• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

20210604_085940.webp

Geliyor gelmkete olaannn💃💃💃

Gecen hafta 72.1
Fark 1.3

bugün zamanında bildirim yapayım
geçen hafta 99.75
bugün 96.75
fark -3

aslında ben dikkat etmeye pazartesi başladım hatta o gün 100,3 çıktım. artık nasıl bir ödemim varsa 5 günde bu kadar gitti. sürekli wcdeydim.
Günaydın kızlar. Maşallah ne kadar güzel fark var 😍😍

yok hani akşamları yatmadan önce evi şöyle bir koloçan ederiz akşamdan işte sehpanın üzerinde birşeyler varsa toparlarız nebilim işte etrafta atılmış saçılmış defter kitap çorap işte herkesin kendi evin bir dapıl a toparlanma şekli vardır ya bende yatmadan önce çocuklar dağıtıyorla çerez felan onu bunu yiyolar içiyolar koltuktan kalkıp toparlamaya başladım salonu eşimde arkamdan demekki beni dikkatlice süzdü baktıki bana öyle dd sen son birkaç gündür kilo aldın hemen şiştin dd bende stres bana yaramıyor senin yüzünden ben şiştim bunca yıl zaten ddm 😂
İyi demişsin 😌

Kg veren herkesi tebrik ediyorum😍
Ben + 300 gr ile artilarin çoğunu temizledim. Şimdilerde 79 olabilirdim 🙄
Canim kendine yüklenme , ben de kac sefer 69 a yaklasmisken geri ciktim simdi bile acaba olucak mi diyorum , sürekli bestand baslamak insani cok yoruyor biliyorum ama az buz degil 30 kilo verdin hatta daha fazla böyle inis cikislarin olmasi cok cok normal evet 79 olabilirdin belki ama 90 da olabilirdin ama pes etmeyip mücadeleyi sectin kazanan sen olucaksin🏃‍♀️🏃‍♀️

Son düzenleme:
Geçen Hafta: 85,5
Bu Hafta: 83,9
Fark:1,6

dünkü kabak sadece 100 gr fark ettirdi🤣 bu kadar aç kaldığıma değmedi🤣🤣 ama 83 ü görmüş olmak çok güzel🤩🤩
7 li rakamlara rota oluşturuldu. Hedef 50 mt sonra sağınızda 🙊

Beybim beybimmm 🤩🤩🤩 sen o veremediğini iddia ettiğin kilolalarını verdikçe ben burada motive oluyorum. Çözdün sen bu işi 💕 ne yapıyorsan aynısını yapmaya devam et 😹 bayıldım bayıldım şahanesin🤩

Back
X