Evet yumurta kırdım. lavaş ekmek, ezine peyniri ve bir domatesle yedim sorun ekmek biraz fazla kaçtı iki gündür de çok geç saatde yiyorum o iyi olmadı bu gece yediklerim beni rahatsız etti zatenHani yumurta yiyodun sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yumurta kırdım. lavaş ekmek, ezine peyniri ve bir domatesle yedim sorun ekmek biraz fazla kaçtı iki gündür de çok geç saatde yiyorum o iyi olmadı bu gece yediklerim beni rahatsız etti zatenHani yumurta yiyodun sen
Bonusim yarın yarindan sonra hastane işlerim var giremezsrm diye yazayım dedim ..spor gibibir kaygım yok bu sürede hareketli geçecekkendinize iyi bakın
Salı çok yorgundum pazara gidemedim. Salata malzemelesi bile yok ne yazikki. Limonlu çay su denedim önden.Kuru meyve hurma felan yok muydu canım
Bir de muzu dilimleyip üzerine kakao serpince de çok güzel oluyor
Öyle yapicam demeyle olmaz nasıl yapican tarifi alalimCanım çok fena tatlı istiyo. Biliyorum birkaç gün sabredersem alışıcam. Ama yarın muzla evde dondurma yapıcam
Tamam canım çok sağolGüzel haberle gel minik inşallah topiğe giremesende özelden yaz bişey olursa ❤
Yeni bir gün yeni umutlar
Günaydın herkese
Günaydın canım neyin var hayırdır gecmıs olsunBonusim yarın yarindan sonra hastane işlerim var giremezsrm diye yazayım dedim ..spor gibibir kaygım yok bu sürede hareketli geçecekkendinize iyi bakın
Özletme kendiniBonusim yarın yarindan sonra hastane işlerim var giremezsrm diye yazayım dedim ..spor gibibir kaygım yok bu sürede hareketli geçecekkendinize iyi bakın
günaydın canım
Yaparken yazarim sizede tabikiSalı çok yorgundum pazara gidemedim. Salata malzemelesi bile yok ne yazikki. Limonlu çay su denedim önden.
Öyle yapicam demeyle olmaz nasıl yapican tarifi alalim
Hayirli haberlerle gel inşallahGünaydın kızlar
Hastaneye gidiyorum smear sonucumu almaya