- 11 Nisan 2007
- 88.563
- 521.745
- 1.223
10 dk ya pişerYeşil mercimeğimi yapıcam dahaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 dk ya pişerYeşil mercimeğimi yapıcam dahaaa![]()
diyet mantığıyla beslenme. o zaman ben de yapamıyorum hemen bozuyorum. kendini tok tutacak sağlıklı öğünler yiyeceğim diye düşün. mesela kahvaltıda yulaflı omlet, yulaflı tost falan ye. ekmek yemezsin. tok kalırsın uzun süre. çünkü yulaf midede uzun süre kalıyor.Sanki oruç tutan ben değildim mesele diyet olunca stres oluyorum
kahve ve çay türevleri tokluk veriyor.Ramazan’dan normal düzene geçince vücutta şaşırıyor o yüzden bir şeyler yemek istememiz çok doğal ben karnın acıktıkça su içiyorum sürekli Türk kahvesi güzel tok tutuyor bir hafta içinde alışırız bu duruma diye umut ediyorum
valla olur derim. ama diyet mantığını aklımdan çıkarıcam. sağlıklı beslenme. cısslar mümkün olduğunca yok. minimum düzeyde arada bir. sevdiğim şeylerim sağlıklı alternatiflerini yapıcam.6 ayini vermeye ne dersin![]()
ayy canım yaa teşekkür ederim düşündüğün için daha iyiyim canım işte sabah 1 tane ağrı kesici buldum içtim o la idare ettim çocukları nöbetçi eczaneye yollayana kadar ano yalvar ona bağır en sonu yolladım ağrı kesici aldırdım içtim tekrar daha iyiyim arada kasıklarıma sancı vuruyor ama ona dayanırım girdim sıcak duş aldım oda iyi geldi kanıma sıcak su tuttum belime felan sağol gülümNasılsınsabah biraz kötü uyanmıştın
Günüm gayet sıradan geçti
Evet yeni adapte olmaya çalışıyoruz, misafire zorla baklavayı bititirdim kurtuldukAlışkanlığı bırakmak çok zor olucak ama olucak yafındık ezmesi yedik bi iki kaşık