Annem yapiyor ama bilmiyorum. Sen iki türlü de ölç benceİçiniz de evde şeker ölçen olma ihtimaline karşın soruyorum
Tokluk şekeri kahvaltıdan 1 saat sonra mı, 2 saat sonra mı ölçülür![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem yapiyor ama bilmiyorum. Sen iki türlü de ölç benceİçiniz de evde şeker ölçen olma ihtimaline karşın soruyorum
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım genel olarak güzel gibi
Afiyet olsun canım güzel menü
Hg canım ben bugün regl oldum çok bişey beklemiyorum ama artıda değilim tartilalim derseniz tartılırım canım 3 günlük detoks yapıyorum ben de yarın son günüm
Akşam kalorisi yüksek olmuş canım afiyet olsun
Bir şans ver derim canımDenemek istiyorum aslında. Tok tutucu özelliğinden dolayı akşam fazla yedirmez bence
Canım bir şey soracağım. Yulaf ezmesi haftanın her günü öğle yemeğinde yense herhangi bir sorun yaratır mı acaba. Kabızlık şişkinlik vs?. Örn; 2 kaşık yulaf ezmesi, 3 kaşık yoğurt gibi. Ben lapasını sevemedim hiç. Yoğurtla daha yenilebilir oluyor
Senin iniş çıkış yaşaman da normal şu an kuzumBen bugun kendimi kaybettim...
1 saatte önem li 2 saatte. Ben öyle ölçtüm. Hala da bazen ölçüyorumİçiniz de evde şeker ölçen olma ihtimaline karşın soruyorum
Hedefine gelmişsin bile çok güzel yaa belki 97 olursungünaydınn kızlarrr cumartesi 98,4 olan ben bugün 97,5 kgyum :))![]()
İnşallahhhhHedefine gelmişsin bile çok güzel yaa belki 97 olursun
İyi ki gelmişsin güzel bi enerjin var
neden kimse fazla verememişMERHABALAR
KK' ENN ESKİ GRUPLARINDAN BİRİ OLAN +90 GRUBUNA HOŞGELDİNİZ EFENİM
![]()
YOLUMUZ UZUN SABRIMIZ BOL
HALDEN ANLAYAN ARKADAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ YANIMIZA YENİDEN KİLO VERMEK İÇİN
Sadece 90 kilo aralığı değil her kilodan var aramızda.
BU ZAMANA KADAR KİLO VERDİK GERİ ALDIK, TEKRAR VERDİK TEKRAR ALDIK.
HİÇBİR ZAMAN BİRBİRİMİZİ KİLOMUZ ve DİYETİMİZ YÜZÜNDEN İNCİTMEDİK
GERÇEK HAYATIMIZA TAŞIDIĞIMIZ ÇOK GÜZEL DOSTLUKLAR KURDUK,
İYİ KÖTÜ HER ŞEYİ PAYLAŞTIK
KİŞİLER BAŞLANGIÇ KİLOSU 1.HAFTA
(11 Aralık)FARK 2.HAFTA
(18 Aralık)FARK 3.HAFTA
(25 Aralık)FARK 4.HAFTA
(1 Ocak)FARK AYLIK FARK Bonus
113 113 Sabit 112,9 -0,1 asumanzeynep
93,5 92,5 İzinli İzinli 74FRIDA
117 113 ? Aktif Lora
82 81 60kiloyum
83,9 83,8 -0,1 bengisu022
86,2 86 -0,2 nisan34
96,9 97,1 +0,2
Mthn83
81,7 80,9 -0,8 Fit mutlu anne
95 82,1 81,2 -0,8 @Arzuluu 84,5 KumsalveDeniz
97,8 97,8 sabit caroline84
? She-Raa
94 93,1 91,1 -2 LenaG
113,3 111 -2,3 aralik20
110,9 108,9 108,5 -0,4 mesirmacunu
103,9 99,8 99,5 -0,3 cankizzzz
? Ruya
85 Levaiz
İzinli İzinli İzinli İzinli Efser
97,3
_________________________________________________________________________________________________________________________________
neden kimse fazla verememiş(( şurda hafta da 4 kg laları görsem bende başlayacaktım.
Her bünye farklı tabi de kg fazlası olanlar daha hızlı veriyor diyorlar ya o yüzden dedim. Ben daha önce vermiştim ispatlanmış kanıtlanmış diyetisyenimle fotoğrafım bile var :) Ama tabi sonrasında maalesef geri aldım, kortizon iğneleri vs ama yine hırs yapıp tabi ki başlayacağım, yıllardır voleybol oynuyorum, ancak kg artınca daha zor oluyor oynamak nefes yetmiyor.Başkası vermezse siz kilo vermeyecekmisiniz? Hafta da 4 kilo verilmez.
Süper canım tebriklergünaydınn kızlarrr cumartesi 98,4 olan ben bugün 97,5 kgyum :))![]()
Çok güzel canım tebriklerHerkese günaydın
C.tesi 116 bugün 115.5 -500 ben dünkü yediklerimden sonra artı çıkarım sanmıştım buna da şükürdaha önümde 2 gün var hallederiiiizzz
Hiç bilgim yok canımİçiniz de evde şeker ölçen olma ihtimaline karşın soruyorum
Haftada 4 kg çok çok fazla verilse de bu sağlıklı olmazneden kimse fazla verememiş(( şurda hafta da 4 kg laları görsem bende başlayacaktım.
Her bünye farklı tabi de kg fazlası olanlar daha hızlı veriyor diyorlar ya o yüzden dedim. Ben daha önce vermiştim ispatlanmış kanıtlanmış diyetisyenimle fotoğrafım bile var :) Ama tabi sonrasında maalesef geri aldım, kortizon iğneleri vs ama yine hırs yapıp tabi ki başlayacağım, yıllardır voleybol oynuyorum, ancak kg artınca daha zor oluyor oynamak nefes yetmiyor.
Bence o hemen 100-130kg için geçerli değil daha ciddi yüksek kilolarda olur sanırım geçmiş olsun yeniden verirsiniz insAllahHer bünye farklı tabi de kg fazlası olanlar daha hızlı veriyor diyorlar ya o yüzden dedim. Ben daha önce vermiştim ispatlanmış kanıtlanmış diyetisyenimle fotoğrafım bile var :) Ama tabi sonrasında maalesef geri aldım, kortizon iğneleri vs ama yine hırs yapıp tabi ki başlayacağım, yıllardır voleybol oynuyorum, ancak kg artınca daha zor oluyor oynamak nefes yetmiyor.
İnş. hormon iğneleri süreci vs. bitsin inş. hırsla başlayacağım. buradan paylaşırımBence o hemen 100-130kg için geçerli değil daha ciddi yüksek kilolarda olur sanırım geçmiş olsun yeniden verirsiniz insAllah
Zaten sporcuymuşsun boyun uzundur bu avantajİnş. hormon iğneleri süreci vs. bitsin inş. hırsla başlayacağım. buradan paylaşırım![]()
sabahları bilindik şeyler , 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin, bir dilim tahıllık ekmek, öğlen ve akşam ekmeksiz sadece Kabak çorbası ve günde 3 litre su içtim. her gün de 45 dk yürüyüş 10 bin adım.4 kilo veren biri detoks benzeri bişey yapmıştır ya da diyette ilk haftasıdır dukanın atak dönemi gibi olmuştur