- 17 Şubat 2017
- 126
- 224
- 103
- Konu Sahibi papatyagil
-
Evde dikkat etseniz? Mesela abur cubur veya çok kalorili şeyler evde olmazsa tüketmezsiniz.Evet nasıl oldu anlamadım ama son birkaç yılda 30 kilo aldım. Doktora gittim tiroidlerimde sorun varmış ve insülin direncim de var. Dört aydır ilaç kullanıyorum. Benim asıl sorunumbir hafta diyet yapsam ertesi hafta bozuyorum. 60 kilo olduğum zamanlarda da sürekli diyet yaptığımdan hayatım böyle geçtiğinden bıktım. Kendime de kilo vereceğime de inancım kalmadı. Ve artık hamile kalmak istiyorum. Bu kiloyla hamile kalmaktan korkuyorum. Ettirmek de istemiyorum. Hem artık hazır olduğumdan hem de hayattaki planlarım da ertelememem gerektiği yönünde. Tabi ki hayatta her şeyi planladığımız zamanda olacağının garantisi yok ama insan hayatını programlamadan da doğru şeyler yapamıyor.
Kısaca ben ne yapmalıyım? Kilo verecek motivasyonumun olmamasıyla ve hamile kalma isteğimle ne yapabilirim?
Hayatımın en yüksek kilosuyla (125)hamile kaldım ve doktorlar preeklamsi korkusuyla hamileliği burnum dan getirdi daha yaşın genç de verebildiği n kadar ver benceEvet nasıl oldu anlamadım ama son birkaç yılda 30 kilo aldım. Doktora gittim tiroidlerimde sorun varmış ve insülin direncim de var. Dört aydır ilaç kullanıyorum. Benim asıl sorunumbir hafta diyet yapsam ertesi hafta bozuyorum. 60 kilo olduğum zamanlarda da sürekli diyet yaptığımdan hayatım böyle geçtiğinden bıktım. Kendime de kilo vereceğime de inancım kalmadı. Ve artık hamile kalmak istiyorum. Bu kiloyla hamile kalmaktan korkuyorum. Ettirmek de istemiyorum. Hem artık hazır olduğumdan hem de hayattaki planlarım da ertelememem gerektiği yönünde. Tabi ki hayatta her şeyi planladığımız zamanda olacağının garantisi yok ama insan hayatını programlamadan da doğru şeyler yapamıyor.
Kısaca ben ne yapmalıyım? Kilo verecek motivasyonumun olmamasıyla ve hamile kalma isteğimle ne yapabilirim?
Öyle şeyler yemiyorum zaten. Bir ekmeği kesemiyorum bir de sağlıklı da olsa olan yemeği çok yiyorum. Zararlı olanı yemekten değil de çok yemekten böyle oldum. İnanın artık ağlamaktan yoruldum ama bu işi çözemiyorum üç kez de diyetisyene gittimEvde dikkat etseniz? Mesela abur cubur veya çok kalorili şeyler evde olmazsa tüketmezsiniz.
Az yapın yemekleri. Biraz küçük tabak kullanın.Öyle şeyler yemiyorum zaten. Bir ekmeği kesemiyorum bir de sağlıklı da olsa olan yemeği çok yiyorum. Zararlı olanı yemekten değil de çok yemekten böyle oldum. İnanın artık ağlamaktan yoruldum ama bu işi çözemiyorum üç kez de diyetisyene gittim
Oruç tutuyorum biraz da bu yüzden zor oluyor. Bütün gün çok acıkınca iftarda çok yiyorum. Ramazan girdi gireli diyeti tamamen bozdummerhaba ben de sizin gibiyim 90 kilo ömrü hayatımda gördüğüm en yüksek kilo ve Allah nasip kısmet ederse bizde bebek düşünüyoruz ama bu kiloyla hamile kalmak beni inanılmaz korkutuyor oruç tutabiliyor musunuz bilmiyorum ben elimden geldiğince kaçırmamaya çalışıyorum orucu ve belkide vesile oldu bilmiyorum iştahım kesildi ki kendimde dikkat etmeye çalışıyorum bence ruhen hazırlayın kendinizi kilo vermeye yardımcı olur inş
bol su için ve hareket edin beni motive eden tek şey çocuk fikri sizde onu düşünün bence emin olun aklınıza geldi mi duraksıyorsunuz ben şahsen öyle yapıyorum 1 kilom gitmiş 3 günde ayrıca masa başı çalışıyorum daha sıkıntılı durumdayımOruç tutuyorum biraz da bu yüzden zor oluyor. Bütün gün çok acıkınca iftarda çok yiyorum. Ramazan girdi gireli diyeti tamamen bozdum
Daha önce diyet grubu denedim. Her gün yazmak zor geldi ve bıraktım. Geliyim mi gerçekten :)10. Takıma gel sana süper motivasyon veririz
Ben 74 le hamile kalmıştım. (85 olurum diyodum) Aynı 74 kg ya döndüm. (38 di yaşım) Çekinceniz daha da alırsam ise sanmıyorum. Bbkten sonra gayret edersiniz verirsiniz. Hem siz gençsinizdir. Kg vermek daha kolaylaşır inşallah.Oruç tutuyorum biraz da bu yüzden zor oluyor. Bütün gün çok acıkınca iftarda çok yiyorum. Ramazan girdi gireli diyeti tamamen bozdum
önceden preeklampsi geçirdiniz mi ?Hayatımın en yüksek kilosuyla (125)hamile kaldım ve doktorlar preeklamsi korkusuyla hamileliği burnum dan getirdi daha yaşın genç de verebildiği n kadar ver bence
bak aynı şekilde hamile kalmışız bende 93 tüm diyete başladım 87 oldum süpriz hamile olduğumu öğrendim.. toplamda 5 kilo falan aldım 7. ayındayım doktorum gebelik diyeti verdi istersen mesaj olarak atayım.. diyet dediğim ara öğünlü sağlıklı beslenme listesi yani..Ben de kiloluyum. Tam kararlı diyete ve akupunktura başlamıştım ve harika gidiyordu. Ama akupunktura başlayalı 15 gün olmuşken hamile olduğumu öğrendim. 87yle hamile kaldım. Şu an 93 kiloyum. Aşırı acıkıyorum. 4.aydayım ve bu aydan sonra ultra dikkatli olmam gerek. 100kiloyu görmemek benim hedefim :) doğumdan sonra yine hemen akupunktura başlayıp düzenli besleneceğim ve bol bol yemek yerine bol bol su içeceğim. Doğumdan önceki kilomdan daha zayıf olmayı istiyorum çünkü.
5 kg aldım bile şimdiden. Hedefim en fazla bir 5 kg daha almak. Haşimato hastasıyım aynı zamanda. Zor kilo veriyorum zaten ama gebelikte değerlerim çok güzel.
Hamile kalabilirsiniz şu anki kilonuzla ama amacınız gebelikte çok kilo almamak olmalı. Öncelikli amaç bebeğin kilo alması zaten.
Az az ve sık sık yiyerek,porsiyonlarınızı küçülterek bunu gerçekleştirebilirsiniz gebe kalırsanız.
Mesaj atarsan çok sevinirim. Boyum 1.71 bu aradabak aynı şekilde hamile kalmışız bende 93 tüm diyete başladım 87 oldum süpriz hamile olduğumu öğrendim.. toplamda 5 kilo falan aldım 7. ayındayım doktorum gebelik diyeti verdi istersen mesaj olarak atayım.. diyet dediğim ara öğünlü sağlıklı beslenme listesi yani..
Gel gelDaha önce diyet grubu denedim. Her gün yazmak zor geldi ve bıraktım. Geliyim mi gerçekten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?