• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar günümüz aydın olsun inşallah 🙏 hepimizin 🙏♥️ ben de saat gece 2 ye yakın uyudum
ocuklarda geç uyuyo tablet telefonda. ayra mıyoruz çocukları aşırı bağımlı oldular uyuyamadığım gibi erkendende kalktım çocukları derse uyandırcam sabah mutfağı toparladım ezogelin çorbası yaptım çayı demledim uyanmalarını bekliyorum biraz haberlere baktım güne merhaba olsun 🙏sabah şöyle bir tartının ucundan bakiim ddm 300 Gr gitmiş 👍🧿 şükürler olsun Allah'a bu kez olacak heralde hedef 🙏🧿💚

Günaydın 🌸💚

3b83aec865e255427a7688774ab0e002.webp

Amine Busra Amine Busra
74FRIDA 74FRIDA
bengisu022 bengisu022
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
nisan34 nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Bulamiyorum Bulamiyorum
huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu Arzuluu
Pembe Lotus Pembe Lotus

insAllah cnm insAllah

Ya dün mesela kalan yemekler vardı çorba kuru pilav başka yapmadım bende yedim uğraşılmıyo evde de işler vardı.
Eşler zaten evde olunca çok rahat olunmuyo kasmıyorum o yüzden.

Ama bayram sonrası hazır iki öğüne alışmışken inşallah böyle devam edelim diyorum

Ya dün mesela kalan yemekler vardı çorba kuru pilav başka yapmadım bende yedim uğraşılmıyo evde de işler vardı.
Eşler zaten evde olunca çok rahat olunmuyo kasmıyorum o yüzden.

Ama bayram sonrası hazır iki öğüne alışmışken inşallah böyle devam edelim diyorum
Bende ayrı yemek yapmıyorum cnm genel olarak aynı seyler insAllah ramazan sonrası verdiklerimi koruyup daha da eksiye geçerim

Back
X