- 30 Kasım 2014
- 29.952
- 132.176
- 798
Benimkine 1 milyon kere şans verdim sanırmHa çocuğum için yine vermeye hazırdım hem de aldatma ve şiddete rağmen ama ailecek o kadar karaktersiz ve aşağılıklarmış ki şu an Rabbim beni kurtarmış bu olaylarla diyorum kızımdan de benden de uzak olsunlar pislikler..
Sende fazla vermişsin canımşiddet+aldatma bunlara bir kere belki şans verilir ama 2 kere ASLA! sen daha da Zayifladikca birde bakım yapılınca senin ex kudurur kıskançlıktan
Cumartesi mönüsü
Sabah:
1 incir
1 avuç üzüm
1 avuç kuruyemiş
K. K peynir
Akşam:
2 porsiyon meyve
Yine yemek saatini kaçırdım
60kiloyum haberleri fazla izleme insanı bunalıma sürüklüyor. Manavgat yangınında birkaç gün izledim bunalıma girdim en sonunda televizyonu kapatıp kitap okumaya başladım iyi geldi. Baya ara vermiştim kitap okumaya lezzet verdi elimden bırakmak istemiyorum
aynen fazla bakmamak lazım. modumuzu iyice düşürüyor. ben 10 gün önce duaya başlamıştım. iyi geliyordu. şimdi günlük duaların dışında bıraktım okumayı. aslında devam etsem o da iyi gelecek. kitaplarım da yarım kaldı hep.Cumartesi mönüsü
Sabah:
1 incir
1 avuç üzüm
1 avuç kuruyemiş
K. K peynir
Akşam:
2 porsiyon meyve
Yine yemek saatini kaçırdım
60kiloyum haberleri fazla izleme insanı bunalıma sürüklüyor. Manavgat yangınında birkaç gün izledim bunalıma girdim en sonunda televizyonu kapatıp kitap okumaya başladım iyi geldi. Baya ara vermiştim kitap okumaya lezzet verdi elimden bırakmak istemiyorum