermezmiş aynen öyle.
Yarin bekliyoruz mutlaka 🤗
Cocuklar uyansin bende gecicem mutfaga. Tingirti olmasin diye ellemedim. Karnabaharin sosunu yapip firina vercem. Eşim pilav isterse pilav yapcam. Mercimek ne alemde onu blender yapayim.
Sonra da salata, yogurtlu hazirlarim. Anca yetisirim 😂 arada birde kızlara çorba vermem lazim tabi

Back
X