Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın ❤
Mutlu pazarlar 💐

bc3763b0420c8245fb6b4b8464083b83.webp

E eboe
Amine Busra Amine Busra
74FRIDA 74FRIDA
asumanzeynep asumanzeynep
bengisu022 bengisu022
malipina malipina
misafir1001 misafir1001
nisan34 nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
M Musluk Suyu
Arzuluu Arzuluu
Mthn83 Mthn83
60kiloyum 60kiloyum
hzlsel hzlsel
BereliPenguen BereliPenguen

Öyle oluyo sıkı yapınca spor bile yormuyo sabah akşam yapim diyosun
Aynen öyle hoş bu ara spor pek yapamadım ama bugün başlayacağım inşallah hafif hafif🥰
Enee listeye girmişim:KK23:

nisan34 nisan34 le de başabaş vermişiz😅
Tebrikler kızlar inşallah daha bol bol gidecek kilolar💓
Geldim geldim 🤩🥰
Hepinizi toparlicam en başta kendimi 😅
Hoş geldin😍😍
+2 kilo ile merhaba ..
Haftana göre hiç fena değil canım takma kafana hiç kiloyu inşallah doğumdan sonra verirsin🥰🥰

selam kızlar eve yerleştik yeni temiz daire eşyalı dün market alışverişini yaptık ben tabi çok sevdiğim temizlik malzemeleri doldurdum heryri temizledim çamaşırlarımız yerleştirdim bugün plaja geldik eltim çocuklar eşim , , yarın veya öbür gün İstanbul la gidicez evden kışlıkşarı ve bazı özel eşyalımızı alcaz tabiki en başta baskülümü alacam büyükler evde kalıyor satılans kadar evde İstanbul da kalacaklar böle işte hepimize hayırlı günler dilerim 🙏♥️

Eklentiler

• 20210822_142843.webp
    20210822_142843.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 25
selam kızlar eve yerleştik yeni temiz daire eşyalı dün market alışverişini yaptık ben tabi çok sevdiğim temizlik malzemeleri doldurdum heryri temizledim çamaşırlarımız yerleştirdim bugün plaja geldik eltim çocuklar eşim , , yarın veya öbür gün İstanbul la gidicez evden kışlıkşarı ve bazı özel eşyalımızı alcaz tabiki en başta baskülümü alacam büyükler evde kalıyor satılans kadar evde İstanbul da kalacaklar böle işte hepimize hayırlı günler dilerim 🙏♥️
Tatile mi gittin canım yoksa taşınma mevzusu vardı o mu şu an

kilom az ama göbeği görsem doğuma saat var sanırsın, hayır neden ama :KK43:
Canım bende de öyle olmuştu hamilelikte şişkinlik de çok oluyor önemli olan sağlıkla kucağa almak bebişi artık göbek de inallah bir şekilde gider yeniden😘
Hayırlı olsun ve kolay gelsin ablacım inşallah burada huzurlu ve mutlu olabilirsiniz her şey senin için çok güzel olur inşallah💗💗💗

Hakkinizda hayirlisi olsun cok mutlu olun inşallah

Tatile mi gittin canım yoksa taşınma mevzusu vardı o mu şu an
şuan burda taşındık bugün ki foto bu
tabi eksikler var İstanbul la gidicez alıp dönücez hayırlısı neyse o olur inşallah ♥️
Canım bende de öyle olmuştu hamilelikte şişkinlik de çok oluyor önemli olan sağlıkla kucağa almak bebişi artık göbek de inallah bir şekilde gider yeniden😘

Hayırlı olsun ve kolay gelsin ablacım inşallah burada huzurlu ve mutlu olabilirsiniz her şey senin için çok güzel olur inşallah💗💗💗
sağol gülüm Allah razı olsun canım ♥️
herşey hepimiz için sizler bizler burada olan tüm dostlarım için güzel olsun inşallah 🙏💚
Hakkinizda hayirlisi olsun cok mutlu olun inşallah
teşekkür ederim canım ♥️ Allah razı olsun gülüm 🌹

Aynen öyle hoş bu ara spor pek yapamadım ama bugün başlayacağım inşallah hafif hafif🥰

Tebrikler kızlar inşallah daha bol bol gidecek kilolar💓

Hoş geldin😍😍

Haftana göre hiç fena değil canım takma kafana hiç kiloyu inşallah doğumdan sonra verirsin🥰🥰
İnşallah canım😊

Back
X