- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımsınşimdilik menü vereyim sadece.bu ara salona başlamayı düşünüyorum orda tartı varsa tartılırım. En son iki gün önce arkadaşta tartıldım kıyafetlerle 104.6 geldiydim
Teşekkürler canim. İnşallah sizlerde başaracaksınızGünaydın kızlar
Kilo verenleri tebrik ederim kilo vermeyenler ve alanlar da bozmayalım moralleri canlar bir an önce düzene girip kilolar gider inşallah
Amine Busra tebrikler canım gerçekten çok güzel bir rakam hızla 7leri yarılıyorsun darısı bizlerin başına
![]()
107 diyodunAramız çok açıldı ben 110 çıktım zayıfsın benden puh
Saol canım ya 20 gündür hergün başka biryerim agrıyorbasbelasiyim sana da geçmiş olsun canım
Birden gider canim merak etme. Onemli olan istikrarli gitmekGeçen Hafta:79,9
Bu Hafta: 78,8
Fark:1,1
Ama çok açım bu açlık daha fazlasını hak ediyor![]()
Geçen hafta :111,5
Bu hafta : 110,9
Fark :0,6 belki daha fazladır ama karnımda çok gaz var
Tebrik ederim ikinizi deGeçen hafta 80.3 su galiba bilmiyorum eksi olduğumu biliyorum sadece
Bugün 78.5
Ben de öyle diyorum canım her hafta en az bir kilo veriyorum 3 ayda toplam 19 kilo vermişim inşallah 8leri bir daha görmem tek isteğim şu an buBirden gider canim merak etme. Onemli olan istikrarli gitmek
Aynen öyle inşallah 60lara geldigimizide görelimBen de öyle diyorum canım her hafta en az bir kilo veriyorum 3 ayda toplam 19 kilo vermişim inşallah 8leri bir daha görmem tek isteğim şu an bu![]()
Benimki düğün zamani inatliktan başka birşey yapmadi. Cahillik işte. Simdi abla kizkardeş olduk cok şükürÇok yorulduk.
Valla benim gibi görümce herkesin başına![]()