Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar

Pazartesi mönüsü

Sabah:

1 dilim cheesecake
Ben yaptım 😋

Akşam:
1 tabak bamya
Avuç içi gibi kırmızı et
Turşu
1 kaşık dolma harcı kalite kontrol diyelim.

60kiloyum 60kiloyum Twitter çöplük olmuş. Dediğin görüntüyü araştırdım yıllar öncesine ait bir video. Küçük yaştaki kız çocuğunu zorla evlendiriyorlar kızda anne babasından ayrılmak istemiyor
ay canım ne bileyim sinirlerim çok bozuldu. ayarlarım şaştı iyice. ama dediğin gibi sosyal medya genel olarak çöplük olmuş da bakma twitter ı haber kaynağı olarak okuyorum artık. haberleri oradan takip ediyorum ben.

Hayirli aksamlar kızlar
Bugün opum vardı 8 yumurta toplandı
Gelişimleri ile ilgili yarın arayıp bilgi verecekler
Acayip şiştim ilaclardan
Rabbim hakkımda hayırlı olani nasip etsin inşallah
Rabbim emeklerinizin karşılığını verir insAllah hakkınızda hayırlısı olsun canım

İyi geceler kızlar menüm iyi olmasa da bugünü guzel kapattigima inanıyorum aylar sonra yapabildiğim yürüyüş beni mutlu eder 💃 daim olur insAllah 🤲 yarın 21 gün şekersize başlayacak gibiyim kararım değişmezse sabaha

Eklentiler

• IMG20210817001454.webp
    IMG20210817001454.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 21
Günaydın kızlar.
Dün 4000 adım yürüdüm.
Sabah omlet, küçük peynir, zeytin ve yeşillikle kahvaltı hazırladım.
Öğlen köfte yedim.
Akşam da fırında patates yedim.

Günaydın canım kolay gelsin

Bazen dikkat etsekte etmesekte takılıyor pes etmeyelim yeter ki gidecek canım cumaya eksi görürsün insAllah
Deniyorum canım ya ben herhalde eskisi gibi hemen fark görürüm diye heves ettim ondan bir şok oldum 😔

Hayırlı haberlerle gel inşallah.
Hayirli aksamlar kızlar
Bugün opum vardı 8 yumurta toplandı
Gelişimleri ile ilgili yarın arayıp bilgi verecekler
Acayip şiştim ilaclardan
Rabbim hakkımda hayırlı olani nasip etsin inşallah

Arzuluu Arzuluu sana da cok gecmis olsun düşmüşsün. Nasil oldun

iyi akşamlar kızlar son zamanlarda aktif olamadım biliyorum fakat benim derdimden bıktınız nelkide daha doğrusu daha fazla sizleri sorunlarımla yormak sıkmak istemiyorum şöyle kabaca geçicem yeğenim geldi bende kalıyor demiştim 10 gündür bendeydi erkek eşinden sorunları olmuş bana gelmiş kardeşimin oğlu bende eşimde gereken i yaptık fakat 10günü geçti eşim gönder bunu dd bende ertesi gün uygun bir dille söyledim bu çok kızdı eşimde kahveye gitmişti kahvaltıdan sonra bu direk onun yanına git kahvede el kol hareketli küfür kâfir olmuş eşim kolundan tutup yürü eve burda olmaz demiş eve geldiler öyle bir kağışma olduki ben kızım büyük oğlum çığlık çğlıya zor ayırdık yeğenim büyük bıcak aldı eline oğlunim tuttu ellernen eşim Elbe ne gelirse Allah'ım kan dökülmemesi mucize 🙏😞 tabi konu komşu herkes duydu polis geldi eşim şikayetçi oldu yeğenim madde bağımlısı kaçtı gitti polis gelmeden eşimde bu olaydan sonra bir karar aldığını oturduğumuz evi satmaya karar verdiğini Tekirdağ kumbağa yerleşiceğini bende kabul edersem evliliğin süreceğini etmezsem biteceğini söyledi . daha çok tabi detaylar var ama ben kısaca özetledimm hakkımızda Allah'ım hayırlı olanı versin inşallah 🙏 Dr gittim antideprasan almaya başladım bir süre gelemeye bilirim belki herşey düzelir hiçbir şey olmamaış gibi devam ederim bilemiyorum bildiğim tek şey çok üzgünüm 😔

Selam. Yemeyi nasil duzene sokcam ben. Pazar günü donecegiz. Dönmeden aksam yemeyi keseyim diyorum en azindan. Ama her akşam yemeye devam... Ne olacak sonum böyle nasil aliscak vucut tekrar. Göbek önden pörtledi bile...
sen gel de düzene gireriz canım. akşam yemeği azalt. kesme sakın.
iyi akşamlar kızlar son zamanlarda aktif olamadım biliyorum fakat benim derdimden bıktınız nelkide daha doğrusu daha fazla sizleri sorunlarımla yormak sıkmak istemiyorum şöyle kabaca geçicem yeğenim geldi bende kalıyor demiştim 10 gündür bendeydi erkek eşinden sorunları olmuş bana gelmiş kardeşimin oğlu bende eşimde gereken i yaptık fakat 10günü geçti eşim gönder bunu dd bende ertesi gün uygun bir dille söyledim bu çok kızdı eşimde kahveye gitmişti kahvaltıdan sonra bu direk onun yanına git kahvede el kol hareketli küfür kâfir olmuş eşim kolundan tutup yürü eve burda olmaz demiş eve geldiler öyle bir kağışma olduki ben kızım büyük oğlum çığlık çğlıya zor ayırdık yeğenim büyük bıcak aldı eline oğlunim tuttu ellernen eşim Elbe ne gelirse Allah'ım kan dökülmemesi mucize 🙏😞 tabi konu komşu herkes duydu polis geldi eşim şikayetçi oldu yeğenim madde bağımlısı kaçtı gitti polis gelmeden eşimde bu olaydan sonra bir karar aldığını oturduğumuz evi satmaya karar verdiğini Tekirdağ kumbağa yerleşiceğini bende kabul edersem evliliğin süreceğini etmezsem biteceğini söyledi . daha çok tabi detaylar var ama ben kısaca özetledimm hakkımızda Allah'ım hayırlı olanı versin inşallah 🙏 Dr gittim antideprasan almaya başladım bir süre gelemeye bilirim belki herşey düzelir hiçbir şey olmamaış gibi devam ederim bilemiyorum bildiğim tek şey çok üzgünüm 😔
evet ardı ardına ani olaylar. geçmiş olsun canım. dua terkipleri var. onlardan oku canım herşeyin yoluna girmesi için.

Salı mönüsü

Öğle
5 minnak bir büyük biber dolması

Ara
1 avuç kuruyemiş
2 porsiyon meyve

Akşam
1 tabak bamya
Turşu
Yarım haşlanmış mısır

Arzuluu Arzuluu öncelikle geçmiş olsun. Sırf bu olaydan sebep ayrılık kararı alması bana mantıklı gelmedi. Beraber gidin. Yeni bir muhit senin içinde iyi olabilir. Yeğenini evine alma derim madde bağımlısı biriymiş dediğine göre çocuklarınada kötü örnek olabilir Allah muhafaza.

Salı mönüsü

Öğle
5 minnak bir büyük biber dolması

Ara
1 avuç kuruyemiş
2 porsiyon meyve

Akşam
1 tabak bamya
Turşu
Yarım haşlanmış mısır

Arzuluu Arzuluu öncelikle geçmiş olsun. Sırf bu olaydan sebep ayrılık kararı alması bana mantıklı gelmedi. Beraber gidin. Yeni bir muhit senin içinde iyi olabilir. Yeğenini evine alma derim madde bağımlısı biriymiş dediğine göre çocuklarınada kötü örnek olabilir Allah muhafaza.
tabiki birikimlerde var . yokk asla daha sokar ıyım evime yeğenimmiş yeğen bçyle yaparmı 😞

Back
X