90 kilo zirveden yokuş aşağı 55'e

selam kızlar çok uzun zamandır yazamadım ama artık geri geldim haydi tekrar kaldığımız yerden başlayalım.
Hosgeldin aysecim seni gordugume sevindim ozlettin kendini nasilsin kizin alistimi okula ?

Bende 4 aylik zayiflama yarismasinda devam ediyorum birlikten kuvvet dogarmis :KK19: arasira topigine yazarim canim :)):KK15:

sağol nehirciğim bende çok sevindim yazdığına kızımda okuluna çok alıştı 8 aralıkta okumaya bile geçti.kutlamasını yaptık inan öyle mutlu oldum ki anlatamam :)

bu arada tekrar hergün düzenli olarak yazmaya başladım.hadi bismillah diyelim yarın sabah aç karnına tartılıp kilomu yazıp başlıyorum.tekrar başlamak yada devam etmek isteyenler buyursun herkesi beklerim.

günaydın kızlar biliyorum günlüğümü çok ihmal ettim ama artık hergün bıkmadan usanmadan yazacağım.yazmaya ara verdiğimden beri diyete de ara vermiştim.tabi ki kilolarda aldı başını gitti.neyse uzun lafın kısası işte geldim kaldığım yerden devam edeceğim.bugünkü listem;

sabah:2 kaşı yoğurda,4 kaşık yulaf ezmesi,tarçın,zencefil.zerdeçal
ara:1 mandalina
öğlen:2 kepçe çorba,salata,sebze yemeği
ikindi:1 fincan kahve,5 fındık
akşam:seze yemeği,salata
gece:1 bardak süt
4 tahıl+1 meyve+2 süt+1 yağ
şimdilik listem böyle kızlar evet yediklerim birim olarak az görüne bilir ama ilk günler normalden biraz daha az yemek daha iyi oluyor hepimize kolay gelsin.:KK66::KK66::KK66::KK66:
kilo bildirimim ise;
15,01,2015 89,800 :KK43::KK43::KK43::KK43:

Canım bir yerden başlamak gerek. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende 5.takımda zayıflamaya çalışıyorum. 71,4 kg. geldim sabah. 6 lı kilolara kavuşmak dileğiyleeee

günaydın kızlar hemen listemi vereyim;
sabah:2 dilim tambuğday ekmeği ,peynir,zeytin,1 bardak süt
öğlen:sebze yemeği,1 dilim ekmek , yoğurt
ikindi:1 fincan kahve,3 badem
akşam:2 kepçe çorba,salata,yoğurt
gece:1 meyve

kilo bildirimim ise:15,01,2015 88,900
16,01,2015 88,700 :KK9:

günaydın kızlar sizlerinde listelerini bekliyorum kızlar paylaşın benim bugünkü listem;
sabah:2 dilim ekmek,peynir,zeytin,1 bardak süt
ara:1 portakal
öğlen:2 kepçe çorba,salata,sebze yemeği
ikindi:1 fincan kahve,5 fındık
akşam:sebze yemeği,salata,yoğurt
gece:1 bardak süt

kilo bildirimim ise :16,01,2015 88,700
17,01,2015 88,600

bugün çok işim olduğundan hiç fırsat bulup da yazamadım.doğru dürüst bir şey de yiyemedim zaten yarın sabah kilo bildirimim ile listemi yazacağım kızlar.

Sen nerelerdesin canim ama yine kayboldun:(( unutma senin bi lafin vardi ne olursa olsun durmak yok kaldigim yerden yola devam canim seni takipteyim yaza az kaldi hadi duzenli devammm...

ayşecim düzenli menü paylaşımın yok yine noldu? Durmicaktık. Bak cuma zayıflama yarışma takımları var onlardan birine katılsana. hem kalabalık daha motive edici oluyor.

Sen nerelerdesin canim ama yine kayboldun:KK43:( unutma senin bi lafin vardi ne olursa olsun durmak yok kaldigim yerden yola devam canim seni takipteyim yaza az kaldi hadi duzenli devammm...
selam kızlar hani hep derler ya evdeki hesap çarşıyı tutmaz diye benimkide tam o misal oldu.herşey yoluna girdi birazda kendimle ilgileneyim derken okula giden kızımın zatürre olduğunu söyledi doktor.1 hafta okula da gidemedi dün neyse ki bir tek karne almaya gidebildik.iğnelerden ayakda duracak hali bile yok kızımın...tam yoluna girdi derken küçüktede orta kulak iltihabı çıktı.yani anlıycanız ne düzenli yiyebildim nede yazabildim.inşallah kızlarım kısa sürede iyileşirde bende tekrar yazmaya başlarım.

selam kızlar hani hep derler ya evdeki hesap çarşıyı tutmaz diye benimkide tam o misal oldu.herşey yoluna girdi birazda kendimle ilgileneyim derken okula giden kızımın zatürre olduğunu söyledi doktor.1 hafta okula da gidemedi dün neyse ki bir tek karne almaya gidebildik.iğnelerden ayakda duracak hali bile yok kızımın...tam yoluna girdi derken küçüktede orta kulak iltihabı çıktı.yani anlıycanız ne düzenli yiyebildim nede yazabildim.inşallah kızlarım kısa sürede iyileşirde bende tekrar yazmaya başlarım.
Gecmis olsun canim yavcuruklarina okula baslayinca hastaliklari artiyo canim maalesef:((

Bal zencefil zerdecal karisimini tavsiye ederim benim kis aylarinda vazgecilmezim her sabah ac karnina kizima hala veriyorum

Bu arada nasil olsa yeme duzenim bozuldu deyip diyeti asla birakma cocuklarimizla daha iyi ilgilenmemiz icin once kendimize bakmaliyiz canim :))

Merhaba ben 18 yasindayim. universite 1. Sinif ogrencisiyim hayatimin neredeyse her donemi kilolu olarak geçti bundan cokta mutsuz degildim yalniz universiteye gelince Kendimi mutsuz hissetmeye basladim ve ciddi anlamda yaza kadar coK kilo vermek isistiyorum yurtta kaldigim icin her an her seye ulasamaya bilirim yemek olarak. Bana onerebileceginiz bir diyet listesi var mi acaba ??

Kizlar 16 subatta bu konuyu okuyup basladim diyete tplam 11 kilo verdim haziran 6sina kadar.
Simdi ise birazcik aldim.kilolarimi 19 yasindayim 100.kiloyum boyum 175cm ve benim hayatim daha yeni başlıyor kilom.sagligim ve giyeceklerimi kısıtlıyor ve ben boyle olmasını istemiyorum artik. Yarin tekrar başlıyorum. Bana birazcik yardimc olabilir misiniz ? Nasil yapmaliym ?

Kizlar 16 subatta bu konuyu okuyup basladim diyete tplam 11 kilo verdim haziran 6sina kadar.
Simdi ise birazcik aldim.kilolarimi 19 yasindayim 100.kiloyum boyum 175cm ve benim hayatim daha yeni başlıyor kilom.sagligim ve giyeceklerimi kısıtlıyor ve ben boyle olmasını istemiyorum artik. Yarin tekrar başlıyorum. Bana birazcik yardimc olabilir misiniz ? Nasil yapmaliym ?
Tatlım kk da cuma zayıflama yarışmaları var orda çok güzel motive olursun
Hem takım içindeki arkadaşların destekleriyle hem kendini disipline edersin hemde zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın

Back
X