Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar bugün benim ve eşimin doğum günümüzdü ikimizin de aynı ay aynı gün sadece yıl farklı ben 74 eşim 71 li dışarda sahilde şirin bir rest yer ayırtmış
bugün dışardaydık gündüz birlikte hasta ziyareti ne gittik sonra akşam üzeri eve geldik hazırlanıp gittik güzel geçti Şükür 🙏böyle işte bugünde böyleydi yediklerime gelirksek karışık yedim ama herşeyden az az hepinize iyi geceler cancazlarım♥️🖐️

Günaayydıınnn ❤
Mutlu haftasonları 🍀💐

57441939e7c6aa183fb91aa024b9b563.webp

Amine Busra Amine Busra
74FRIDA 74FRIDA
asumanzeynep asumanzeynep
bengisu022 bengisu022
malipina malipina
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
nisan34 nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Bulamiyorum Bulamiyorum
M Musluk Suyu
Arzuluu Arzuluu
Pembe Lotus Pembe Lotus
Mthn83 Mthn83
basbelasiyim basbelasiyim
60kiloyum 60kiloyum
dimaze3800 dimaze3800
hzlsel hzlsel
Natsume Natsume

Günaydın
Evin son rutuslari var. Bugün belki halam gelir annemlerle. Dün ayakkabı ayağımı yara etti. Kendimde olsa bu kadar eglenmezdim sanırım. 5 araba gittik hepsi genç insanlar gir gir şamata.
Kapadokya ya gittik dağ tepe gezdik resmen. Ama o göz zevki kalmamış bende. Yada yorgun olduğum için. Bana göre dağ taş. Kızılırmak kenarına gittik suya girdim. Herkes gölgede bekledi ben suda onlarlaydim.
Grubun annesi olarak sulama ve doyurma işi bendeydi. Sıcaktan yandık şişe şişe su içtik. İşte böyle.
Pazartesi atlarla dış çekim olacak. Netten bulduğum fotodaki gibi. Atlarla çekilecek gelin. Bakalım o nasıl geçecek 🤪
Screenshot_2021-07-03-09-56-47-13.webp

Günaydın
Evin son rutuslari var. Bugün belki halam gelir annemlerle. Dün ayakkabı ayağımı yara etti. Kendimde olsa bu kadar eglenmezdim sanırım. 5 araba gittik hepsi genç insanlar gir gir şamata.
Kapadokya ya gittik dağ tepe gezdik resmen. Ama o göz zevki kalmamış bende. Yada yorgun olduğum için. Bana göre dağ taş. Kızılırmak kenarına gittik suya girdim. Herkes gölgede bekledi ben suda onlarlaydim.
Grubun annesi olarak sulama ve doyurma işi bendeydi. Sıcaktan yandık şişe şişe su içtik. İşte böyle.
Pazartesi atlarla dış çekim olacak. Netten bulduğum fotodaki gibi. Atlarla çekilecek gelin. Bakalım o nasıl geçecek 🤪Eki Görüntüle 2881758
Kapadokya cok guzeldir. Ama biz Ekim'de gitmiştik. Hem daha sakin hemde serindi. Seni sicak etkilemistir

İşte mevsimden kaynakli. Sonbaharda gitsen yeşil veya su aklina gelmezdi 🤭
Sonbaharda hani şu ağaçlar birleşip tünel gibi oluyor ya o ortamları çok beğeniyorum. Bide üstüne kar yağınca 😍 görsel harika oluyor

Eklentiler

• 0F726508-2621-46E0-8B76-31217A338847.webp
    0F726508-2621-46E0-8B76-31217A338847.webp
    159,6 KB · Görüntüleme: 24
sabah
yumurta piyazı
peynir, zeytin
domates salatalık
2 dilim ekmek kadar tam buğday yufka

öğlen
2 yk pilav, 2 yk bamya
1 tk şekersiz fıstık ezmesi
kahve

akşam
4 köfte
pişmiş soğan-domates-biber
2 dilim ekmek kadar tam buğday yufka

1 saat yürüyüş
yatana kadar 2 lt su

3 temmuz menüsü

6.00
1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, domates

11.00
1 yumurtayla menemen
1 dilim ekmek
4 zeytin
Nescafe

13.30 civari
Turk kahvesi
Ev yapimi dondurma(1muz,yarim yk tahin pekmez, uzerine 2 kare bitter)

Yeşilçay

18.00
Resimde. Salatadan eşime ayirdim.ekmek yok

Eklentiler

• IMG_20210703_180925.webp
    IMG_20210703_180925.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 20
bende bugün menü yazayım

kahvaltı : yarım paket form büsküvi, 2 haşlanmış yumurta, biraz peynir, domates, kırmızı biber

ara : iki kayısı

öğlen : bir kase melemen, 2 dilim siyez ekmeği, iki salatalık domates

ara: küçük bir salkım üzüm
2 küçük havuç

bir büyük çay bardağı havuç ve kırmızı pancar suyu

akşam bayağı geçti bir kase kayısı ve kiraz

bol su içtim şu anda ananas ve tarçın kaynatıyorum yarına soğutup içerim umarım işe yarar yaz meyvelerini fazla olmuş biraz :KK22:

Günaydın
Pazartesi atlarla dış çekim olacak. Netten bulduğum fotodaki gibi. Atlarla çekilecek gelin. Bakalım o nasıl geçecek 🤪Eki Görüntüle 2881758
gününün güzel geçmesine çok sevindim :KK19:

dış çekimlerinizde gönlünüzce geçsin atlarla çekim değişik olur herhalde

iyi geceler kızlar bugün benim ve eşimin doğum günümüzdü ikimizin de aynı ay aynı gün sadece yıl farklı ben 74 eşim 71 li dışarda sahilde şirin bir rest yer ayırtmış
bugün dışardaydık gündüz birlikte hasta ziyareti ne gittik sonra akşam üzeri eve geldik hazırlanıp gittik güzel geçti Şükür 🙏böyle işte bugünde böyleydi yediklerime gelirksek karışık yedim ama herşeyden az az hepinize iyi geceler cancazlarım♥️🖐️
Doğumgünün kutlu olsun canım nice sağlıklı senelere :KK19:

Back
X