• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne yedin ne kadar yedin
Neyseki saat erken daha

Bahsetmim bu akşamlık dukanı içim napim bari wc gideyim.

Oğlanda diyet yapıyo biliyomusun hemde kendi iradesiyle.
Çok seviniyorum ama öyle yormuşlar ki beni kafam içim öyle dolmuşki ona bile çok faydalı olamıyorum.

Kutsal perşembe geldi çattı 😬

2-3 gün bi kopukluk yaşamış olsamda bırakmıycam tabiki.
4 gündür yürümüyorum benim için büyük kayıp.
Bu hasarlı beden gibi ruhta benim idare edicez

Bugün ortak içecek olarak sodalı yeşil çayı yapıyorum kabakta yapıcam inşallah 🍀

Sizler neler yapıcaksınız?

@MaviBirLiman
@74FRIDA
asumanzeynep asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
@y.o.l.c.u
@lolaxx
@misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
@Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi
M Musluk Suyu
Arzuluu Arzuluu
Pembe Lotus Pembe Lotus
Mthn83 Mthn83
basbelasiyim basbelasiyim
@MuMu85
60kiloyum 60kiloyum
@dimaze3800
hzlsel hzlsel
@medgic26
@Angrypigy
@zeytin8282
Natsume Natsume
Bildirimi daha ye gördüm ben ama tesadüfen bugün fırında tavuk yaparken içine kabak doğramıştım sebze olarak 😹
Çay tarifini de Yeşilçayım kaldıysa yaparım birazdan, buzlu buzlu iyi gider bu sıcakta😹

Öğlen yemeğinde hastanedeydim küçük anestezi aldiydi. Eşim yemek getireyim dedi getirmedi. Çocuğu bırakıp bir yere gidemedim. Akşam oldu işte

Menü. Tavuklu mantar sote ve yoğurtlu semizotu salatası yedim hala başım ağrıyor
Geçmiş olsun canım
Ağrı kesici al geçer inşallah

Öğlen yemeğinde hastanedeydim küçük anestezi aldiydi. Eşim yemek getireyim dedi getirmedi. Çocuğu bırakıp bir yere gidemedim. Akşam oldu işte

Menü. Tavuklu mantar sote ve yoğurtlu semizotu salatası yedim hala başım ağrıyor
Aç durdun tabi ağrır ya geçmiş olsun yavruya nasıl geçti?

Bahsetmim bu akşamlık dukanı içim napim bari wc gideyim.

Oğlanda diyet yapıyo biliyomusun hemde kendi iradesiyle.
Çok seviniyorum ama öyle yormuşlar ki beni kafam içim öyle dolmuşki ona bile çok faydalı olamıyorum.
İç sen dukani sakın salma yedim diye
Sevindim daim olur inşaAllah sağlıklı beslenmesi sen yine çaktırmadan destek ol hem sana da arkadaş olur

Kahvaltı
4 yk yukaf, 1 sb süt, 1 muz, 4 çilek

Ara
1 activia yoğurt, 10 fındık

Akşam
2 kase mercimek çorbası, 1 wasa

1 LT maydanozlu, yeşil çaylı su/ 1.5 LT su

Spor yok

Kızlar üzgünüm kabak yiyemedim denedim ama yok yani sevmiyorum yarın artık kısmet inşallah kilo verebilmişimdir🥰

çok çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah 🙏♥️

Bende kendime bakıp hâla begenmiyorum. Çünkü sadece beslenme değil spor şart. Senin imkanin varsa sıkı bir spor surecine başla. Ev temizligimi tamamlayabilsem bende Haziran'da sıkı şekilde baslicam insallah

Ya ben bu hafta dışarı cikip cok yürüdüm ama spordan sayilmaz. Çünkü cocuklarla minnos minnos yuruyoruz. Ama eve döndüğümde sırılsıklam olmuş oluyorum bebek arabasi indir bindir falan kollar calisti en azindan 🤪 akşamda eşime dedim biraz yuruyelim yine bebek arabalariyla yürüdük işte. Hic yoktan iyidir diyorum...
hiç yoktan iyidir. iyi yapmışsın.

geçmiş olsun canım.

Kahvaltı 9:30

aksam 18:30

16:00 5 tane düştü 1 çılek

Eklentiler

• 3F410A9F-D0BA-4929-93DE-B611C28D4F52.webp
    3F410A9F-D0BA-4929-93DE-B611C28D4F52.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 28
  • 43FFD039-657F-4566-A54D-1AB6BF56153E.webp
    43FFD039-657F-4566-A54D-1AB6BF56153E.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 25
  • B3032916-46AD-4869-8476-3325FD721D72.webp
    B3032916-46AD-4869-8476-3325FD721D72.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 23
diyetisyenim mesaj attı, 2 aydır görünmüyorsun hayırdır dyor
haftaya geleceğim nasipse dedim, allahım artık verelim şu kiloları nolur :KK1:
Âmin diyorum çok içten bir şekilde
Nerdeyse bir senedir diyetteyim hala bitmedi:(
Kahvaltı
4 yk yukaf, 1 sb süt, 1 muz, 4 çilek

Ara
1 activia yoğurt, 10 fındık

Akşam
2 kase mercimek çorbası, 1 wasa

1 LT maydanozlu, yeşil çaylı su/ 1.5 LT su

Spor yok

Kızlar üzgünüm kabak yiyemedim denedim ama yok yani sevmiyorum yarın artık kısmet inşallah kilo verebilmişimdir🥰
Kabak yememişsin ama menün kötü değil akşam sebze ya da protein olsa daha iyi olurdu ama artı yapmaz seni menün
Kahvaltı 9:30

aksam 18:30

16:00 5 tane düştü 1 çılek
Çok iyi menün afiyet olsun
Sular da bol içildi değil mi

Back
X