- Konu Sahibi papatyagil
-
Ay çok sevinirm canım ya. Daha fazla almak istemiyorum ama aşırı acıkıyorumbak aynı şekilde hamile kalmışız bende 93 tüm diyete başladım 87 oldum süpriz hamile olduğumu öğrendim.. toplamda 5 kilo falan aldım 7. ayındayım doktorum gebelik diyeti verdi istersen mesaj olarak atayım.. diyet dediğim ara öğünlü sağlıklı beslenme listesi yani..
Eşim haşimato hastası ve insülin direnci var. 3 ayda 93 kilodan 79 a düştü. telefonuna program indirdi, kalori sayarak ve günlük sıkı yürüyüşlerini yaparak başardı. Tek başına zor diyorsanız buradaki diyet sayfalarına bakın, destekle daha iyi ilerler...Öyle şeyler yemiyorum zaten. Bir ekmeği kesemiyorum bir de sağlıklı da olsa olan yemeği çok yiyorum. Zararlı olanı yemekten değil de çok yemekten böyle oldum. İnanın artık ağlamaktan yoruldum ama bu işi çözemiyorum üç kez de diyetisyene gittim
NeEvet nasıl oldu anlamadım ama son birkaç yılda 30 kilo aldım. Doktora gittim tiroidlerimde sorun varmış ve insülin direncim de var. Dört aydır ilaç kullanıyorum. Benim asıl sorunumbir hafta diyet yapsam ertesi hafta bozuyorum. 60 kilo olduğum zamanlarda da sürekli diyet yaptığımdan hayatım böyle geçtiğinden bıktım. Kendime de kilo vereceğime de inancım kalmadı. Ve artık hamile kalmak istiyorum. Bu kiloyla hamile kalmaktan korkuyorum. Ettirmek de istemiyorum. Hem artık hazır olduğumdan hem de hayattaki planlarım da ertelememem gerektiği yönünde. Tabi ki hayatta her şeyi planladığımız zamanda olacağının garantisi yok ama insan hayatını programlamadan da doğru şeyler yapamıyor.
Kısaca ben ne yapmalıyım? Kilo verecek motivasyonumun olmamasıyla ve hamile kalma isteğimle ne yapabilirim?
Ne ilaç kullandın?Evet nasıl oldu anlamadım ama son birkaç yılda 30 kilo aldım. Doktora gittim tiroidlerimde sorun varmış ve insülin direncim de var. Dört aydır ilaç kullanıyorum. Benim asıl sorunumbir hafta diyet yapsam ertesi hafta bozuyorum. 60 kilo olduğum zamanlarda da sürekli diyet yaptığımdan hayatım böyle geçtiğinden bıktım. Kendime de kilo vereceğime de inancım kalmadı. Ve artık hamile kalmak istiyorum. Bu kiloyla hamile kalmaktan korkuyorum. Ettirmek de istemiyorum. Hem artık hazır olduğumdan hem de hayattaki planlarım da ertelememem gerektiği yönünde. Tabi ki hayatta her şeyi planladığımız zamanda olacağının garantisi yok ama insan hayatını programlamadan da doğru şeyler yapamıyor.
Kısaca ben ne yapmalıyım? Kilo verecek motivasyonumun olmamasıyla ve hamile kalma isteğimle ne yapabilirim?
inatçı olmak lazım ama önce kilo almana neden olan sağlık sorunlarını hallet..Evet nasıl oldu anlamadım ama son birkaç yılda 30 kilo aldım. Doktora gittim tiroidlerimde sorun varmış ve insülin direncim de var. Dört aydır ilaç kullanıyorum. Benim asıl sorunumbir hafta diyet yapsam ertesi hafta bozuyorum. 60 kilo olduğum zamanlarda da sürekli diyet yaptığımdan hayatım böyle geçtiğinden bıktım. Kendime de kilo vereceğime de inancım kalmadı. Ve artık hamile kalmak istiyorum. Bu kiloyla hamile kalmaktan korkuyorum. Ettirmek de istemiyorum. Hem artık hazır olduğumdan hem de hayattaki planlarım da ertelememem gerektiği yönünde. Tabi ki hayatta her şeyi planladığımız zamanda olacağının garantisi yok ama insan hayatını programlamadan da doğru şeyler yapamıyor.
2. Gebeliğim.. doktor kontrollerini aksatmayın. Şekeri komple hayatınızdan çıkarın çünkü yumurta oluşmasını engelliyor. Fabrikasyon tavuk ve türevlerini tüketmeyin yüksek hormon içeriyor.. paketli ürünlerden uzak durun.. biraz egzersiz bolca dua üstesinden gelirsiniz..Bayanlar aranızda polik over olup gebe kalan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?