iyi akşamlar kızlar son zamanlarda aktif olamadım biliyorum fakat benim derdimden bıktınız nelkide daha doğrusu daha fazla sizleri sorunlarımla yormak sıkmak istemiyorum şöyle kabaca geçicem yeğenim geldi bende kalıyor demiştim 10 gündür bendeydi erkek eşinden sorunları olmuş bana gelmiş kardeşimin oğlu bende eşimde gereken i yaptık fakat 10günü geçti eşim gönder bunu dd bende ertesi gün uygun bir dille söyledim bu çok kızdı eşimde kahveye gitmişti kahvaltıdan sonra bu direk onun yanına git kahvede el kol hareketli küfür kâfir olmuş eşim kolundan tutup yürü eve burda olmaz demiş eve geldiler öyle bir kağışma olduki ben kızım büyük oğlum çığlık çğlıya zor ayırdık yeğenim büyük bıcak aldı eline oğlunim tuttu ellernen eşim Elbe ne gelirse Allah'ım kan dökülmemesi mucize

tabi konu komşu herkes duydu polis geldi eşim şikayetçi oldu yeğenim madde bağımlısı kaçtı gitti polis gelmeden eşimde bu olaydan sonra bir karar aldığını oturduğumuz evi satmaya karar verdiğini Tekirdağ kumbağa yerleşiceğini bende kabul edersem evliliğin süreceğini etmezsem biteceğini söyledi . daha çok tabi detaylar var ama ben kısaca özetledimm hakkımızda Allah'ım hayırlı olanı versin inşallah

Dr gittim antideprasan almaya başladım bir süre gelemeye bilirim belki herşey düzelir hiçbir şey olmamaış gibi devam ederim bilemiyorum bildiğim tek şey çok üzgünüm