- 8 Mart 2020
- 6.145
- 29.558
- 548
HoşgeldinizTeşekkürler hoşbulduk![]()
Benimde var uzun zamandır kullanmiyorum benimde dizlerimde sıkıntı varEliptik grubu yapsak ya
![]()
Bel fitigi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HoşgeldinizTeşekkürler hoşbulduk![]()
Benimde var uzun zamandır kullanmiyorum benimde dizlerimde sıkıntı varEliptik grubu yapsak ya
![]()
Ben surekli yapamiyorum cocuklardan dolayi keske yapabilsem :'(
iyi akşamlar canlarım
bugün menüm
sabah,, 2 yk menemen ,1 tbe, peynir zeytin domates salatalık biber yeşil zeytin, taze kaşar,çay,
yeşilçay,
öğlen, 1, tbe 1 kase mercimek çorbası
4 yk kıymalı kabak
ara , 1 avuç ,karışık çerez 1 ,kayısı bitki ,
akşam ,,1 tbe, 2 yk ıspanak 2 yk yoğurt , 2 ,en ince küçük boy yufka lavaş 1 ,çıta çubuk et şiş
1, çubuk acı adana 2 köfte , yeşilçay,
çok oldu biliyorum ama mangal olduğu için avutuyorum kendimi bugün böyle oldu
sonra akşam çayı içerim kahve içmedim bugün kahvemi içerim midem çok fena şuanda öyle bir dolu kisoda da yok evde olsaydı iyi olurdu
![]()
Az önce bunu yedim. Ama nasil yedim ayağımda dolanan bağıran bebeyle. Ne yedigimide anlamadim. Oysaki heycanla bekliyodum yemeyi
Acı bi kahve iyi gidecek...
Evet leslie de iyi ama artik 3 mil yada 4 mile geçmem gerekecekBende çocuklar ufakken ysptım büşra çok faydalı bi program lesli.
Dün gece tabloyu yaparken akın saatçiyi dinledim lesli hakkında çok iyi diyo.
Araştırmalara göre karın kasları ayaktada çok iyi hareketi kavrarmış.
Mekik vs hep yatarak oluyo ya ona alışmışız.
Leslide karnı çekip dizleri kaldırıyoruz geri tekmede falan karın hep aktif.
Boşuna değil yani onu yapıp incelmek
Çok çok kötü değil sanki arzu bugünden sonra ful dikkat edelim olur mu?
Ek gida aliyo ki zaten. Bugun delirmiş gibi bende delirdim az onceİnş oda yiyince bişeyler daha kolay olur işin
Bende o yüzden yapmıyorum zaten vucut uyuyodu birden eliptik olmuyo kötü yapar diziHoşgeldiniz
Benimde var uzun zamandır kullanmiyorum benimde dizlerimde sıkıntı var
Bel fitigi var
Ahh ahh boşunamı ayağında cennetEk gida aliyo ki zaten. Bugun delirmiş gibi bende delirdim az once
Allah yardımcın olsun canımEk gida aliyo ki zaten. Bugun delirmiş gibi bende delirdim az once
Yavaş yavaş arttır canım bir hafta 2 mil yap sonra 3 mile yükseltirsin benim de artık 4 mile geçmem lazım bir aydır 3 mil yapıyorumEvet leslie de iyi ama artik 3 mil yada 4 mile geçmem gerekecek
İki küçük çocuk zor tabi canım Allah yardımcın olsunEk gida aliyo ki zaten. Bugun delirmiş gibi bende delirdim az once
5bucuk yaşında kızım geceleri rüya görüp uyaniyo yanimiza geliyo 3_4 gündür gece uyanmalari durdu çocugun her yaşta zorluğu varEk gida aliyo ki zaten. Bugun delirmiş gibi bende delirdim az once
tamamdır kaptanımBende çocuklar ufakken ysptım büşra çok faydalı bi program lesli.
Dün gece tabloyu yaparken akın saatçiyi dinledim lesli hakkında çok iyi diyo.
Araştırmalara göre karın kasları ayaktada çok iyi hareketi kavrarmış.
Mekik vs hep yatarak oluyo ya ona alışmışız.
Leslide karnı çekip dizleri kaldırıyoruz geri tekmede falan karın hep aktif.
Boşuna değil yani onu yapıp incelmek
Çok çok kötü değil sanki arzu bugünden sonra ful dikkat edelim olur mu?
Az az baslasan 5 10 15 diye devam etsenBende o yüzden yapmıyorum zaten vucut uyuyodu birden eliptik olmuyo kötü yapar dizi
Onlar agladi ben agladim sinirdenAllah yardımcın olsun canım
Kardesiminde 4.buçuk yaşında büyüğü küçükte 7aylik çok zorlanıyor
İkiside uyumuyo benimde5bucuk yaşında kızım geceleri rüya görüp uyaniyo yanimiza geliyo 3_4 gündür gece uyanmalari durdu çocugun her yaşta zorluğu var
Her aglayisinda yanindayim gece
merhaba hoşgeldin aramızaEvet 103 kiloyumm malesef aynen dediğiniz gibi ekmeksiz çok denedim veremedim maalesef kilom yüksek olduğu için dedi diyetisyen, inşallah iner![]()
çocuk dışarıda çıkmıyor ya, o da bunalmıştır. benim de kuzenimin 2 yaşa yakın minik bir kızı var. çocuk hep evde. anne, baba, abi, bakıcı ve bazen anneanne dışında kimseyi ve başka mekanı görmüyor. bayramda yan apartmanda oturan diğer teyzeme geçmişler. çocuk çıldırmış sevinçten. nereye gideceğini şaşırmış o odadan bu odaya. eve dönmemek için neler yapmış.Ek gida aliyo ki zaten. Bugun delirmiş gibi bende delirdim az once
olsun yaz bence.İyi akşamlar
Bugün menü vermeyim ben kahvaltı akşam yemeği hepsi bir arada bir tek büyük öğün yaptım
Elden geldikce parka çıkarıyoruz. Ablasi bugun çıktı da kucuk olan cikmadi. Dun aksam otoparka indirmiştikmerhaba hoşgeldin aramıza
çocuk dışarıda çıkmıyor ya, o da bunalmıştır. benim de kuzenimin 2 yaşa yakın minik bir kızı var. çocuk hep evde. anne, baba, abi, bakıcı ve bazen anneanne dışında kimseyi ve başka mekanı görmüyor. bayramda yan apartmanda oturan diğer teyzeme geçmişler. çocuk çıldırmış sevinçten. nereye gideceğini şaşırmış o odadan bu odaya. eve dönmemek için neler yapmış.