• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün gelemedim yiğenlerim bendeydi iftar falan derken yatış.

Çok değil ama kalorili şeyler yedim iftarda.
İnş daha düzelticem menüleri
Kalorili olması da sorun değil aslında önemli olan miktar.. bunu ayarlasak hepimiz rahatlayacağız. Verdğimiz kiloyu almayacağız. Düşün 10 senede en az 150 kg vermişimdir. Ama verdiğimi almak bozuyor işi işte. Dengeli yemeyi bir öğrensem ben😔

Kalorili olması da sorun değil aslında önemli olan miktar.. bunu ayarlasak hepimiz rahatlayacağız. Verdğimiz kiloyu almayacağız. Düşün 10 senede en az 150 kg vermişimdir. Ama verdiğimi almak bozuyor işi işte. Dengeli yemeyi bir öğrensem ben😔
10 sene önce eşimle tanistigimda 68 kiloydum o zamanlar bile bana herkes kilolu diyodu 🤣😭 sinirden daha çok yiyordum. Amma salakmışım inat edip, hirs yapip 8 kg versem normal olacakmışım. Şimdi boyle 50 kg vermeye ugrasirim işte 🤓

Günaydın 🌸🌸🌸

Biz dun gece sahura kalkamadik :KK43: alarmi kapamış yatmışım :'( o yüzden niyetlenmedim
Tüh kötü olmuş cnm dayanamaz mıydın bugün bende aşırı acıktım elim ayağım titriyor niyeyse
Slm kizlar
Ben ramazanda dikkat edemiyorum adapte olamıyorum. Az önce tartıldım 96.7 kilo çıktım. Ramazandan sonra bomba gibi devam insallah
A.s cnm ramazan sonu insAllah hepimiz full konsantre burda olucaz

iyi akşamlar herkese menüm
sabah 1 tbe, tost az peynir az zeytin
dom,salt, çay,
öğlen,4 yk,lahana kapuska 2 yk yoğurt
1, tbe,
ara , yeşilçay türk kahve 1minicik parça çikolata,1 hurma ,5 kara üzüm4 leblebi 1paket,başak diyet bisküvi
akşam, 6 yk kuru fasulye, 2 yk
1,tbe ,. çay, 1 paket başak bisküvi yeşilçay, su 2,ye yakın ,
,,,,biraz fazla oldu sanki bugün öle bir doyumsuzluk geldi offf ben anladım stres bana yediriyor bugün gerildim yine evde çocuklardan bu kadar tutabildim kendimi biraz sonra çay içicem geç vakitte kayısı bitki çayı içerim tutucam kendimi yemicem daha birşey inşallah 🙏 😔

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi:2 yemek kaşığı süzme yoğurt,10 çubuk kraker,2 lokma peynir-ekmek
Akşam: 3 yemek kaşığı etli patates yemeği,avuç içi pide,yumurtasız menemen gibi bir şey,kuru biber
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

Bugünkü menü

Sabah 10:00
Sahanda 1yumurta peynir, 5zeytin bol yesillik 2dilim tb ekmegi yeşil çay

13:00
Bi kase keten tohumlu çörek otlu yoğurt,5findik,bi armut

15:00
Sade kahve bitter çikolata 2parca

18:30
Bi tabak ıspanak yemeği
Bi tabak domates salatasi 5_6cig kuruyemiş

21:45 sade kahve sade soda

60dk leslie 200ipsiz atlama 50 mekiki

iyi akşamlar herkese menüm
sabah 1 tbe, tost az peynir az zeytin
dom,salt, çay,
öğlen,4 yk,lahana kapuska 2 yk yoğurt
1, tbe,
ara , yeşilçay türk kahve 1minicik parça çikolata,1 hurma ,5 kara üzüm4 leblebi 1paket,başak diyet bisküvi
akşam, 6 yk kuru fasulye, 2 yk
1,tbe ,. çay, 1 paket başak bisküvi yeşilçay, su 2,ye yakın ,
,,,,biraz fazla oldu sanki bugün öle bir doyumsuzluk geldi offf ben anladım stres bana yediriyor bugün gerildim yine evde çocuklardan bu kadar tutabildim kendimi biraz sonra çay içicem geç vakitte kayısı bitki çayı içerim tutucam kendimi yemicem daha birşey inşallah 🙏 😔
Bisküviler çok fazla olmuş canım. Yarın telafi edersin inş.

Screenshot_20210505_013416.webp
12bin 400 adım atmışım

Back
X