Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Demek ki neymiş öyle boş eleştiriyle hor görmeyle toparlanın artık demekle kendine gelip toparlanmıyomuş bu kadınlar :)

Aradaki çıkarsız bağlarıyla, gönülden kendini ve arkadaşını topluyomuş bu kadınlar
.

Şunu ne güzel demişim. Gerçekten öyle.
Yine toparlanırsak birbirimizle toparlanıcaz.

Demek ki neymiş öyle boş eleştiriyle hor görmeyle toparlanın artık demekle kendine gelip toparlanmıyomuş bu kadınlar :)

Aradaki çıkarsız bağlarıyla, gönülden kendini ve arkadaşını topluyomuş bu kadınlar
.

Toparlanırız tabi ya :)

.

Ah bi gelebilsem hepimizi toplicam da 🤦🏻‍♀️

Bonusum günaydın :KK45:

An itibari ile 82 olmuş bulunmaktayim ...ailem bende olacak sen bu satırları okurken yani ben çoktan gitmiş olacağım :KK45:

Ağrılarımla mücadele ediyorum hala sapladigim ignelere rağmen bırakmadılar beni :KK45:

Kendimi hala toparlamis değilim toparladigim zaman gelecegim :KK68:

Etiketin de hiç rahatsız değilim ama girdikçe görüyorum işte :KK68:

Hepinizi opuyorum eksiler hepinize :KK68:

Dün sabah tartıldım gruba geldim yazmaya vakit bulamadım inanın.
Bugün kalktım sade kahve yapıp 3 leblebi yedim oysa if yapayım diyordum. Sonra farz orucunda bile Allah esneklik yapmış unutarak yemekte sorun yok demiş.neyse lesli filan karıştırıp 3 km evde yürüyüş yaptım. Süper bir kahvaltı yaptım. Küçüğü derse getirdim şimdi. Yeni bir gün. Bugün 81.8 olarak başladım yine
Cok gecmia olsun. Bazen ust uste gelir herşey. İnsallah yakında herşey duzelsin
İnşallah canım Türkiye'nin bir ucunda olan beni sadece duygusal olarak değil aile yaşantısı olarak da etkiliyor. Bakalım günler ne getirecek

Selamlar, sevgiler💜
Duyanlar duymayanlara haber salsın eboe sahalara döndü 😄
2 öğün yapıyorum. Çok acıkırsam arada kahve yanına ufak tefek bişeyler atıştırırım.
Akşam menü yazacağım🥰

Spor dakikalarımızı not almayı unutmayalım. Cuma bildirimde haftalık toplam spor dakikamızı da yazarsak spor tablosu da yaparım🤸‍♀️

Şimdi gidip biraz cilt bakımı yapayım🤗

Mutlu haftasonlarığğğ 💜🍀

2cccc01c5ce8800838d21c294022bae6.webp

E eboe
Amine Busra Amine Busra
74FRIDA 74FRIDA
asumanzeynep asumanzeynep
bengisu022 bengisu022
malipina malipina
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
nisan34 nisan34