Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Pek acıkmadım canım ya bugün yeterli oldu yarın cuma diye biraz hafif geçireyim dedim ama öyle aman aman bir acıkma durumum olmadı yarın 7leri görebilirim bir ihtimal az yiyeyim dedim o yüzden🤭🤭
Ben cok yorgunum. Şuan aklim bana oyunlar oynuyor. Neyseki mide cevap vermedi

Sende mi bürütüs ya ben
bende 7 istiyorum 😭😭
Bugün 80,1 gördüm ama yarın ne olur belli olmaz tabi sen de 7ye çok yakınsın canım sadece menülerinde biraz daha dikkatli olman lazım
Ben cok yorgunum. Şuan aklim bana oyunlar oynuyor. Neyseki mide cevap vermedi
Aman aman boşver yeme canım bir şey şimdi yarın tartı günü miden cevap vermesin hiç öyle uslu uslu otursun🤭🤭

Bugün 80,1 gördüm ama yarın ne olur belli olmaz tabi sen de 7ye çok yakınsın canım sadece menülerinde biraz daha dikkatli olman lazım

Aman aman boşver yeme canım bir şey şimdi yarın tartı günü miden cevap vermesin hiç öyle uslu uslu otursun🤭🤭
Basım agricak gibi. Cocuklar uyusa hemen yatcam

dün sabah 4 de kapadokya da çekime başladım, 10 da bitirdim önce konyaya sonra ankaraya ev dön derken
mahvoldum, ne yediğim yemek yemekti ne içtiğim us suydu, 9 da uyudum şimdi uyandım ama hala çok fenayım

kilomu tartım 95.3 olmuşum , nolur ödem olsun

dün sabah 4 de kapadokya da çekime başladım, 10 da bitirdim önce konyaya sonra ankaraya ev dön derken
mahvoldum, ne yediğim yemek yemekti ne içtiğim us suydu, 9 da uyudum şimdi uyandım ama hala çok fenayım

Odemdir canim nasil yoruldun kimbilir

Günaydın kızlar 🤗
Hoşgeldin 70ler diyebilirim artık 80ler artık gitsin gelmesin insAllah ya
Geçen hafta: 81.60
Pazartesi: 82.1
Bu hafta: 78.95
Fark: -2.65
Yüzde: %3.248 🎉💃

Eklentiler

• IMG20210625091102.webp
    IMG20210625091102.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 30
Günaydın kızlar 🤗
Hoşgeldin 70ler diyebilirim artık 80ler artık gitsin gelmesin insAllah ya
Geçen hafta: 81.60
Pazartesi: 82.1
Bu hafta: 78.95
Fark: -2.65
Yüzde: %3.248 🎉💃
Harikasin canim beni yakaladin 😍 80leri bir daha hiç gormeyelim inşallah

Bu haftada olmadı
Geçen hafta 80.3
Bu hafta 80.6
Fark +300
Ayaklarım bacaklarım ellerim acıyor ve yine gitmiyor bugün limonlu su filan içtim keşke aç gitseydim baktirirdim
Menülerin nasıldı takip 3demedim cnm ama biseyler ters gidiyor demek ki ya da ödem mi var değerlerine baktır ama çok değil artin sıkma canını haftaya eksiye geçersin insAllah

Odemdir cnm bence de sıkma hiç canını

Back
X