Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Biraz içimi dökeyim.. Annem geçen hafta yanımdaydı okula gittim geldim topallıyor resmen zaten dizleri sorunlu. Daha doğrusu bacakları yani aşırı şiş her bşr dizin yanında abartısız 10 ar kiloluk et yığını çıkmış. Sebebi yok en iyi profa götürdük Ankara. da. Tek söyledikleri kiloydu. Yani boyu 155 falan tahminin kg 92 ydi burada. Hep sorunluydu oturarak namaz kılar merdiven inip çıkamazvs. Ama burada okul dönüşü çok fenaydı. Adım atamıyordu artık.. O halini görünce içim parçalandı. Elimden hiçbirsey de gelmiyor. Aylar önce Diyetisyene git ücreti ben ödeyeceğim dedim gitmedi. Daha bugün karar vermiş gidecem diye. Onca yılı bu ağrıyla heba etti. Allah korusun da doktorlar artık bacağın kesilmesinden bile bahsediyor. Kg böyle bişey işte. Bedensel psikolojik bizi yıpratıyor. Biz evlatlarımıza aynısını yaşatmayalım sağlığımız için çaba gösterelim kızlar.
Allah sifa versin insallah iyi olur. Benimde ailem oyle bahsetmistim. Hâlâ da yemeye devam ediyolar :'( kardesim 120 kg. Annem 100

Günaydın
Dün geç vakte kadar yedim arandım yedim sebebim yok.
Biraz içimi dökeyim.. Annem geçen hafta yanımdaydı okula gittim geldim topallıyor resmen zaten dizleri sorunlu. Daha doğrusu bacakları yani aşırı şiş her bşr dizin yanında abartısız 10 ar kiloluk et yığını çıkmış. Sebebi yok en iyi profa götürdük Ankara. da. Tek söyledikleri kiloydu. Yani boyu 155 falan tahminin kg 92 ydi burada. Hep sorunluydu oturarak namaz kılar merdiven inip çıkamazvs. Ama burada okul dönüşü çok fenaydı. Adım atamıyordu artık.. O halini görünce içim parçalandı. Elimden hiçbirsey de gelmiyor. Aylar önce Diyetisyene git ücreti ben ödeyeceğim dedim gitmedi. Daha bugün karar vermiş gidecem diye. Onca yılı bu ağrıyla heba etti. Allah korusun da doktorlar artık bacağın kesilmesinden bile bahsediyor. Kg böyle bişey işte. Bedensel psikolojik bizi yıpratıyor. Biz evlatlarımıza aynısını yaşatmayalım sağlığımız için çaba gösterelim kızlar.
Benim annemde öyle canım. Tüp mide oldu. 80 e kadar indi 130 da şimdi yine 100 kızıyorum bazen seni engelleyen ne var diye. Karı kocayanlizsin istenidiginiz gibi pişirin. Kapıda park var çık dolan. Eskisi gibi bağımlı oldugun insanlar yok. Diyetisyene parayı toplu verdi onada gitmedi hakkı saklı kalacakmış. Bizde birbirimize üzülüyoruz ne kadar etkimiz oluyor. Aynen öyle işte

İyi geceler ❤

Oğlumun doğum günüydü uğrayamadım.
Sağlıklı mutlu yaşları olsun canım inşallah

Günaydın💕

Limonlu su yapıcaktım evde limon bitmiş, bende salama beyaz çay yaptım kendime bir dalda tarçın attım içine isteyen var mı🤗
Bende cilek ve kabuk tarcinla detoks suyu yaptım. Bu hafta bütün imkanlarimi zorlicam artik 80lere sinir geldi

sabah 10.30
1,5 kk peynir, 5 zeytin
2 tk cevizli salça sos
domates salatalık
3 brezilya cevizi
1,5 dilim karakılçık ekmeği

öğlen 16.00
3 yk türlü
2-3 yk ev yoğurdu
1 dilim karakılçık ekmeği

ara
2 kare ev yapımı bitter (kakao yağı+kakao+bal+badem)
1 avuç kiraz
kahve

akşam 19.30
ciğer
1 servis kaşığı ev eriştesi
salata

ara 7 kiraz

yatana kadar 2 lt su

10.000 adım yürüyüş

🧿🧿🧿

Benimde birgün böyle listelerim olar mı🥴

Bende cilek ve kabuk tarcinla detoks suyu yaptım. Bu hafta bütün imkanlarimi zorlicam artik 80lere sinir geldi
Bende yapıyorum bundan 1 limon, biraz çilek, bir dal nane, bir dal tarçın suda 8 saat filan bekletip sonra soğuk soğuk içiyorum tam yaz içeceği 🤗

Sen nasıl yapıyorsun🙄

Günaydın kızlar💓
Ben de güne artı 200 ile başlamış bulunuyorum hoş buna şükür daha fenasını bekliyordum🤭 detoks suyu hazırlamam lazım ama nasıl bir şey hazırlasam karar veremiyorum😅
Hibiskus çayını öneririm :) yarım su bardağı hıbıskusla demlenmiş su sade soda 1 dilim limon

Ara öğün. Bugun yine ütü günüm🙈

Eklentiler

• IMG_20210613_123407_N.webp
    IMG_20210613_123407_N.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 27
Back
X