• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Telafi suyu nasıl oluyordu?

Bende pazardan taze nane ve çilek alayımda aramalı sular yapayım sıcakta çok iyi oluyor
Diyetisyen Kübra yazıcı paylaşmıştı sayfasında canım resmini çekmiştim paylaşıyım hemen

Eklentiler

• 659D1C4A-5632-4481-A3C0-BB25A4CE19B9.webp
    659D1C4A-5632-4481-A3C0-BB25A4CE19B9.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 38
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir çatal labne peynir, çeyrek lavaş

Akşam
Tavuk yemeği(175 gr kadardır), 4 yk bulgur pilavı, 1 avuç kuruyemiş

2,5 lt su, 3 mil Leslie

Güne çok geç başlayınca biraz saçma beslendim yarın dersler başlıyor erken kalkacağım diye biraz psikolojim bozuldu herhalde🤣
bende erken kalcıcam çocukların iki tane ufaklığim var canlı derse hazırlıcam :işsiz:

Güzelmiş yapmak lazım, benim yeşil çayımda şu an içiyorum doğadanın ananaslı salama yeşil çayı
Afiyet olsun ben de sütlü kahve yaptım yanına da 2 hurma yedim
Doğadan narlı yabanmersinli yeşil çay çıkarmış ben onu içiyorum artik denedin mi sen canım

bende erken kalcıcam çocukların iki tane ufaklığim var canlı derse hazırlıcam :işsiz:
Kolay gelsin canım Allah yardımcınız olsun zor bir süreç hepimiz için inşallah bir an önce düzelir de önümüzdeki yıl okullarımıza kavuşuruz
Güzelmiş yapmak lazım, benim yeşil çayımda şu an içiyorum doğadanın ananaslı salama yeşil çayı
Şu an elimde limonlu yeşil çay var daha önce denemiştim onu ama bir deneyim dedim bu çayı da etkisi illa olur

Afiyet olsun ben de sütlü kahve yaptım yanına da 2 hurma yedim
Doğadan narlı yabanmersinli yeşil çay çıkarmış ben onu içiyorum artik denedin mi sen canım
Bilmem ki adaş içmedik hiç güzel araması var mı?

Birde ben portakallı beyaz çay var dı salama onun aromasını beğeniyorum mitosa filan gidince alayım her markette bulamıyorum

Kolay gelsin canım Allah yardımcınız olsun zor bir süreç hepimiz için inşallah bir an önce düzelir de önümüzdeki yıl okullarımıza kavuşuruz

Şu an elimde limonlu yeşil çay var daha önce denemiştim onu ama bir deneyim dedim bu çayı da etkisi illa olur
hepimize inşallah canım Allah kolaylık versin inşallah 🙏 biran önce salgımsan kurtarsın Rabb'im dünyamızı ♥️🙏

kızlar ne tesadüf bende kayısı bitki çayı mı içiyorum ☕yeşil çayımı içtim yemekten hemen sonra içiyorum genelde yeşilçay ımı

Bilmem ki adaş içmedik hiç güzel araması var mı?

Birde ben portakallı beyaz çay var dı salama onun aromasını beğeniyorum mitosa filan gidince alayım her markette bulamıyorum
Afiyet olsun yansın yağlar
Ben ananaslidan daha çok sevdim
Beyaz çay da beta tea nin sadesi var onu içiyorum

Back
X