90 kilo zirveden yokuş aşağı 55'e

Mrb öncelikle beni dikkate aldığın için çok tşk ederim. Ben 20 gün önce doktora gittim metobolizman normal dedi ben hayatımda çok kola içen ve tatlı yiyen bir insandım. Yemek yemiyordum fakat abur cubur cikolatalar tatlılar hatta cayı 4 sekerle ıcmeler falan. bi arkadaşımın zoruyla spora yazıldım 14 gun oldu aynı zamanda kalori hesabı diyet yapıyorum dun tartıldım 2 kg 270 gr vermişimmm ve çok mutlu oldum. yediklerimi bende yazmak isterim mumkun oldugu surece. nasıl yazıcam buraya mı ?

valla tebrikler hem diyet hem spor ikisi bir arada bravo böyle devam ettirirsen çok yakında güzel sonuçlar alırsın.buradan hergün paylaşımda bulunabilirsin bende yazıyorum fikir veririz birbirimize listen de güzel ama çikolata olmasa daha iyi olur gibi:)

valla tebrikler hem diyet hem spor ikisi bir arada bravo böyle devam ettirirsen çok yakında güzel sonuçlar alırsın.buradan hergün paylaşımda bulunabilirsin bende yazıyorum fikir veririz birbirimize listen de güzel ama çikolata olmasa daha iyi olur gibi:)

onsuz yaşayamam gibi kalorisi en düşük çikolata o bide ınanılmaz tatmın edıyor benı :D :D
Paylaşalım öğlen yemeğinde

Ezogelin çorba + Salata + 2 yemek kaşığı musakka yedim.

Saat 2 de 1 elma yedim saat 5 gibi 1 tane daha elma yicem ;)

onsuz yaşayamam gibi kalorisi en düşük çikolata o bide ınanılmaz tatmın edıyor benı :D :D
Paylaşalım öğlen yemeğinde

Ezogelin çorba + Salata + 2 yemek kaşığı musakka yedim.

Saat 2 de 1 elma yedim saat 5 gibi 1 tane daha elma yicem ;)

zamanla onu da bırakırsın merak etme nereden mi biliyorum çünkü ben bir çikolata delisiydim ama bıraktım.bırakılıyor yani:)

herkese günaydın işte yeni bir gün ve bugünkü listem;

sabah: 2 dilim ekmek,süzme yoğurt.yeşillik,pulbiber,5 zeytin
ara:1 elma
öğlen:4 kaşık mantar sote,2 kaşık bulgur,salata
ikindi:5 badem,2 ceviz,3 hurma
akşam:2 dilim ekmek,1 kutu ton balığı,salata

5 tahıl+1 et+3 süt+3 meyve+1 yağ
kilo bildirimim ise:
18,02,2014 80,100
19,02,2014 80,00 gr.

sonunda oldu 80 lerin küsüratından kurtuldum.bakalım 80 den ne zaman kurtulucam:)

sabah bi dilim ekmek zeytin domates maydanoz peynir yedim

öğlen yagsız tavuk şehriye çorbası salata yedim

ara öğünde piko çikolatam var

saat 17:00 de yemek için 1 elmam var akşam yemeğim yok bol su ve spor devam 15.günümdeyim

15 günde 1 tartılıyorum bakalım :)

sabah bi dilim ekmek zeytin domates maydanoz peynir yedim

öğlen yagsız tavuk şehriye çorbası salata yedim

ara öğünde piko çikolatam var

saat 17:00 de yemek için 1 elmam var akşam yemeğim yok bol su ve spor devam 15.günümdeyim

15 günde 1 tartılıyorum bakalım :)

valla bravo ben çatlarım her halde 15 gün tartılmadan sen iyi sabrediyorsun:)

herkese günaydın yeni bir gün yeni kararlarla oluşturacağım bugünkü listem;

sabah:2 kaşık yoğurda,4 kaşık yulaf ezmesi,1 portakal
öğlen:1 tabak sebze yemeği,1 dilim ekmek,yoğurt,salata
akşam:1 kepçe çorba,sebze yemeğim
gece:1 bardak süt

4 tahıl +3 süt+2 meyve

bir kaç gün böyle hafif uygulamak istiyorum,bakalım değişiklik olacak mı :)

sevgili günlüğüm;

bugün diyete başlayalı tam 108 gün oldu.başlarken 90 kiloydum bu süre zarfında tam 10 kilo verdim.biliyorum eskiye göre biraz az oldu ama ancak elimden bu kadarı geliyor.ama pes etmeye hiç niyetim yok.sadece bir kaç gündür aynı kiloda takıldığım için moralim bozuktu ama toparladım.şimdi ki ilk hedefim tam bir ay sonraya 75 olabilmek bu arada şuan 80 kiloyum kolay gibi görünüyor ama işin içine girince insan daha iyi anlıyor.bende elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.ramazan bayramına 65 kilo olmak istiyorum.sizde evet bende pes etmeden varım diyorsanız buyurun birlikte,sağlıklı zayıflayalım.

bugün dışarıda olacağım için liste şimdilik veremeyeceğim ama gelince yazarım.

sabah:2 kaşık yoğurda 4 kaşık yulaf ezmesi,1 portakal

herkese günaydın iyi pazarlar 2 günlük ayrılıktan sonra yine geçtim bilgisayarın başına neyse kilo bildirimi yapmıyorum çünkü kilo kaç gündür hep aynı 80 kilodayım bir türlü inemiyorum. vücud resmen kendini korumaya aldı.ama ben ondan daha inatçıyım ve en kısa sürede bu durumu aşıcam. ama bu sefer ki biraz zor olacak,olsun artık ne yapalım böyle bir durumla da baş etmeyi de öğreneceğiz demek ki.işte bugünkü listem;

sabah:1 yumurta,1 yemek kaşığı lor ve baharatlarla yapılan omlet,1 dilim ekmek
ara:1 portakal
öğlen:4 kaşık yeşil mercimek,yoğurt
ikindi:1/2 elma
akşam:2 dilim ekmek,taze fasulye,yoğurt

4 tahıl + 3 et + 3 süt + 3 meyve

şimdilik listem böyle inşallah yarın sabah değişmiş olur:)

tabi ki katılabilirsin kendinden biraz bahset istersen yaş boy kilo çocuk falan varmı mesela...

pardon yazdım sandım cevap,yazmamışım

bekarım,öğrenciyim

50-55 arası olamam lazım..

diyetsyen 163 spor salonu 160 ölçtü boyumu emin değilim:)

15 kg fazlam var:ssz: dahada fazla verebilirim:))

herkese günaydın iyi pazarlar 2 günlük ayrılıktan sonra yine geçtim bilgisayarın başına neyse kilo bildirimi yapmıyorum çünkü kilo kaç gündür hep aynı 80 kilodayım bir türlü inemiyorum. vücud resmen kendini korumaya aldı.ama ben ondan daha inatçıyım ve en kısa sürede bu durumu aşıcam. ama bu sefer ki biraz zor olacak,olsun artık ne yapalım böyle bir durumla da baş etmeyi de öğreneceğiz demek ki.işte bugünkü listem;

sabah:1 yumurta,1 yemek kaşığı lor ve baharatlarla yapılan omlet,1 dilim ekmek
ara:1 portakal
öğlen:4 kaşık yeşil mercimek,yoğurt
ikindi:1/2 elma
akşam:2 dilim ekmek,taze fasulye,yoğurt

4 tahıl + 3 et + 3 süt + 3 meyve

şimdilik listem böyle inşallah yarın sabah değişmiş olur:)

listen sıkıyımş ama iradelisin anladığm kadarıyla :15:

sabah 3 zeytin
bir dilim peynir kk kadar
bir domates
3 tane eti form biskv.
açık şekersiz çay

ara da light sütle kahve yaptım bir kupa şeker atmadım tabi

listen sıkıyımş ama iradelisin anladığm kadarıyla :15:

sabah 3 zeytin
bir dilim peynir kk kadar
bir domates
3 tane eti form biskv.
açık şekersiz çay

ara da light sütle kahve yaptım bir kupa şeker atmadım tabi

benim listem mecburen sıkı ama senin listen de güzel en büyük şansın genç olman biraz da dikkat ettin mi o fazla dediğin kilondan eser kalmaz merek etme:)

işe başladım Artık daha rahat gelirim günlüğe dedim ama umduğum gibi gitmiyo. Yazamasamda diyete dewam tam gaz. İnatçı kilolar daha zor ama gittimi birden gider. Hiç merak etme Ayşecim. Benim kilom:76,6 bu arada. İnşallah şaşmıcam hedeften

işe başladım Artık daha rahat gelirim günlüğe dedim ama umduğum gibi gitmiyo. Yazamasamda diyete dewam tam gaz. İnatçı kilolar daha zor ama gittimi birden gider. Hiç merak etme Ayşecim. Benim kilom:76,6 bu arada. İnşallah şaşmıcam hedeften

sakın şaşma benim kilo hala takıldığı yerde ama inat ettim gidecek bu kilolar :)

Bu istikrarsızlıkla kilo falan veremedim. Günlüğe düzgün giremedim ama yine bahanelerim vardı herzamanki gibi:( Kayınvalidem gelmişti. Bebeğim durmuyordu vs. vs. Umutlarım tükeniyo kilolarım gitmiyoo

vücut direniyor bendede aynı durum oldu 3 kilo çok güzel verdim ilk ay fakat 2. ay vücut durdu sadece 600gr verdim. sonrasında onu toplamda 4 kiloya tamamladım ama az bir rakam iki ayda.

sporda yapıyorum incelmeler var bu beni çok mutlu ediyor. kas dokusunda değil yağdan veriyorum kiloları bu daha da mutlu ediyor.

arada vücuduma detoks etkili şeyler yapmayı planlıyorum. çalıştığım için sizin saydığınız çoğu yemek yada hazırlama zamanım olmuyor elimdekilerin en iyisini yapmaya çalışıyorum umarım yaza 7'li rakamların başına doğru girerim :5:

dert etmedim bugüne adar fakat var olan kilomuda koruyamadım bu yüzden rakamlar emin adımlarla 8'li rakamların son hanesine dayanmış. dayanmış diyorum artık sinyal vermeye başladı vücut. yürümek istememem, merdiven çıkamamam gibi,

ama şimdi daha rahatım kan dolaşımı oluyor haftada 3 gün spor önceleri yoruyordu fakat şimdi çok rahatlatıyor. nnisanda kaydım bitiyor fakat yenileyeceğim büyük ihtimal:1:

Bu istikrarsızlıkla kilo falan veremedim. Günlüğe düzgün giremedim ama yine bahanelerim vardı herzamanki gibi:( Kayınvalidem gelmişti. Bebeğim durmuyordu vs. vs. Umutlarım tükeniyo kilolarım gitmiyoo

hiç umutsuzluğa kapılma aslında kayınvalidenin gelmesi daha iyi değil mi bebekle biraz o ilgilenir sen de kendine biraz zaman ayırırsın.bu kadar umutsuz olma lütfen zahmetsiz iş olmaz biraz gayret et bak benim geçen gün diyetimi bırakmamama rağmen tam 13 gün kilom hiç değişmedi ama sabrettim ve mükafatını aldım.sen de yapabilirsin.lütfen vazgeçme kendin için tekrar tekrar dene.

Back
X