Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benım regl dönemim ama gecıktım ondan krizgecirmek istemiyorum 1 muz göz kararı süt ve 3tane gün kurusu Kayısı bilender gecırdım üstüne cevız doktum
Not edeyim bu tarifi arada tatlı krizleri oluyor canım önemli olan sağlıklı seçenekler tüketip bunu atlatmak çok iyi yapmışsın

hayırlı akşamlar kızlar menüm

sabah ,3 yk Yulaf,2 yumurta,kk peynir karışım omlet,, çay

öğlen, 1 tabak kabak yemeği 3 yk yoğurt

ara, 2 kayısı ,1 ince dlm karpuz

akşam ,. ,4 ince dlm tavuk göğüs ızgara
1 küçük tabak fırında patlıcan biber kızartması yoğurtlu 2 dlm tbe
yeşilçay,. su 1 5 lt oldu daha olur ,

sonra kahve çay flan içerim inşallah acıkmam ,

selam canlar bugün iyi gidiyorum şükür delicesine yeme isteğimnyok şükür Allah'a 🙏

buda şekersiz fit kek çayımla son ara öğünüm minik minik yicem çok Muş gibi 😁 şeker yok 1 yk bal var2 yk yulaf var 1 yumurta 1 yk yoğurt üzerine az bir çiko erittim okaaa🤷

Eklentiler

• 20210609_221616.webp
    20210609_221616.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 25
60kiloyum 60kiloyum ah fulya sende çok kaçamak yapmışsın :110:

Bonus gel ne yedin he yaz diyeceğinize tatlı yemişsiniz
hiç sorma bonusum bu hafta regl kaynaklı çikolatalar batırdı beni :KK43:
Bu ara saldım bende :/
benim de regl bozdu.
Günaydın kızlar dün menümü bile paylaşamadım🙈 eşimle bütün akşam müzik dinledik o yüzden hiç gelemedim ama kötü bir şey yemedim🤣
romantik bir akşamdı yani :KK66:
Selam kızlar artık sahalara dönme vakti. Yarın yine yeniden buradayım düzenli menü paylaşacsğım. Misafirlerim gitti diyete adapte olabilirim
ben de saldığım yerden toparlayacağım.

selam canlar bugün iyi gidiyorum şükür delicesine yeme isteğimnyok şükür Allah'a 🙏

buda şekersiz fit kek çayımla son ara öğünüm minik minik yicem çok Muş gibi 😁 şeker yok 1 yk bal var2 yk yulaf var 1 yumurta 1 yk yoğurt üzerine az bir çiko erittim okaaa🤷
Bugünlük yede artık kuru meyveye geç istersen çayla.

Birde eğer çay yanında bişeyler yeme isteği çok yapıyosa akşam çay içme.

Başka çözümü yok çünkü. Meyve süt meyve yemiş yaparız

Back
X