Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar kendime kısa süreli hedefler koyacağım bu sefer belki o zaman hedefe ulaşırım bugün tarıldım ve haftaya cumartesiye kadar tartılmayacağım
Üstümde pijamalarımı varken ve tuvalete çıkamamışken ayrıca regli de oldum dün gece hepsiyle beraber 96.500
Kahvaltı da haşlanmış yiyemediğim için 2 yumurtalı kaşarlı omlet yemeyi düşünüyorum saat 10.00 gibi
Ya 3 ana 1 ara öğün yapmayı ya da 2 ana 2 ara öğün yapmayı düşünüyorum buraya yazarım yaptığım şeyleri herkese başarılar

Kolay gelsin inşallah güzel ilerler verirsin kilonu

Günaydın kızlar nasılsınız🤗
Kilo bildirimini yapamadım komşuma gitmiştik perşembe kızım rahatsızlandı dün de akşam yemeğinden sonra ben fenaydim bulantı(istifra), bel ağrısı, karın ağrısı, hafif ishal, üşüme acile gittik kan idrar verdim idrar yolu enfeksiyonu gözüküyor hafif dedi kan değerlerimden covit olabilir dedi test istedi verdik testi eve geçtik serumdan rahatladım şükür gece biraz zor geçti ama şimdi daha iyiyim test sonucum henüz çıkmadı
Geçmiş olsun canım
canım hakkınızda iyi olan neyse o olsun. tövbe yarabbim Allah rahmet eylesin abisi adamın kafayı karıştırdı, evinize huzursuzluk düştü 😔
kusura bakma okudum ama yazamadım. hastayım halim yok.
Geçmiş olsun canım

Tam diyet değil bebeğim ama biraz daha dikkat etmek lazım diye düşünüyorum. her sene bir bahanem oluyor 😅
Yahu zaten aldigini vermişsin bir dur hele. Bahane olarak sunmuyoruz şuan emzirebiliyor musun, öncelik her zaman o. Bak ben emzirmek için bir tarafimi yirttim, diyette yapmadım 9 ay. Sonrasinda hem kg verdim hemde bebisi hâla ayiramadim 😅🤣

Yahu zaten aldigini vermişsin bir dur hele. Bahane olarak sunmuyoruz şuan emzirebiliyor musun, öncelik her zaman o. Bak ben emzirmek için bir tarafimi yirttim, diyette yapmadım 9 ay. Sonrasinda hem kg verdim hemde bebisi hâla ayiramadim 😅🤣

Meme ucu işkencesini saymazsak
Alan memnun veren daha da verse daha memnun olacak, yinede Çok şükür azar azar emiyor kereta 😀
Bir göbekten çok şişmiş burnum bana dert, o indi mi 10 kg vermiş gibi hissedeceğim 😁

Alan memnun veren daha da verse daha memnun olacak, yinede Çok şükür azar azar emiyor kereta 😀
Bir göbekten çok şişmiş burnum bana dert, o indi mi 10 kg vermiş gibi hissedeceğim 😁
Emzirmeye odaklan şişlerde hemen iner merak etme. 2 yil once bu gunlerde bende dogum bekliyodum 🤣😅
Meme ucu yarasi😢🤦🏻‍♀️
Tam 4 ay silikon kapaklarla gezdim. Lansinoh falan hicbir krem iyi gelmedi. Bebekte ucunu tutardi hep sagolsun. Sonra dogru emmeyi ogrendi, bende garmastan pomad aldim o aninda iyi geliyodu. 2 kez de mastit oldum cok dikkat et canim Allah yasatmasin. Bol sütün olsun ❤️

Allah anali babali büyütsün,maddiyata durumun müssitse gümüs kapaklari şiddete tavsiye ederim.4. Çocukta careyi bulmus biri olarak söylüyorum 🤣🤣🤣

Hayırlı olsun mu diyim ne diyim bilemedim arzu.
Daha öncede çekmecedemiydin?
de dee hayırlı olsun de canım 🙏😂 orda piskolojim çok boxuldu sağlığım çok bozuldu toparlıcam inşallah 🙏yok canım daha önce buraya yakın sayılır Yeşilköy de idim ,orda oturuyordum ,ama burayıda çok beğendim çarşı market herşey yakın şükür Allah'a 🙏

de dee hayırlı olsun de canım 🙏😂 orda piskolojim çok boxuldu sağlığım çok bozuldu toparlıcam inşallah 🙏yok canım daha önce buraya yakın sayılır Yeşilköy de idim ,orda oturuyordum ,ama burayıda çok beğendim çarşı market herşey yakın şükür Allah'a 🙏
Cennet bana yakın ya 😃 neresindesin ormana yürüyüşe gidiyo o taraftakiler

Günayyydınnn ❤

Huzurlu haftalar 🌸🍀☕

8cbef374b63e29c12c3ce355e5184cba.webp

Amine Busra Amine Busra
60kiloyum 60kiloyum
74FRIDA 74FRIDA
asumanzeynep asumanzeynep
bengisu022 bengisu022
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
nisan34 nisan34
Mthn83 Mthn83
LenaG LenaG
Levaiz Levaiz
She-Raa She-Raa
Arzuluu Arzuluu
mesirmacunu mesirmacunu
Ruya Ruya
Efser Efser
Cookiie Cookiie

Günaydınlar ♥️
Yeni bir hafta yeni bir aya giriyoruz, hepimiz için sağlıklı, hedeflerimize ulaştığımız bir ay olsun. mağlesef ocak ayı benim için iyi geçmedi....
Şubat başlangıç kilom 115 olarak yazabiliriz Bonus Bonus birde sormuşsun ben oruç tutmuyorum canım
Tüm hasta arkadaşlara acil şifalar💐💐💐

Bonus Bonus canım günaydın ♥️

bonuscum biliyorsun bir karar aldığından bahsetmiştim eşimle ayrılma kararı almıştım ama boşanamadık olmadı diretti şöyle anlaştık ben çocuklarımı alıp İstanbul dan ev tutttum küçükçekmecede cennet ,te tuttum şükür Allah'a 🙏 çocukların kayıt işlerini felan herşeyi hallettim eşyaları felan yeni aldık daha gelmedi boş evde yorganları üstünde yatıyoruz 😂 herşey halloldu ama az bir işim kaldı çocukların okul işinide hallettim Şükür . ama nerden baksan yerleşmenin 15 günü bulur düzenin oturması inşallah düzenimi oturtuyım biran önce gelicem hepiniz aklımdasınız hepinize selamlar Allah'ın selameti üzerinize olsun 🙏
bu arada eşimde kovid olmuş yazlıkta tek başına onada üzüldüm ama gidemiyorum yanına şimdilik durumu iyi çok şükür onunda . o orda kalıcak ordaki evi bozmadım zaten bende arada gidicem ufak çocukları götürücem tatillerde kısmet olursa gerçi o beklemez kovidi atlattımı gelir İstanbul a 😂 böyle işte bakalım daha neler olacak kızlar ❤️
Hoşgeldin canım💞 yeni evinde güle güle otur. senin ve çocukların için hayat bundan sonra daha ferah, güzel olur inşallah 🙏

günaydınnlarr güzeller

Bonus Bonus öyle bi regl dönemindeyim(olmak üzereyim :KK14:) diyete devam ama hala 98 kilo bi şişkoyum , yani çok yazacak bir şey yok ama herkesi görüyorum okuyorum :)

huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi canım tebrik ederim uzun ömürlü sağlıklı olsun analı babalı büyüsün inşallah :)

Fit mutlu anne Fit mutlu anne çok geçmiş olsun canım umarım iyisindir

M Mornokta hoşgeldiiin hadi bakalım bol eksiler :KK200:

günaydınnlarr güzeller

Bonus Bonus öyle bi regl dönemindeyim(olmak üzereyim :KK14:) diyete devam ama hala 98 kilo bi şişkoyum , yani çok yazacak bir şey yok ama herkesi görüyorum okuyorum :)

huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi canım tebrik ederim uzun ömürlü sağlıklı olsun analı babalı büyüsün inşallah :)

Fit mutlu anne Fit mutlu anne çok geçmiş olsun canım umarım iyisindir

M Mornokta hoşgeldiiin hadi bakalım bol eksiler :KK200:

Modunu düşürme canım regl ödemi kolay gidiyor cumartesiye 97 görürsün biliyosun

Back
X