90 kiloyum 50-55 kiloya düşmek için yoldaş arıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...er-kilo-verelimmm.744968/page-4#post-36477832
merhaba umutsuz vaka hoşgeldin bende üni okuyorum kendimede baya bi guvenirim ama göbek saolsun kendimden utandırdı sayfama girip diyet listeme bakabilirsin elma sirkesi kürünüde mutlaka uygula eminim zayflıcaz gelin kızlar ordan devam edelim takip etmekte zorlanıyorum tek konu olsun :) bu arada bölüm ne hangi üniversite?

Benim de topiğim var ancak 2 3 gündür kimseden ses çıkmıyor.ben de 86 kiloyum boyum 170 25 yasndayım bugün başladım tekrardan.burda ilgimi çeken kilolarımızın yakın olması 3 4 kilo fazlası olanlarda var ama 90 civarı olmak çok kötü ve bizi ancak bizim gibi olanlar anlar :KK43: .ben de yazarım istersenz listede paylaşırım geçen sene bi buçuk ayda 11 kilo verdğm diyetisyen listemi ancak motivasyon için iletişim halinde olmamız çok iyi olur.kabul ediyonuz mu kızlar :)
ben ediyorum :) bende 91 kiloyum suan ve 2 haftadır diyetteyim.

merhaba kızlar eger yardımcı olursanız cok sevinirim 90 kiloyu bu sabah gördüm ve diyete başlamaya karar verdim bu sefer kesin olarak cünkü üniversiteye baslıcam yeni bir hayat yeni insanlar yeni ilişkiler bu sansı tepmek istemiyorum kafa dengi biriyle birbirimizi motive ederek zayıflamak istiyorum :) hepinize basarılar her sey gönlünüzce olsun :KK16:
Tayfun Türkaslan 'a yönlendirebilirim seni çözümsüz kalırsan , kesin tedavi diyor herkes bende yararını gördüm

İnAniraak zayiflarz kizlar bnde bughn 1.68 boy 88.2 kiloyla karbonhidrat diyetine basliyorum. Hepimize kolay gelsn muckkk

Back
X