Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar
bu haftasonu köye gidip geldikten sonra gelemedim buraya özür dilerim
köye gidince dengem şaşıyor o haftam çok kötü geçiyor. düzenim bozulunca salıyorum yeniden başlamam zor oluyor.
yarın tekrar ve yediden başlamaya devam

geçen hafta 96,75
bu hafta 99
gelen 2.25

ödemler hızlıca gittiği gibi hızlıca da geliyor malesef :KK43:

BAYRAM HEDEFLERİ
(4 Haziran-16 temmuz)

Fit mutlu anne Fit mutlu anne >> 81----------77
Pembe Lotus Pembe Lotus >>81.70---------78
Mthn83 Mthn83
Amine Busra Amine Busra
hzlsel hzlsel
Bonus Bonus
Bulamiyorum Bulamiyorum
asumanzeynep asumanzeynep
60kiloyum 60kiloyum

Kızlar güncel kilonuzu ve hedeflerinize beni etiketlerseniz tabloyu yapicam unutkanlık başa bela vala​
çok fazla geçmiş vardı cnm okuyamadım sadece alıntılarıma bakabildim. iyi ki beni de alıntılamışsın. ben de bugünden itibaren dahil olayım. böylece ipin ucunu bırakmamış olurum.

11.06.2021 de 99 kilo ile başlıyorum
16.07.2021 de hedefim 90 hatta ucundan kıyısından 89 görürsem süper olur :KK66:

Günaydın kızlar
Dünki yapılan testlerde sorun çıktı baska bi hastalık çıktı😔 lütfen dua edin babam için ameliyatı iptal oldu yoldayim hastaneye gidiyorum
Allah şifa versin canım. sonuç ne çıktı ne oldu merak ettim?
Hayırlı cumalar
Geçen hafta 99.7
Bu hafta 101.5
35 dk yürüyüş

son birkaç gündür fazlasıyla karbonhidrat tükettim şişko olarak ölücem galiba o değilde tabutumu tayşıyanlar amma konuşur arkamdan yemiş yemiş te s..mamış diye🙄
Pembe Lotus Pembe Lotus Allah şifa versin babacığına
öyle deme canım. gel buraya baştan başlayalım. bak ben de döndüm buralara. kaç aydır uzaktan takılıyordum. haydi sen de gel.
♥️HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR OLSUN🙏

kızzzlllaaaarrrrr çok mutlu oldum :halay:

geçen hafta,. 86 ,. 90,.

bu hafta. 84 ,. 00 🧿🧿🧿🧿
harikasın arzucum. çok sevindim :halay::halay::halay::nazar:

İyi akşamlar. Çok zor bir akşam geçirdim. Ama diyeti bozmadim bozmicam inşallah

Sabah 11.30
Sucuklu yumurta( 3 yumurta ile cocuklarla ortak)
Nescafe
1 dilim ekmek
2 zeytin
Domates salatalik

Ara 1 kase dondurma

Ara 3 gün kurusu, 3 findik 3 badem
Turk kahvesi

Akşam
4 5 kaşik bezelye
2 3 parmak kadar ekmek

Az önce nescafe

sabah 10.30
3 taze kayısı
1 fincan mate çayı

öğlen 11.40
azcık tam buğday yufka arasına yumurta, hellim, yeşillik
9 çiğ fındık

ara 15.00
7 çiğ badem
kahve

ara 18.00
1 avuç kiraz
1 fincan kabuk tarçın çayı

akşam 19.15
1 tabak etli türlü yemeği
1 dilim karakılçık tbe
1 lokma peynir
2 kare ev yapımı bitter çikolata (kakao yağı+kakao+bal+badem)

akşam oolong çayı içtim.

yatana kadar 2 lt ye yakın su
7300 adım yürüyüş

FB_IMG_1623442815620.webp

çok fazla geçmiş vardı cnm okuyamadım sadece alıntılarıma bakabildim. iyi ki beni de alıntılamışsın. ben de bugünden itibaren dahil olayım. böylece ipin ucunu bırakmamış olurum.

11.06.2021 de 99 kilo ile başlıyorum
16.07.2021 de hedefim 90 hatta ucundan kıyısından 89 görürsem süper olur :KK66:
Hadi insAllah cnm ❣️🤲

BAYRAM HEDEFLERİ
(4 Haziran-16 temmuz)

Fit mutlu anne Fit mutlu anne >> 81----------77
Pembe Lotus Pembe Lotus >>81.70---------78
Mthn83 Mthn83 >>80.5--------->>75
Amine Busra Amine Busra >>82.5----------->>76
hzlsel hzlsel >>83.9------->>78.6
Bonus Bonus
Bulamiyorum Bulamiyorum >>99----->>90
asumanzeynep asumanzeynep >>84---------->>79
60kiloyum 60kiloyum >>87------->>80
A arzulu >>86.9---------->> 80
Natsume Natsume >>68.7---------->>65​
lolaxx lolaxx >>121.6----------->>113.6
Bakalim tutturabilecek miyiz. 15inde ya da 16sinda memlekete gidicem. 76 ile gidebilirsem cok super olcak

Bakalim tutturabilecek miyiz. 15inde ya da 16sinda memlekete gidicem. 76 ile gidebilirsem cok super olcak
Acilen toparlamazsam ben göremiycem büyük ihtimal ya 😣🤦 spor hiç yapamıyorum oğlandan ne zmn kalksam yanından alarm kurulmuş gibi ağlıyor 😥

Acilen toparlamazsam ben göremiycem büyük ihtimal ya 😣🤦 spor hiç yapamıyorum oğlandan ne zmn kalksam yanından alarm kurulmuş gibi ağlıyor 😥
Bende spor cok zor yapabilmeye başladim. Ama bu hafta her gun dışarı ciktik. Evde de 20 dkda olsa da yaptim leslie

Bugun parkta bir kadin gordum. Bir agacin kenarina oturmus yaninda da küçük bebeği vardi. Hem ona üzüldüm hem eski beni gördüm, kendime üzüldüm :'(

Sanki gizlenmiş gibiydi. İlk ordan gecerken dondurma yedigini farkettim. Biz cocuklarla masa aradik bos bulamayınca döndük banklara oturduk. Sonra etrafa bakinirken fark ettim 1 lt kola vardi, dikip dikip içti. Yine önünde bir sürü abur cubur vardi.. muhtemelen cok yalniz ve bunalmisti. Kendini yemeye vererek teselli ediyordu. Kendi tahminim kolayi ve abur cuburlari eve goturmek istemeyecek ve orada herşeyi bitircek. Daha sonra da eve gidince az da olsa yemek yemek zorunda kalıcak. Yani benim oyle oluyodu. Ust uste uste uste surekli yiyordum. Eşimden gizli birseyler alip yedigim cokkkk oldu. Ne kadar üzücü of ya

Bende spor cok zor yapabilmeye başladim. Ama bu hafta her gun dışarı ciktik. Evde de 20 dkda olsa da yaptim leslie
Ya süper canım o bile yeter ben de yapabilsem biraz çok iyi hissetcem
Hepimiz hedeflerimize ulaşalım inşaAllah
insAllah canım
Bugun parkta bir kadin gordum. Bir agacin kenarina oturmus yaninda da küçük bebeği vardi. Hem ona üzüldüm hem eski beni gördüm, kendime üzüldüm :'(

Sanki gizlenmiş gibiydi. İlk ordan gecerken dondurma yedigini farkettim. Biz cocuklarla masa aradik bos bulamayınca döndük banklara oturduk. Sonra etrafa bakinirken fark ettim 1 lt kola vardi, dikip dikip içti. Yine önünde bir sürü abur cubur vardi.. muhtemelen cok yalniz ve bunalmisti. Kendini yemeye vererek teselli ediyordu. Kendi tahminim kolayi ve abur cuburlari eve goturmek istemeyecek ve orada herşeyi bitircek. Daha sonra da eve gidince az da olsa yemek yemek zorunda kalıcak. Yani benim oyle oluyodu. Ust uste uste uste surekli yiyordum. Eşimden gizli birseyler alip yedigim cokkkk oldu. Ne kadar üzücü of ya
Şu duygusal yeme bozukluğunu çözeriz insAllah ya bende bazen yokuş aşağı gider gibi yiyorum dur durak bilmeden

Allah şifa versin canım. sonuç ne çıktı ne oldu merak ettim?

öyle deme canım. gel buraya baştan başlayalım. bak ben de döndüm buralara. kaç aydır uzaktan takılıyordum. haydi sen de gel.

harikasın arzucum. çok sevindim :halay::halay::halay::nazar:
sağol canım benim 😘 hoşgeldin canım hadi bakalım hayırlı hızlı eksiler dilerim senin için 🙏 kolay geçsin sürecin inşallah 🙏♥️

Bugün resmen tatlı günü yaptım. Sürekli aglamakliyim. Şu adet geçip hormonlar bı duzelseydi 😔
canım takma kafana bukadar üzülme aaa🙄 gelip geçici bir durum bu bende yapıyorum geçenlerde 2 hafta oluyor heralde kızım getirmişti antaptan 2 kilo tatlını 1 kilosuna kafamı soktum yedim de yedim sabah kalktım yedim gece yattım yedim noldu geçti tekrar düzene girdim sende üzülme düzelecek gelip geçici bizlerde bu oluyor arada olacakda bu na alışacaz pes etmeyecez kriz anında o kirizi yaşayıp atlatacaz sonra kaldığımız yerden devam tamelli bıraktık ı ozaman bizim işimiz biter pes etme canlan lütfen 😉 👍

Back
X