Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Görmüşsün ya gelir bence yine 🙂
MaşaAllah çok iyi gidiyorsun
Valla abla buranın halini görüyorsun. Diyeti kendim yapıyorum zaten hiç değilse gelip iyi gidiyor kötü yapıyorsun diyecek biri lazım. Yoksa burada kimse kimsenin aşını hazirlamiyor. Bizi biz biliriz dedik bizden kimse kalmadı 😔
Neyse üzgünüm buraların sessizliginden kendi kendime yazıyorum

Valla abla buranın halini görüyorsun. Diyeti kendim yapıyorum zaten hiç değilse gelip iyi gidiyor kötü yapıyorsun diyecek biri lazım. Yoksa burada kimse kimsenin aşını hazirlamiyor. Bizi biz biliriz dedik bizden kimse kalmadı 😔
Neyse üzgünüm buraların sessizliginden kendi kendime yazıyorum
Anlıyorum seni
Oluyor arada kopmalar yapacak bişey yok
Vardır sebebi herkesin kendine göre

29 haziran menüsü

Sabah
Resimde+kiraz sapi çayı

Oglen
1 tabak kabak corbasi
1 kase cacik

Ara
Turk kahvesi
Fistik ezmeli kayisi 3 tane

Akşam
Resimde- eşimle birlikte yedik
Semizotu salatası
Köz patlican salatası

Eklentiler

• IMG_20210629_185258.webp
    IMG_20210629_185258.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20210629_185229.webp
    IMG_20210629_185229.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210629_110110_355.webp
    IMG_20210629_110110_355.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 29
Ben bugün küçük yüzünden sinir krizi geçirdim resmen.
Sabah sirkeli su
Öğlen kepekli ekmek yeşil fasulye ( ıslak kek ve milföy börek vardı yemedim)
Arada 1 hurma biraz leblebi
Akşam semiz otu yemeği 1 dlm kadar bayat pide
Su 500 ml. Hareket iş sonrası ev temizliği ve sinir krizi

Sabah sirkeli su
Suyun çok az. Yatana kadar 2ye tamamla mutlaka. Yemediklerin icinde tebrik ederim. Sinir krizi bizde oldu 3 kez 🤦🏻‍♀️ artik anlatmakta istemiyorum

Sabah sirkeli su
noldu canım ne yaptı ufaklık?

Sabah sirkeli su
Canım çok haklısın destek olmak lazım birbirimize benim de bu aralar psikolojim çok iyi değil bir yerden patlak verecektim zaten dokunsan ağlayacak durumdayım içine içine at bir süre sonra açığa çıkıyor😰

Menün az olmuş canım sanki ama moralin bozuk olunca yemek istememiş olabilirsin bir şekilde büyüyorlar canım benim de erkek kardeşim çok yaramazdı anneciğim neler çekti ama geçiyor zamanla sabırlı olmaya çalış uzaktan söylemesi kolay tabi ama kendini yıpratma💓

Ben de menümü paylaşayım💓

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 3 zeytin, 1 hindi füme, 2 wasa, kiraz saplı çay

Ara
1 LT dukan birası

Akşam
Zeytinyağlı taze fasulye, salata, 2 yk yoğurt, 2 wasa

bugün yine 80,3 görünce sinirlerim iyice bozuldu zaten iki gündür temizlikten kafamı kaldıramıyorum bir bıkkınlık var üzerimde az yedim o yüzden önümüzdeki iki gün kahvaltı detoksu yapacağım bakalım tartı cuma günü be gösterecek

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 yumurta,1 dilim sucuk,peynir,zeytin,salatalık,domates,acı biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi :1 sade soda,1 kayısı,3 kiraz3 yemek kaşığı biberli-süzme naneli süzme yoğurt
Akşam: 2 sarma,1 kase yoğurt,1 yaprak galeta
1 sade soda
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

Hava cok sicak nasil ihtiyac duymuyosun
Hiç bir fikrim yok ama WC sorunum yok
noldu canım ne yaptı ufaklık?
O rutin çocukluk yapıyor canım benim tahammülsüzlugum. Herşeyin suçlusu engelli olması gibi görüyoruz aslında ama çocuk işte. Bardağın dolu kısmını görmüyorum şu sıralar.
Canım çok haklısın destek olmak lazım birbirimize benim de bu aralar psikolojim çok iyi değil bir yerden patlak verecektim zaten dokunsan ağlayacak durumdayım içine içine at bir süre sonra açığa çıkıyor😰

Menün az olmuş canım sanki ama moralin bozuk olunca yemek istememiş olabilirsin bir şekilde büyüyorlar canım benim de erkek kardeşim çok yaramazdı anneciğim neler çekti ama geçiyor zamanla sabırlı olmaya çalış uzaktan söylemesi kolay tabi ama kendini yıpratma💓
Sinirim geçince aynılarını söylüyorum kendime. Rabbim sabrımı artırsın diyemiyorum öyle dememek gerekmiş. Sıkıntımız sabrimiza goreymis dağına göre kar derler ya.
Sevgim sinirim sondursun diyorum başka ne denir bilmiyorum. Dileğini sağlam tut duanı tam yap derler. Ağzımdan çıkan herşey kabul olacak gibi korkarak istiyorum.
Ben de menümü paylaşayım💓

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 3 zeytin, 1 hindi füme, 2 wasa, kiraz saplı çay

Ara
1 LT dukan birası

Akşam
Zeytinyağlı taze fasulye, salata, 2 yk yoğurt, 2 wasa

bugün yine 80,3 görünce sinirlerim iyice bozuldu zaten iki gündür temizlikten kafamı kaldıramıyorum bir bıkkınlık var üzerimde az yedim o yüzden önümüzdeki iki gün kahvaltı detoksu yapacağım bakalım tartı cuma günü be gösterecek
Harika geçmiş bence boş bırakma bizi ❤️
İyi geceler ❤

Gelmesem kimsenin seslendiği gak gız buraya gel dediği yok mu :110:
Ben lafımı ortaya korum alan alır 😂😂
Ben cagirilarak mi geliyorum gelecegen hatun yapacak birşey yok
İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 yumurta,1 dilim sucuk,peynir,zeytin,salatalık,domates,acı biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi :1 sade soda,1 kayısı,3 kiraz3 yemek kaşığı biberli-süzme naneli süzme yoğurt
Akşam: 2 sarma,1 kase yoğurt,1 yaprak galeta
1 sade soda
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
Güzel olmuş herşeyden gonullemisin kendini

Back
X