- 6 Şubat 2021
- 1.186
- 5.305
- 78
- 51
iyi günler de giyinKendime elbise aldım ama bedeni olmicak gibi geliyo nedense
Yaza kadar azmedip içine girerim bende o zaman![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi günler de giyinKendime elbise aldım ama bedeni olmicak gibi geliyo nedense
İte kaka geldik bugüneYaza olmazsa sonbahara yine olur bence istikrarla devam ederSen güzel eksiliyorsun bence çünki
İnşallah içine girersem evde bile giyerimiyi günler de giyin![]()
Hepimize yaradi bu ramazan. Bence sirf evde gectigi için birazda herkes kendini yemeye veriyorHayırlı cumalar
Geçen hafta 98.4
Bu hafta 100.1
Oh mşl ramazan bana yaradı dün zeytinyağlı yaprak sarma yapmıştım çerez gibi yedimAllah beni ne etmesin
Yaprak sarma off ya bende yerim bı tencere durdurmasam kendimiHayırlı cumalar
Geçen hafta 98.4
Bu hafta 100.1
Oh mşl ramazan bana yaradı dün zeytinyağlı yaprak sarma yapmıştım çerez gibi yedimAllah beni ne etmesin
Bu ramazan ben çok rahatım ya şükür iftarı abartmayinca tatlıya da yer kalıyor sıkıntı olmuyor gibi sürekli yedik baya tatlı çünkü ramazan gitti gireliİte kaka geldik bugünevalla canim ramazanda ben, ben degilim. Cokta sıkmak istemiyorum acikcasi. Ama Haziran da tekrar sekersiz 21 gün yapma düşüncem var
Avuç içi pide 2 dilim kaşar 5 zeytin 1 tk kaymak 1 tk bal salatalık domateslolaxx ne yedin sahurda?
Ya tüh kötü olmuş imsak geriye geldikçe bende uyanamam korkusu var uyumadan beklerim belki artık Allah kabul etsin öyle zamanda Rabbim sabrını veriyor daha kolay oluyor gerçi bende
Çok güzel canım tebrikler
Eksi eksidir canım verdiğin toplam kiloya bak çok normal yavaşlaması
Tebrikler canım![]()
çokkkk teşekkür ederim sarısı sanaTebrikler guzel gitmis bu hafta![]()
inşallah girersin bu yaz gezmelere giderken oh miss efil efil bahar gibi güle güle giyİnşallah içine girersem evde bile giyerim![]()
Kendime elbise aldım ama bedeni olmicak gibi geliyo nedense
iyi akşamlar kızlar 2 gün menü paylaşamadım . biraz yorgun hissediyorum kendimi regl den çok kan kaybettim heralde hala da yorgun gibiyim bu menapoz dönemi ne kadar zor geldi bana neyse sizleri çok hastalık sohbetiyle sıkmıyım
bugün menüm,,,,sabah ,,
1,tm bğdy ekmek tost
zeytin
peynir
domts
saltlk
çay + yeşilçay
ara,1 avuç içi leblebi kuru üzüm
kayısı bitki çayı
akşam,,,1dlm tm bğdy ekmek
1 kase yayla çorbası
2 kepçe kıymalı nohut
yeşilçay+ su 1,5lt,
çaylarrrrrr
İftar biraz kaçmış gibi cnm ama yazmaya basladin daha güzel menüler gelecek benceİyi akşamlar
Tartıldım 6 da 110 kiloydum tam.
Yediklerimi yazim
Sahur
1 kasede süt 3 dolu kaşık yulaf 1 incir
İftar
2 kepçe mercimek çorbası
4 tane patlıcanlı köfte
4 kaşık pilav göz kararı 4 diyorum ölçmedim
1 kase cacık
1 tane sarma börek
Şiştim tabiki çok geldi
Akşam ekmek olmasa da olurmus cnm afiyet olsun güzel menüiyi akşamlar kızlar 2 gün menü paylaşamadım . biraz yorgun hissediyorum kendimi regl den çok kan kaybettim heralde hala da yorgun gibiyim bu menapoz dönemi ne kadar zor geldi bana neyse sizleri çok hastalık sohbetiyle sıkmıyım
bugün menüm,,,,sabah ,,
1,tm bğdy ekmek tost
zeytin
peynir
domts
saltlk
çay + yeşilçay
ara,1 avuç içi leblebi kuru üzüm
kayısı bitki çayı
akşam,,,1dlm tm bğdy ekmek
1 kase yayla çorbası
2 kepçe kıymalı nohut
yeşilçay+ su 1,5lt,
çaylarrrrrr
Bitki caylarina sıra gelmiyor ya. Nolcak boyleyeşil çay içenler parmak kaldırsın![]()
Tatli benim en hassas noktam. Ama karar verdim. İftarlarda pide ekmek yemicemYaprak sarma off ya bende yerim bı tencere durdurmasam kendimi
Bu ramazan ben çok rahatım ya şükür iftarı abartmayinca tatlıya da yer kalıyor sıkıntı olmuyor gibi sürekli yedik baya tatlı çünkü ramazan gitti gireli
Bende atıştırma olarak çok seviyorum ya işte çayla o sıkıntıTatli benim en hassas noktam. Ama karar verdim. İftarlarda pide ekmek yemicem
Süper menü afiyet olsun canımİyi akşamlar
Leslie 2 yaptım 30 dk
Menüm
Bir kepçe çorba
3 4 çiçek karnabahar graten
Az salata az semizotu yogurtlusu
Bol su
Az önce ara yaptim
Filtre kahve
3 k.kayisi, 3 kare çikolata