Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar kendime kısa süreli hedefler koyacağım bu sefer belki o zaman hedefe ulaşırım bugün tarıldım ve haftaya cumartesiye kadar tartılmayacağım
Üstümde pijamalarımı varken ve tuvalete çıkamamışken ayrıca regli de oldum dün gece hepsiyle beraber 96.500
Kahvaltı da haşlanmış yiyemediğim için 2 yumurtalı kaşarlı omlet yemeyi düşünüyorum saat 10.00 gibi
Ya 3 ana 1 ara öğün yapmayı ya da 2 ana 2 ara öğün yapmayı düşünüyorum buraya yazarım yaptığım şeyleri herkese başarılar

Selam kızlar hastayım diye gelemiyorum..
Diyette yapmıyorum...
Ihlamur içiyorum ballı ,zencefil ıhlamurlu fln
düzelene kdr biraz daha kalorili besleneceğim o yüzden menü paylaşmıyorum.

Geçen hafta : 83,7

Bu hafta : 83,6

Fark : -100
Geçmiş olsun canım insAllah toparlarsin bı an önce
Doğurdum geldim 😄
96 ile hamile kaldım 105 ile doğuma girdim 99 kilo ile merhaba 😎
Şu 2-3 haftayı atlatıp tam geliyorum 😁
Yaaaaa çok sevindim canım geçmiş olsun Rabbim sağlıklı hayırlı ömür versin insAllah gayet iyi bence kilo alımın 9 kg ne ki 6 kgsu gitmiş bile biraz daha şişlik gider emzirirken hızla gider sen bebeğine odaklan canım
cuma 85.8
dün 84.9

fark - 0.9
Çok güzel eksi canım tebrikler
balık çorbası yapacağım birgün. içinde sebzelerle harika oluyor. değişik balıklarla yapılıyor kızlar aklınızda olsun. denemenizi tavsiye ederim.
Yaaa balık çorbası değişik denemek lazım tabi
Merhaba kızlar kendime kısa süreli hedefler koyacağım bu sefer belki o zaman hedefe ulaşırım bugün tarıldım ve haftaya cumartesiye kadar tartılmayacağım
Üstümde pijamalarımı varken ve tuvalete çıkamamışken ayrıca regli de oldum dün gece hepsiyle beraber 96.500
Kahvaltı da haşlanmış yiyemediğim için 2 yumurtalı kaşarlı omlet yemeyi düşünüyorum saat 10.00 gibi
Ya 3 ana 1 ara öğün yapmayı ya da 2 ana 2 ara öğün yapmayı düşünüyorum buraya yazarım yaptığım şeyleri herkese başarılar
Hg canım başlangıcın hayırlı olsun insAllah sağlıkla istediğin kiloya düşersin

Günaydın kızlar nasılsınız🤗
Kilo bildirimini yapamadım komşuma gitmiştik perşembe kızım rahatsızlandı dün de akşam yemeğinden sonra ben fenaydim bulantı(istifra), bel ağrısı, karın ağrısı, hafif ishal, üşüme acile gittik kan idrar verdim idrar yolu enfeksiyonu gözüküyor hafif dedi kan değerlerimden covit olabilir dedi test istedi verdik testi eve geçtik serumdan rahatladım şükür gece biraz zor geçti ama şimdi daha iyiyim test sonucum henüz çıkmadı

Günaydın kızlar nasılsınız🤗
Kilo bildirimini yapamadım komşuma gitmiştik perşembe kızım rahatsızlandı dün de akşam yemeğinden sonra ben fenaydim bulantı(istifra), bel ağrısı, karın ağrısı, hafif ishal, üşüme acile gittik kan idrar verdim idrar yolu enfeksiyonu gözüküyor hafif dedi kan değerlerimden covit olabilir dedi test istedi verdik testi eve geçtik serumdan rahatladım şükür gece biraz zor geçti ama şimdi daha iyiyim test sonucum henüz çıkmadı
geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun canım insAllah toparlarsin bı an önce

Yaaaaa çok sevindim canım geçmiş olsun Rabbim sağlıklı hayırlı ömür versin insAllah gayet iyi bence kilo alımın 9 kg ne ki 6 kgsu gitmiş bile biraz daha şişlik gider emzirirken hızla gider sen bebeğine odaklan canım

Çok güzel eksi canım tebrikler

Yaaa balık çorbası değişik denemek lazım tabi

Hg canım başlangıcın hayırlı olsun insAllah sağlıkla istediğin kiloya düşersin
Çok teşekkür ederim 😊💪🏻

Doğurdum geldim 😄
96 ile hamile kaldım 105 ile doğuma girdim 99 kilo ile merhaba 😎
Şu 2-3 haftayı atlatıp tam geliyorum 😁
Gözünüz aydın olsun canım. Allah analı babalı sağlıklıca büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻 Bir iki aya ödemler de gider, daha rahat edersin

Cuma günü memlekete kayınvalidemlere geldik, benim oğlan yadırgadı herkesi, gece gündüz kucağımdaydı, yorgunum uykusuzum. Şimdi de başka bir şehre görümcemlere gidiyoruz, oğlum yine kucaktan inmeyecek, bağıracak ağlayacak. Yarin evimize kavuşuruz inşallah, insanın evi gibisi yok.
Diyet yapmadım bu süreçte , ara öğün falan olmadı hiç. Sabah geç kahvaltı, akşam da erkenden yemek yedik. Evime geçeyim , tekrar başlayacağım inşallah

Bonus Bonus canım günaydın ♥️

bonuscum biliyorsun bir karar aldığından bahsetmiştim eşimle ayrılma kararı almıştım ama boşanamadık olmadı diretti şöyle anlaştık ben çocuklarımı alıp İstanbul dan ev tutttum küçükçekmecede cennet ,te tuttum şükür Allah'a 🙏 çocukların kayıt işlerini felan herşeyi hallettim eşyaları felan yeni aldık daha gelmedi boş evde yorganları üstünde yatıyoruz 😂 herşey halloldu ama az bir işim kaldı çocukların okul işinide hallettim Şükür . ama nerden baksan yerleşmenin 15 günü bulur düzenin oturması inşallah düzenimi oturtuyım biran önce gelicem hepiniz aklımdasınız hepinize selamlar Allah'ın selameti üzerinize olsun 🙏
bu arada eşimde kovid olmuş yazlıkta tek başına onada üzüldüm ama gidemiyorum yanına şimdilik durumu iyi çok şükür onunda . o orda kalıcak ordaki evi bozmadım zaten bende arada gidicem ufak çocukları götürücem tatillerde kısmet olursa gerçi o beklemez kovidi atlattımı gelir İstanbul a 😂 böyle işte bakalım daha neler olacak kızlar ❤️

bonuscum biliyorsun bir karar aldığından bahsetmiştim eşimle ayrılma kararı almıştım ama boşanamadık olmadı diretti şöyle anlaştık ben çocuklarımı alıp İstanbul dan ev tutttum küçükçekmecede cennet ,te tuttum şükür Allah'a 🙏 çocukların kayıt işlerini felan herşeyi hallettim eşyaları felan yeni aldık daha gelmedi boş evde yorganları üstünde yatıyoruz 😂 herşey halloldu ama az bir işim kaldı çocukların okul işinide hallettim Şükür . ama nerden baksan yerleşmenin 15 günü bulur düzenin oturması inşallah düzenimi oturtuyım biran önce gelicem hepiniz aklımdasınız hepinize selamlar Allah'ın selameti üzerinize olsun 🙏
bu arada eşimde kovid olmuş yazlıkta tek başına onada üzüldüm ama gidemiyorum yanına şimdilik durumu iyi çok şükür onunda . o orda kalıcak ordaki evi bozmadım zaten bende arada gidicem ufak çocukları götürücem tatillerde kısmet olursa gerçi o beklemez kovidi atlattımı gelir İstanbul a 😂 böyle işte bakalım daha neler olacak kızlar ❤️
Acikcasi bir sekilde anlaşmaniza sevindim inşallah herşey daha iyi olur. Esinde kiymetinizi anlar belki bu süreçte

canım hakkınızda iyi olan neyse o olsun. tövbe yarabbim Allah rahmet eylesin abisi adamın kafayı karıştırdı, evinize huzursuzluk düştü 😔
kusura bakma okudum ama yazamadım. hastayım halim yok.

canım hakkınızda iyi olan neyse o olsun. tövbe yarabbim Allah rahmet eylesin abisi adamın kafayı karıştırdı, evinize huzursuzluk düştü 😔
kusura bakma okudum ama yazamadım. hastayım halim yok.
sağolasın canım amin 🙏evet tövbe Allah'ım affetsin , 🙏canım çok geçmiş olsun,bu ara herkes hasta çok sardı Allah kurtarsın hepimiz bu salgında bitirsin inşallah biran önce

Oyyy kuzucuk geldi mi 😍 gözün aydın şipşak allah analı babalı büyütsün ❤
Profilin açık değil yazamıyorum

ayyyyyyy canımmmmmm Allah analı babalı büyütsün 🙏🙏🙏 iyisiniz değil mi?

Allah analı babalı büyütsün. Ömrü uzun sağlıklı,mutlu olsun inşallah

Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun

Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah

Hayırlı olsun canm. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Siz iyi olun kg halledilir

Anaa benim nasil gozumden kaçmış, gözünüz aydin, hayirli evlat olsun sana da geçmiş olsun. O 3 kg da şişliktir daha iner kiz kapak deseydin doktora 😅🤣

Gözünüz aydın olsun canım. Allah analı babalı sağlıklıca büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻 Bir iki aya ödemler de gider, daha rahat edersin

çok teşekkür ederim, Allah razı olsun hepinizden
şu 2-3 hafta kendime denetimli serbestlik verdim
aklımda kalanların midemde kalmasını sağlayacağım,
sonrasında hooop burdayım 😁

Hayırlı olsun mu diyim ne diyim bilemedim arzu.
Daha öncede çekmecedemiydin?

Back
X