- 11 Nisan 2007
- 87.602
- 514.674
- 1.223
Randevu aldim bugüne. İnsallah annemler cocuklara bakabilir de gidebilirim
Geçmiş olsun canım benimde belim ağrıdığında kalçamdan vuruyo mr falan istiycekler ne olduğunu bil muhakkak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Randevu aldim bugüne. İnsallah annemler cocuklara bakabilir de gidebilirim
Ben lafımı ortaya korum alan alır
Ben cagirilarak mi geliyorum gelecegen hatun yapacak birşey yok
Maaş mi bağlıyım yani yapacan bosunami kaptanım diyoz.Az mı etiket yaptım ben![]()
Ne olursan ol yine gel.Bura durgunlaştığında hep sitem ediliyor halbuki sizin burda olup yazmanız yetiyor benide bu çekiyor kopartmıyor sizden.
Ben iyi zamanlar geçirmiyorum normal de değilim bazen tek düşündüğüm kafamı dağıtmak oluyor kk da.
Git git ihmal etme ben hastanede çalışarak tan 1 ayda hallettim işlerimi. O benim tembelligim oldu gercideRandevu aldim bugüne. İnsallah annemler cocuklara bakabilir de gidebilirim
Geçmiş olsun canımGünaydın. 10 gündür kalcamda hafif agri vardi. Dun gece itibariyle iyice artti. Cocuklarla cok zorlaniyorum offf
Teşekkürler canım ben de ayların biriktirdiği bir sıkkınlık var etrafa iyiyim ben güçlüyüm ben görüntüsü vermeye çalıştığım için sanırım kendi içimde yaşadığım için her şeyi bazen patlayacak duruma geliyor insan ama bugün daha iyiyim
Ne yedin de 80 oldun yahu daha dün 78 din sen bu tartılar bizimle oyun oynuyorYüzümü bedenemi değil kalbimi biliyor buralar
Maaş mi bağlıyım yani yapacan bosunami kaptanım diyoz.
Dümeni sağlam tut
Ne olursan ol yine gel.
Bir tatlı huzur almaya geliyoruz hepimiz. Mevcut koşullarda kimse huzurlu değil.
Kollarimizi değil kalplemizi açtık birbirimize. Hepimiz iyiligimizi istiyoruz karşılıksız. Ses ver yeter.
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla. Sessizden okuyanlar hadi bakalım ses verin.
Bak bı günde 80 kg olmuşum ben ağlıyor muyum![]()
İnsanın burada çok kafası dağılıyor gerçekten daha sık gel daha sık yaz canım hepimizin problemleri oluyor kimimizin büyük kimimizin küçük ama burada hep destek ve moral buluyoruzBura durgunlaştığında hep sitem ediliyor halbuki sizin burda olup yazmanız yetiyor benide bu çekiyor kopartmıyor sizden.
Ben iyi zamanlar geçirmiyorum normal de değilim bazen tek düşündüğüm kafamı dağıtmak oluyor kk da.
Evler fena gerçekten klima altında oturuyoruz sürekliGünaydın kızlar
Vala hep gelmek istiyorum ama bı toparlayamadim ev yanıyor iki gündür sürekli dışarı atıyoruz kendimizi parkta çocukları takip etmekten telefonu elime alamıyorum zaten eve gelince de yemek ev işi derken yine unutuyorm adetim yaklaştı karnım şişti tartıya çıkmaya korkuyorum yeniden 80leri görücem diye
Acidan duramiyorumGeçmiş olsun canım benimde belim ağrıdığında kalçamdan vuruyo mr falan istiycekler ne olduğunu bil muhakkak
Hep ayni canim. Parkta zaten tel cantada adim saysin diyeGünaydın kızlar
Vala hep gelmek istiyorum ama bı toparlayamadim ev yanıyor iki gündür sürekli dışarı atıyoruz kendimizi parkta çocukları takip etmekten telefonu elime alamıyorum zaten eve gelince de yemek ev işi derken yine unutuyorm adetim yaklaştı karnım şişti tartıya çıkmaya korkuyorum yeniden 80leri görücem diye
Bende aynı durumdayım tartiylaGünaydın kızlar![]()
Düğün günü hasta olucam görümce degilmiyimGeçmiş olsun canım
Teşekkürler canım ben de ayların biriktirdiği bir sıkkınlık var etrafa iyiyim ben güçlüyüm ben görüntüsü vermeye çalıştığım için sanırım kendi içimde yaşadığım için her şeyi bazen patlayacak duruma geliyor insan ama bugün daha iyiyim
Ne yedin de 80 oldun yahu daha dün 78 din sen bu tartılar bizimle oyun oynuyor![]()
oh ne güzelBen bu sabah müthiş bir rakam gördüm. Bakalim cuma ne cikacakama cuma günü biraz parti verebilirim
![]()
Afiyet olsun canım. Çok güzelBen bugün kahvaltı detoksu yapmaya çalıştım ara öğün yoktu ama dayanamadım yedim
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 4 zeytin, kiraz saplı çay
Ara
1 wasa, 1 çatal krem peynir, 1 LT dukan birası
Akşam
2 yumurtadan peynirli yağsız omlet, domates, salatalık, 10 kiraz
2 LT su, 10bin adım (zor gelmezse 30 dk bölgesel yapacağım)