Halledersin yeterki bozma. 300 gr gene iyi ben bir gece de 1 kg gördüğümü bilirimGünaydın kızlar dün akşam öyle bı yedim ki
Neden böyle yaptım bilmiyorum dün sabaha göre 300 Gr artidayim malesef insAllah hallederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halledersin yeterki bozma. 300 gr gene iyi ben bir gece de 1 kg gördüğümü bilirimGünaydın kızlar dün akşam öyle bı yedim ki
Neden böyle yaptım bilmiyorum dün sabaha göre 300 Gr artidayim malesef insAllah hallederim
insAllah canımHalledersin yeterki bozma. 300 gr gene iyi ben bir gece de 1 kg gördüğümü bilirim![]()
Kızımı götürdün canım menü güzel Afiyet olsun canımBenim bugun hastane işim var. Dün akşamdan yemeğimi yaptım. Portakalli kereviz ve yogurtlu çorba. Yanına da yoğurt ve salata yaparim
Yok canim kendim gidicem. Henüz gitmedim. 14.30 randevu, endokrinoloji ye randevu buldum sonunda inşallah kan tahlilide yapar dainsAllah canımdemi bencede fena değil
Kızımı götürdün canım menü güzel Afiyet olsun canım
ValA unutkanlığımı mazur gör söylediysen de unuttum ne için gidicektinYok canim kendim gidicem. Henüz gitmedim. 14.30 randevu, endokrinoloji ye randevu buldum sonunda inşallah kan tahlilide yapar da
Yaaa süper haberUykusuzum ama çok mutluyum cumaya bomba gibi bir eksim olcak![]()
Pco kaynakli killanma ve seker icin. Ama emzirdigim icin tedavi olmuyormuş bosuna geldimValA unutkanlığımı mazur gör söylediysen de unuttum ne için gidicektin
Yaaa süper haber![]()
Hım anladım canım hayırlısı emzirme bitince bakacaksın artıkPco kaynakli killanma ve seker icin. Ama emzirdigim icin tedavi olmuyormuş bosuna geldim
Mecburen öyle olacak. Emzirmeyi kes diyor, kil sebebiyle emzirmeyi mi keseyimHım anladım canım hayırlısı emzirme bitince bakacaksın artık
Süpersin kız MaşAllah bende bugün düne rağmen eksi gördüm şükürMecburen öyle olacak. Emzirmeyi kes diyor, kil sebebiyle emzirmeyi mi keseyimdoktor da bir tuhaf.
Veee az önce tartildim 84.9 geldim![]()
bengisu022 sen ne alemdesin
![]()
insAllah canımSelamlar hanımlar
Bayrama son 1 hafta. Sonra motivasyon tavan inşallah
Arada bir kacamak arti getirmez. Üst üste yapinca sikinti oluyorSüpersin kız MaşAllah bende bugün düne rağmen eksi gördüm şükür![]()
Benim bu hafta tavanSelamlar hanımlar
Bayrama son 1 hafta. Sonra motivasyon tavan inşallah
Aynen cnmArada bir kacamak arti getirmez. Üst üste yapinca sikinti oluyor
Süper cnm insAllah görürsünDefterime 5 nisan için 89 yazmistim ama 89.9 olabilmiştim. Bayram için hedefimde 85miş, onu once tutturdum cok şükür. İnşallah bir hafta da 2 kg daha gider![]()
İnşallah canim. Sende 82 olursun benceAynen cnm
Süper cnm insAllah görürsün
insAllah canım bı ann önce şu 80lerden kurtulalım insAllahİnşallah canim. Sende 82 olursun bence
Biz birakmadik devam ediyoruzİyi akşamlar herkese
Genelde herkes bayram sonrasına bırakmış işi nacizane ben diyorum ki bayrama kadar eksi 1 en azından:))
Bayramda küçük bir ara ama ipin ucu kaçmadan
Bayram sonrası tam gaz devam diyorum ne dersiniz![]()