• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben aralıklı oruç yapıyorum canım 2 ana öğün 1 ara öğün şeklinde saat 12 ile 20 saatleri arasında besleniyorum spor olarak da Leslie yapıyorum genelde😘 bu arada o tombul gelin benim işte 96 kiloydum evlenirken🤣🤣 insan bir evleniyorum zayıflayayım der yok yedim durdum o yüzden seni tebrik ediyorum canım eğer diyete yeni başladıysan ilk ay güzel kilo kaybedersin ama sıkılaşmak için mutlaka spor yap😍
Haftada 3 gün reformer pilates yapıyorum yoksa bıngıl bıngıl sarkıyorum ben ya 😂😂 Ben de 13 de kahvaltı en son 20 de akşam yemeği yapıyorum aralıklı oruç cidden iyi ya. Eşim de öyle yapıyor 2 ana öğün 1 ara öğün. Ama tabi onun boyu uzun kilosu gidiveriyor 😒 Bir de en çok çocuk yapacak olursak zayıf bir hamilelik geçirmek istiyorum ya spor hocam 6 aylık hamile ve çok fit görünüyor darısı başıma 😂

Günaydın kızlar 🌺🌺🌺
Hastaneye gidiyorum smear sonucumu almaya
Hayırlı haberler alalım inşaAllah
Günaydın 🌹

Dun gece basim agriyarak uyudum bi tane parol aldim. Sabah daha cok agrirken uyandim 😂🤣 gozlerimde yine hafif bulanik gibi. Ne oluyor böyle arada bir anlasam
Geçmiş olsun canım

Ben bugün niyetliyim
Sahur yapmadım Dün akşam biseyler atıştırdım o yüzden
İftara corba yoğurtlu semizotu salatası düşünüyorum bakalım

Haklısınız aslında ama ne bileyim zamanım az olunca hızlı hızlı vermek istiyorum. Biz evlenelim 1 yıl oluyor ama düğünü daha yapamadık. Ben eşimin akrabalarıyla tanışmadım yani daha o yüzden ay gelin de tombulmuş denmesini istemiyorum 😂
Hoşgeldiniz taze gelin 🙂Allah mutlu etsin 🙂kg da çocuk yokken çok güzel veriliyor

Haftada 3 gün reformer pilates yapıyorum yoksa bıngıl bıngıl sarkıyorum ben ya 😂😂 Ben de 13 de kahvaltı en son 20 de akşam yemeği yapıyorum aralıklı oruç cidden iyi ya. Eşim de öyle yapıyor 2 ana öğün 1 ara öğün. Ama tabi onun boyu uzun kilosu gidiveriyor 😒 Bir de en çok çocuk yapacak olursak zayıf bir hamilelik geçirmek istiyorum ya spor hocam 6 aylık hamile ve çok fit görünüyor darısı başıma 😂

Bizde bayram sonrası yeni başladık grupça tabi daha alışma evresi çok dolu öğünlerden çıktık anca düzen oturuyor.

Ben ekmeği hemen kesmedim mesela ekmekli evdeki yemeklerden yediğimde ne olucak 1-2 hafta görim bakim

Ben de reformere başlamak istiyorum ama en azından 80 kiloya ineyim diye bekliyorum bir de pandemi güvenemiyorum açıkçası ay sorma ben de çocuk için zayıflamak istiyorum yılbaşına kadar kendime süre tanıdım 6lı rakamlara inebilirim inşallah o zamana kadar çünkü kiloyla hamilelik çok stresli olabiliyor

Ben de reformere başlamak istiyorum ama en azından 80 kiloya ineyim diye bekliyorum bir de pandemi güvenemiyorum açıkçası ay sorma ben de çocuk için zayıflamak istiyorum yılbaşına kadar kendime süre tanıdım 6lı rakamlara inebilirim inşallah o zamana kadar çünkü kiloyla hamilelik çok stresli olabiliyor
Kesinlikle katılıyorum ya. Ben hamile değilken aşeren bir insanım hamileyken kesin rahat 20 kilo alırım 😂😂

Kesinlikle katılıyorum ya. Ben hamile değilken aşeren bir insanım hamileyken kesin rahat 20 kilo alırım 😂😂
Ben de rahim ağzı yetmezliği var canım bütün hamileliğimi yatarak geçireceğim herhalde rahat 30 kilo alırım🤣 o yüzden çok kilo vermem lazım🤣🤣

Hayirli haberlerle gel inşallah

Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere canım hastane işlerin varmış Rabbim kolaylık versin ne için gidiyorsun bilmiyorum ama 🤲
Pembe Lotus Pembe Lotus güzel sonuçlar alırsın insAllah 🤗
Amine Busra Amine Busra geçmiş olsun canım baş ağrısı zor ya vala

Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım🥰

Çok geçmiş olsun canım tansiyon ile ilgili bir durum olmasın bir tansiyonunu ölç istersen 🤔

Allah kabul etsin canım😍 detoksu nasıl yapabiliriz tarif verirsen çok mutlu olurum🤩🤩

Günaydın kuzum nasıl toparlandın mı?

Güzel sonuçla gel inşallah lotus ❤

Hayırlı haberler alalım inşaAllah

Geçmiş olsun canım

Ben bugün niyetliyim
Sahur yapmadım Dün akşam biseyler atıştırdım o yüzden
İftara corba yoğurtlu semizotu salatası düşünüyorum bakalım
Tşk ederim kızlar
Çok şükür temiz sonucum ❤

Allah kabul etsin canım😍 detoksu nasıl yapabiliriz tarif verirsen çok mutlu olurum🤩🤩
Saol cnm amin insAllah 🤗 tabi cnm vereyim Instagram hesabin varsa dyt.esmanur kaya var onun bayram sonrası kaçamakları telafisi için 3 günlük detoksu var onu yapasim var instagramin yoksa ekran görüntüsü atayım
Aaa hiç ses etmiyonuz kutsal perşembe gelmiş :rolleyes:

Bugüne özel dikkat edelim çaylar sular içelim inşallah nalet ödemlerin tek damlası kalmasın 😌

35 dk yürüyüş 10 dk hareketlerimi yaptım dinlendim şükür.
Şimdi kahvaltı edicem.
Siz ne alemdesiniz?

Amine Busra Amine Busra
74FRIDA 74FRIDA
asumanzeynep asumanzeynep
bengisu022 bengisu022
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
nisan34 nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Bulamiyorum Bulamiyorum
huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu Arzuluu
Pembe Lotus Pembe Lotus
Mthn83 Mthn83
basbelasiyim basbelasiyim
MuMu85 MuMu85
60kiloyum 60kiloyum
dimaze3800 dimaze3800
hzlsel hzlsel
medgic26 medgic26
Yürüyüş mu süpersin cnm 🤩 ben niyetliyim yine dükkandayiz oğlanla dükkanın içinde adımlıyorum akşama halim vaktim kalırsa sporda yaparım artık
Ay merhabalar herkese. Ben de 89.küsürattım geçen cuma tartıldığımda şimdi buradaki topiklerden birinde gördüğüm elma diyetine başladım. Cumartesi sabah tartılacağım çok heycanlıyım. Aktif bir topik bulunca da hemen geldim. Çünkü destek görmek cidden çok önemli ya. Eski mesajları okuma şansım olmadı bu topikte ama aranıza katılmayı çok isterim.
#birliktebasaracagız
Hg cnm bnece o tarz diyete yönelme direk duraksama olduğunda vücudu şaşırtmak için yap yeni basladiysan zaten gereksiz karbonhidrati paketli gidayis tatlıyı kesersen hızlı gider

Back
X