• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler kızlar.

Çok şükür mutfak temizliği bitti. Dolapları indirdim güzelce sildim ve yeniden yerleştirdim. Fırını temizlemek kaldı. Eşime şimdi ön camını sokturuyorum. Yatmadan onu da hallederim inşallah.

Yarın sabah ben de tartilirim sizinle birlikte. Yarın Allah nasip ederse köye gidicez 1 hafta orada kalicaz. Atistirmik olmayacak. Yanıma bitki çayı ve kahve alicam. Adapte olmam daha kolay olacak inşallah.

Pazartesi salı izinliyim. Çarşamba 19mayis ama internetten bağlanıp işlerimi halledicem o gün mesaim var. Baglantida sorun yasarsam arkadaştan rica edicem giriş yapmasıni.

Perşembe cuma köyden gidicez işe. Haftasonu da orda kalicaz. Pazar günü zeynebe köyde doğum günü yapmayı planlıyorum nasipse 4 gün önce olacak ama orda arkadaşlariyla beraber kutlar iyi olur.

Haftaya Pazartesi sabahtan 6bucuk gibi yola çıkıp çocukları eve bırakıp ise gecicez. Planlar bu yönde şimdilik Allah izin verirse.

Bugünkü menüm
11 yarım simit, haşlama yumurta, domates, salatalik, yeşil zeytin, peynir
15 k-flakes süt
19 köfte pilav yoğurt
Aralarda toplam 2 Nescafe ve 1 türk kahvesi içtim. Kahvenin yanında 2 küçük lokum vardı 😔 çok güzel bir menü değil ama yazmaktan iyidir diye teselli edeyim kendimi 😔

İyi geceler kızlar.

Çok şükür mutfak temizliği bitti. Dolapları indirdim güzelce sildim ve yeniden yerleştirdim. Fırını temizlemek kaldı. Eşime şimdi ön camını sokturuyorum. Yatmadan onu da hallederim inşallah.

Yarın sabah ben de tartilirim sizinle birlikte. Yarın Allah nasip ederse köye gidicez 1 hafta orada kalicaz. Atistirmik olmayacak. Yanıma bitki çayı ve kahve alicam. Adapte olmam daha kolay olacak inşallah.

Pazartesi salı izinliyim. Çarşamba 19mayis ama internetten bağlanıp işlerimi halledicem o gün mesaim var. Baglantida sorun yasarsam arkadaştan rica edicem giriş yapmasıni.

Perşembe cuma köyden gidicez işe. Haftasonu da orda kalicaz. Pazar günü zeynebe köyde doğum günü yapmayı planlıyorum nasipse 4 gün önce olacak ama orda arkadaşlariyla beraber kutlar iyi olur.

Haftaya Pazartesi sabahtan 6bucuk gibi yola çıkıp çocukları eve bırakıp ise gecicez. Planlar bu yönde şimdilik Allah izin verirse.

Bugünkü menüm
15 k-flakes süt
19 köfte pilav yoğurt
Aralarda toplam 2 Nescafe ve 1 türk kahvesi içtim. Kahvenin yanında 2 küçük lokum vardı 😔 çok güzel bir menü değil ama yazmaktan iyidir diye teselli edeyim kendimi 😔
Yarın bomba gibi olacak inşallah :rolleyes:

Çocukların bana doğumgünü hediyesi 9 saat uyumak oldu, bebegin kalkmadığına inanamadim 🤭😂😅
Geç kaldım happy birt dayyyyssss
Yine vucudum cok hamlamış. Tabi bu hafta iyide yedim içtim. Dün 15 dk yerinde yurumeyi tamamlayamadim butun akşam bacagim agridi 😭😰 artik bu hafta yine az az baslarım agri durumuna göre..

Şekersize tekrar baslıcam. Paketli ürün, tatlı, pirinç,makarna, börek-hamur işi olmicak. Hatta bulgur da cok dokundugu için olmicak muhtemelen.

Kademeli şekilde ekmeği de azaltıp yulaf, karabugday,bugday,kinoa yerim.

Haşlama yumurtadan tiksindim zaten yaz da geldi. Muhtemelen doğru düzgün hiç yemem. Yine bazi gunler yulafi kahvaltıda tercih edebilirim. Omlet daha çok yaparım gibi duruyor.

Bol bol yeşillik sofradan eksik olmayacak. Sabah domates salata fiks olur, yanina bazen az yeşillik dereotu ya da semizotu eklerim. Roka pek sevmiyorum 🙄 ispanak bile olabilir duruma göre, maydanoz da olabilir.

Akşamları listeme göre yoğurt ya da salata olur.

Akşam eşimin çalışma saati degişmezse en geç 18.30 yemiş olurum. Daha da sabaha kadar yemem. Zaten ramazanda acliga alismamiş miydik?

Benim planlarim bu şekilde. Ramazanda 3 kg verdim diyorum son haftayi saymayarak. 87.7 ile başlayip 84.6 görmüştüm. Yarın artı ile başlarım muhtemelen 85.5 gibi olur. Hedefim 11 temmuz kızımın doğum gününde 75 görmek. Ne kadar yaklasirsam benim için kâr olcak çünkü doğum gününden sonra izne cikip köye gideceğiz. Köye eksi 40 kg gitmiş olmak harika olur. Birde dayimlar sunnet yapacak yine tiril tiril giyinirim fena mi olur 🤭

Amma uzun yazmışım okuyanlara teşekkürler 🤣🥰
Planlar aynı benim tarih 7.7 hem eşimin doğum günü hem düğün oy oyy

Bugün sabah Kendime yumurta salatası yaptım büyük yedi. Tavada yumurta vardı küçük yedi. Sirkeli çoban salata yedim 12 de.
Saat 17.30 da 1.5 tabak kısır yedim. Akşam 20 de bitirmek üzere kori soslu tavuk makarna yedim. Sosta krema yoktu kavururken içine koydum.
Gün içinde çok tatlı istedim bir çay kaşığı sürme çikolata aldım. Az tadına bakınca damak tadima uymadı kaşığı küçüğe yedirdim. Lokum çıkarttım. Belki susamisimdir dedim. Büyük bardak su içtim. Lokumu unuttum. Kaldırdım.
Gün içinde 30 dk çocuklarla yürüdüm tempolu değildi. Akşam bacak basen yer egzersizleri yaptım 20 set.
Makarna çok geldi onun dışında biraz geç yedim. Suda 1 lt anca.

Benim küçük bu gece uyandi. 3ten beri ayaktayiz. Midem horon tepmeye başlayınca süt içtim 🙄😳
bende uyuya adım sağ dön sola dön sabah da. çocuk karı derse kaldırıcam diğer oğlanı 6 rıda uyandırıcam işe yolculuyoeum saat 9 buçuktasa büy5 oğlanı hasta ne randevusu var oraya götürecem beni. acıktım buzdolabı aç Rum şöyle baktım geri kapattım salonda uzanıyorum belki bieaz dalarım burda uyurum 😔

canım benim Allah kolaylık versin sana sabır versin rabbim çok zor büyüyorlar napcam canları sağolsunda gerisi boş ♥️💞
Amin inşallah. 4.5 yildir uyku yok bende. Mübarek ezan okunuyo, bazen isyan etcek oluyorum sonra yine varliklarina şükrediyorum

Amin inşallah. 4.5 yildir uyku yok bende. Mübarek ezan okunuyo, bazen isyan etcek oluyorum sonra yine varliklarina şükrediyorum
biliyorum çokkk zor hele uykusuz bebeklerle çocuklarla uğraşmak 1ü kat daha zor benimkiler de öyleydi sen böyle yazı ca ben eskiye yaşadıklarına gidiyorum Allah'ım 1 günde 3 irsen hasta olup ateşlenip sabaha kadar 3 parçaya nasıl. nölündüğü mü Allahla ben bilirim bensde az sabah ezanları dinlemedim. ak şimdi ozaman dan uyku düzeni bir gitti şimdi ilaç almadan gözü ü kırpa ıhorum bakıtordum evde kim varsa horul horul yatıyorlar ben hangisi uyanıksa o la uğraıyordum ir sinirim. ozuluhordu anlatamam😃

Sabah tarhana çorbası
İki dilim ekmek
Peynir zeytin
Şekersiz çay

Öğlen
bir kase kısır biraz yoğurt

Akşam
Fırında kızarmış tavuk
3 kaşık makarna
Bir kase yoğurt
Taze sarımsak ve soğan
Acı biber turşusu

Dayanamadım iki tane dilber dudağı yedim ilk gunun affı olsun 🙄🤦🏼‍♀️
.2 litreden fazla su ocmisimdir muhtemelen
Tabi diyet adı altında homini gırtlak yersen olacagi buydu 😌 tartı günlerimiz ne zaman Bonus Bonus

Deliye er gün beya :KK45:
Dün 77.6 idim nasıl az yediysem bugun
IMG_20210517_074447.webp

İyi geceler kızlar.

Bugünkü menüm
15 k-flakes süt
19 köfte pilav yoğurt

Hasbüşüm çok çokta fena değil kuzum düşürme yüzünü ramazandan çıktık çok yeme içmeden.
Yazıyoruz hepimiz bu çok harika çünkü burda kilo vermenin %70 i yediğini yazmak biliyoruz
Sen köyde kilo alma yeter

Bugün sabah Kendime yumurta salatası yaptım büyük yedi. Tavada yumurta vardı küçük yedi. Sirkeli çoban salata yedim 12 de.
Saat 17.30 da 1.5 tabak kısır yedim. Akşam 20 de bitirmek üzere kori soslu tavuk makarna yedim. Sosta krema yoktu kavururken içine koydum.
Gün içinde çok tatlı istedim bir çay kaşığı sürme çikolata aldım. Az tadına bakınca damak tadima uymadı kaşığı küçüğe yedirdim. Lokum çıkarttım. Belki susamisimdir dedim. Büyük bardak su içtim. Lokumu unuttum. Kaldırdım.
Gün içinde 30 dk çocuklarla yürüdüm tempolu değildi. Akşam bacak basen yer egzersizleri yaptım 20 set.
Makarna çok geldi onun dışında biraz geç yedim. Suda 1 lt anca.

Ne çikolatayla ne lokumla mutlu olamamışsın :)

İlk h napayim ben bu herifi anasina bayrama gidecekmişiz disarda yaparız kahvaltıyı diyor :silah:

Back
X