• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya ben liste yapsam da sonra düzenleme yapamıyorum. Ben burda kk üzerinde liste yapabildim ama sonra mesajı düzenleme yapamadım malesef. Bilgisayarda da Excel yok

Canom senin yaptığını bana özelden gönder olur mu ilk sayfaya ekleyim düzenleme yapıp.

Beni bu kafada bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum sana hepinize ❤

Merhaba kızlar
Dün diyetisyene gittim ilk görüşmemiz iyi geçti orda kiyafetlerimle 89.9 ciktim evde tartilmani istemiyorum her hafta burda tartilacaksin dedi

Günlük 3dilim eksi maya ekmegi hakkim var haftaya çarşamba kontrolüm var inanıyorum kendime bu sefer yapacağım
Çok güzel canım daim olsun inşallah güzel sonuçlar al.

Eklentiler

• Screenshot_20221201-145323_Samsung Notes.webp
    Screenshot_20221201-145323_Samsung Notes.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 34
Canom senin yaptığını bana özelden gönder olur mu ilk sayfaya ekleyim düzenleme yapıp.

Beni bu kafada bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum sana hepinize ❤
Hayat herkese farklı zorluklarda. Bazen her yükün altına girmemek gerek. Bazen o yükü yüklenecek başkalarını bulmalısın yada ucundan tutacak biri. Hem hayat paylaşınca güzel. Rabbimin yarattigi bu cana bunca cefa hakmi sence? Bazilarini uçan balona bağla gitsin. Bazilarini suya şal. Bazılarını olduğu gibi kabul et😘🥰

Hayat herkese farklı zorluklarda. Bazen her yükün altına girmemek gerek. Bazen o yükü yüklenecek başkalarını bulmalısın yada ucundan tutacak biri. Hem hayat paylaşınca güzel. Rabbimin yarattigi bu cana bunca cefa hakmi sence? Bazilarini uçan balona bağla gitsin. Bazilarini suya şal. Bazılarını olduğu gibi kabul et😘🥰

Öyle canım kilo meselesi öyle bir yük ki ruhumda bedenimde inşallah çözdüğümde çok güzel olacak

Öyle canım kilo meselesi öyle bir yük ki ruhumda bedenimde inşallah çözdüğümde çok güzel olacak
Belkide her bir kilonun altında bir sıkıntın derdin saklıdır. Anneni babani bir coz mesela. Geçmişi geçmişte bırak sana ihtiyaç duyan evlatlarına döndür ışığını. Ve ısıl ışıl parla. Senin aydınlığına ihtiyaçları var yollarını bulmak için. Güzelliklere dönmek onları unutmak demek değildir. 😘 Mutlu et kendini❤️

Belkide her bir kilonun altında bir sıkıntın derdin saklıdır. Anneni babani bir coz mesela. Geçmişi geçmişte bırak sana ihtiyaç duyan evlatlarına döndür ışığını. Ve ısıl ışıl parla. Senin aydınlığına ihtiyaçları var yollarını bulmak için. Güzelliklere dönmek onları unutmak demek değildir. 😘 Mutlu et kendini❤️

Olmaz mı vardır tabi

Ne durumdasınız hepiniz?
Tartı gününü ne ayarladık?

Benim tercihim cumartesi ama çoğunluk önemli

Amine Busra Amine Busra

74FRIDA 74FRIDA

60kiloyum 60kiloyum

bengisu022 bengisu022

ISILDURU ISILDURU

LenaG LenaG

nisan34 nisan34

Pembe Lotus Pembe Lotus

Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere

H Himal_

Aktif Lora Aktif Lora
Hayatım benim icin cuma uygun cumartesi unutuyorum kahvalti yapinca aklima geliyor. Ama soyle yaparim ben cumadan cumaya tartilir cumartesi bildiririm.
Cok sıkı bi diyet yapmiyorum arada bozuyorumda ama emzirmeme guveniyorum bayabir kalori veriyorum onunla. 👍🏻 sıksam daha cabuk gider kilolar ama bu ara ailece muhabbette mutlu anlarda herkes yemek yemek istiyo herkes bi istahli ben dahil 77 hedefim devamke 🤗

Back
X