• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bilmiyorum kii zaten şu son 3 4 aydır regli öncesi çenem filanda yara oluyor o kadar acıyorki kabuk kabuk oluyor sürekli nemlendiriyorum fillan dediğim gibi bu ara saç derim, cildim, filan hemen yara oluyor bende anlamadım
Gecmis olsun bencef3 ihmal etme

1.5 saattir bebegi uyutmaya ugrasiyorum. Buyuk desen uyuyodu agliyo geri yatiyo falan. Sozde cam silecektim. Yemegimde yok
Allah kolaylık versin canım inşallah 🙏 ben çokkk iyi bilirim o zamanları nasıl olduğunu bende evvel Allah tek büyüttüm bakanım yoktu 3 tane arka arkaya 2 yaş arayla ,biri ağlar biri kusar biri anla işte offff ne zordu şimdi büyüdüler gelinlik damatlık oldular ama sonradan 2 daha yaptım onlarıda arkaaekaya oldu 2 yaş arayla çok şükür onlarda büyüdü bitanesi ilk okul 1,e diğeri 3 e gidiyor şunu da söylemeden geçemicem inan bana büyüdüklerinde daha zorlaşıyor Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın Rabb'im hepsine hayırlı yazılar yazsın ♥️🙏🙏🙏

Allah kolaylık versin canım inşallah 🙏 ben çokkk iyi bilirim o zamanları nasıl olduğunu bende evvel Allah tek büyüttüm bakanım yoktu 3 tane arka arkaya 2 yaş arayla ,biri ağlar biri kusar biri anla işte offff ne zordu şimdi büyüdüler gelinlik damatlık oldular ama sonradan 2 daha yaptım onlarıda arkaaekaya oldu 2 yaş arayla çok şükür onlarda büyüdü bitanesi ilk okul 1,e diğeri 3 e gidiyor şunu da söylemeden geçemicem inan bana büyüdüklerinde daha zorlaşıyor Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın Rabb'im hepsine hayırlı yazılar yazsın ♥️🙏🙏🙏
Allah bağışlasın maşallah :) benimkilerde büyük 2 tane küçüğüm 18 yaşında evet büyüdükçe zorlaşıyorlar küçüklükleri daha kolaymış

Gidicem kızlar bugünde 1 mayıs olduğunu biliyorum ama eczanelerin kapalı olacağı aklıma gelmemişti bir kaç vitaminvari takviyelerim bitmişti alıcaktım kaldı öyle

Bugünki yürüyüşüm 35 dk yarın 40 dk olur umarım vücudum ağrıyor hamlıktan
Cok güzel yürüyüş birden cogaltma. 30la başlasanda olurdu

Bende buyuk camimi bitirdim. Sonra kız uyandı. Neyseki eşim bakti doyurdu simdide otoparka indirdi baya ilgilendi bugün. Bende ispanak yaptim. Of onuda almişim 1 kg 😳🤣😅 dun netten sipariş vermek zorunda kaldim. 3 bag ispanak vardi. 1 bağını bıraktım. Haftaici cocuklara birseyler yaparim. Yine yikanmis ayirdim kendime gece omlet ya da salata yapcam

Gidicem kızlar bugünde 1 mayıs olduğunu biliyorum ama eczanelerin kapalı olacağı aklıma gelmemişti bir kaç vitaminvari takviyelerim bitmişti alıcaktım kaldı öyle

Bugünki yürüyüşüm 35 dk yarın 40 dk olur umarım vücudum ağrıyor hamlıktan
Yarın alırsın insAllah bahaneyle yurumussun zorlama çok yavaş yavaş artır cnm 🤩👏
Bende buyuk camimi bitirdim. Sonra kız uyandı. Neyseki eşim bakti doyurdu simdide otoparka indirdi baya ilgilendi bugün. Bende ispanak yaptim. Of onuda almişim 1 kg 😳🤣😅 dun netten sipariş vermek zorunda kaldim. 3 bag ispanak vardi. 1 bağını bıraktım. Haftaici cocuklara birseyler yaparim. Yine yikanmis ayirdim kendime gece omlet ya da salata yapcam
Birde enginar aldim. Kucuk kovada 3 4 tane var saniyodum. Meger 1 tanesi 5 tl miş o ne oyle yaa. Onuda haşladim yogurtlama yapicam. Diyetisyende tarif vermisti onu denemis olcam
Oh byaa iş yapmışsın afiyet olsun cnm enginar bende denemek istiyorum bı yapmadım

Allah bağışlasın maşallah :) benimkilerde büyük 2 tane küçüğüm 18 yaşında evet büyüdükçe zorlaşıyorlar küçüklükleri daha kolaymış
Allah bağışlasın canım 🙏hayırlı evlat olsunlar inşallah ♥️ evet canım bizi çocuk görüyorlar kendileri anne baba oluyor başımıza 😂

1 Mayıs Cumartesi
Sahur
3 kaşık yulaf+ 1 buçuk bardak süt ile lapa
1.5 çay kaşığı bal,çeyrek muz, 2 çilek, 2 ceviz
750 ml su

İftar
2 bardak ayran
Acı biber turşusu
Salata, köz biber
Avuç içi kadar karpuz
1 adet etliekmek(4dilim)

Çayla 3 hurma

Su 2 lt olur
Spor şimdilik 1 saat tempolu yürüyüş

1 Mayıs Cumartesi
Sahur
3 kaşık yulaf+ 1 buçuk bardak süt ile lapa
1.5 çay kaşığı bal,çeyrek muz, 2 çilek, 2 ceviz
750 ml su

İftar
2 bardak ayran
Acı biber turşusu
Salata, köz biber
Avuç içi kadar karpuz
1 adet etliekmek(4dilim)

Çayla 3 hurma

Su 2 lt olur
Spor şimdilik 1 saat tempolu yürüyüş
Yürüyüşü yürüme bandında yapıyorsun değil mi?

ben yavaş yürüyorum henüz, tempolu hızlanamam bir süre zaten en fazla 45 dk yürüsem yeter bana önemli olan istikrar ve rutin hâline getirebilmem

selam arkadaşlar bugün menüm

sabah ,1 ,tbe, zeytin, peynir, domates
salatalık,biber,eski kaşar peynir
çay,
ara yeşilçay,
akşam,1,tbe,4, yk, pilav
1 ,haş tavuk but,
3 yk patates salatası,3,yk,çoban salata
1,5su , çay,
şimdi türk kahve içiyorum sonra bitki çayı içincem suyuda birazdaha içerim ♥️

Yürüyüşü yürüme bandında yapıyorsun değil mi?

ben yavaş yürüyorum henüz, tempolu hızlanamam bir süre zaten en fazla 45 dk yürüsem yeter bana önemli olan istikrar ve rutin hâline getirebilmem
Evet cnm bantta yürüyorum

Aynen cnm istikrarlı olarak 45 dk süper bence hiç hareket etmemekten iyidir 🤩
selam arkadaşlar bugün menüm

sabah ,1 ,tbe, zeytin, peynir, domates
salatalık,biber,eski kaşar peynir
çay,
ara yeşilçay,
akşam,1,tbe,4, yk, pilav
1 ,haş tavuk but,
3 yk patates salatası,3,yk,çoban salata
1,5su , çay,
şimdi türk kahve içiyorum sonra bitki çayı içincem suyuda birazdaha içerim ♥️
Akşam hem pilav hem ekmek bı de patates çok olmuş cnm afiyet olsun

Hayırlı olsun yeni tartın cnm benimkinde de eski tartimla 200-300 Gr oynamıştı çok güzel eksi cnm tebriklwr 🤩👏

Görürsün bence cnm 😘🤗

Tüh cnm ya ama bence yine görürsün bırakma devam artıda değilsin geçen haftaya göre öyle düşün iyi bence

Tebrikler cnm güzel eksi , 🤩
Teşekkürler cnm😊

Back
X