Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cumartesi akşam yemekten sonra birden bulantı üşüme karın ağrısı başladı istifra da ettim 3-4 kez acilde kanda covit olabilir değerlerin dediler şükür negatif çıktı idrar yolu enfeksiyonu imiş bugün biraz daha iyi idim

Rabbim şifa versin ilerlemeden geçer insAllah daha önce olmuş muydun canım ilk miydi
geçmiş olsun canım. idrar yolu enfeksiyonu çok zor. ben daha önce 2 kere geçirdim ve çok ağır geçti 🤦‍♀️ hatırlamak bile istemiyorum.

31 Ocak 2022

sabah 10.00
bol yeşillikli yumurta piyazı
1,5 kk peynir
4 zeytin
domates salatalık
2/3 ekşimaya ekmek

ara 13.15
1 küçük muz tarçınlı

öğlen 14.10
2,5 kepçe yayla çorbası

akşam 18.50
etli nohutlu pırasalı kereviz yemeği
domates salatalık
1/4 simit

ara 19.50
1 küçük portakal tarçınlı
yeşil çay

1,5 lt su
8300 adım

geçmiş olsun canım. idrar yolu enfeksiyonu çok zor. ben daha önce 2 kere geçirdim ve çok ağır geçti 🤦‍♀️ hatırlamak bile istemiyorum.
Öyleymiş canım öğrendim bende çok sağolasın
31 Ocak 2022

sabah 10.00
bol yeşillikli yumurta piyazı
1,5 kk peynir
4 zeytin
domates salatalık
2/3 ekşimaya ekmek

ara 13.15
1 küçük muz tarçınlı

öğlen 14.10
2,5 kepçe yayla çorbası

akşam 18.50
etli nohutlu pırasalı kereviz yemeği
domates salatalık
1/4 simit

ara 19.50
1 küçük portakal tarçınlı
yeşil çay

1,5 lt su
8300 adım
Afiyet olsun canım gayet güzel menü yemene içmene dikkat et insAllah bı an önce de iyileş canım
Fit mutlu anne Fit mutlu anne sanada geçmiş olsun canim. İdrar yolu enfeksiyonu 🤐🤐🤐 Allah dusmanima vermesin derim. Kucuk kiza hamileliğin başında geçirdim felaketti. En son pihti gelmişti idrarda. Aman dikkat et ilerlemesin
Ya bı daha göstermesin canım o zmn vala emziriyorum diyince tek seferlik bı ilaç verdi antibiyotik sanırım onu kullanıyorum bol su içmeye çalışıyorum başka ne yapabilirim gerçekten 2 gün baya zor geçti hala da karın, bel ağrım ishalim var

Günayydın ❤
Hoşgelmiş şubat 🌸🌺🍀

94bf8b3ba8d7ca9d7ecbbabe981873fd.webp

Amine Busra Amine Busra
60kiloyum 60kiloyum
74FRIDA 74FRIDA
asumanzeynep asumanzeynep
bengisu022 bengisu022
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
nisan34 nisan34
Mthn83 Mthn83
LenaG LenaG
Levaiz Levaiz
She-Raa She-Raa
mesirmacunu mesirmacunu
Ruya Ruya
Efser Efser
Cookiie Cookiie

Öyleymiş canım öğrendim bende çok sağolasın

Afiyet olsun canım gayet güzel menü yemene içmene dikkat et insAllah bı an önce de iyileş canım

Ya bı daha göstermesin canım o zmn vala emziriyorum diyince tek seferlik bı ilaç verdi antibiyotik sanırım onu kullanıyorum bol su içmeye çalışıyorum başka ne yapabilirim gerçekten 2 gün baya zor geçti hala da karın, bel ağrım ishalim var
Az limonli su, sirkeli su da belki iyi gelir gecmezse tekrar baktir canim

kızlar pozitifim 😔🤦‍♀️

teşekkür ederim.

başım zonkluyor ve vücut ağrım var. boğazda hafif bir hassasiyet var. dün midem bulanıyordu. bugün pek yok.
Allah şifa versin hafif atlatırsın inşaAllah
Cumartesi akşam yemekten sonra birden bulantı üşüme karın ağrısı başladı istifra da ettim 3-4 kez acilde kanda covit olabilir değerlerin dediler şükür negatif çıktı idrar yolu enfeksiyonu imiş bugün biraz daha iyi idim

Rabbim şifa versin ilerlemeden geçer insAllah daha önce olmuş muydun canım ilk miydi
Allah şifa versin

Selamlar hanımlar
Diyet filan yalan oldu şubata 83 kg ile girdim.
Dün küçük oğlan yataktan düşüp köprücük kemiğini kırdı. Hergun yeni bir imtihan. Yarın hayra çıksın inşallah
İyi akşamlar canım nasıl oldun bugün bı giremedim adam akıllı kk,ya eşim evdeydi sürekli bı hareket Mthn83 Mthn83 sen nasıl oldun canım
Yorgun kuzum sen nasılsın

Back
X