• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

âaa Bonus Bonus oldu 👍bak böle işte tartıda

evet kromdan girdim oldu

Eklentiler

• 20210514_105141.webp
    20210514_105141.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 25
kızlarrrrr 🙋 napıyorsunuz ne var ne yok
neler yapıyorsunuz bakiim ben kızımla günlük temzliğimizi yaptık gençler dışarı çıktılar markete felan dolaşacaklar gelirler birazda. eşim bahçede oturuyor bende yemekleri yaptım çamaşır attım bugün birkaç posta atarım çamaşır 2 gün açmıyım makineyi dağ gibi oluyor benim gibi hergün ev süpürüp silen varmı acaba varsa kimler merak ettim :temizlik:

herkese iyi akşamlar 🙋
bugün menüm
sabah, 2 yk yulaf 2 yumurta omlet
az, pey, zey dom saltlk bibr , çay +
yeşilçay,
öğlen,,1 kase mercimek çorbası
akşam, 1 kase yayla çorbası, 2 kepçe kıymalı nohut, 3 yk tavuk sote, kayısı bitki çayı,. + çay. , yanında diyet başak bisküvi ileri saatte , yeşilçay içicim ,su ,2,lt,

İyi geceler kızlar
Bu sabah 96.95 çıktım
Akşam yemeklerini en geç 18de halletmeye çalışıyorum. Şu aralar gece atıştırma moduna girmek zorluyor beni. Ramazanda gece bir şeyler atistirirdim sahurda yemezdim çoğu zaman. Bugünkü menüm iyi değil ama yinede yazayım.

11 yarım simit, domates, salatalik, peynir, yeşil zeytin, kabaklı yumurta, ızgara biber (tost makinasında yaptım), çatalın ucuyla birer kere fındık ezmesi ve fistik ezmesi.
Arada kahve
17.30 2 baget, sebzeli pilav (kapama yapmıştım geçenlerde ondan kalma), yoğurt ve ızgara biber
21.30 1 avuç leblebi şekeri (yemeyeydim iyiydi)
23 soda limon

Bugün camları sildim. Yarın da mutfağın kapalı balkonunu silcem inşallah. Biraz balkonu ve ordaki kiler dolabını duzenlemem gerekiyor.

Yok daha iyiyim de yatınca da tutuluyo insan. Gözlerim çukur olmuştu dedim az uyuyosun bugün 12 de zıbar iyice bi uykunu al.
E noldu şimdi de gözüm şişti :KK45:
Biz zaten tümden duzeltemiyoriz vücudu öyle bisey var illa bir yer patlak verecek 😂

Back
X