90 kiloyum ve bebek istiyorum

Ay çok sevinirm canım ya. Daha fazla almak istemiyorum ama aşırı acıkıyorum

Eşim haşimato hastası ve insülin direnci var. 3 ayda 93 kilodan 79 a düştü. telefonuna program indirdi, kalori sayarak ve günlük sıkı yürüyüşlerini yaparak başardı. Tek başına zor diyorsanız buradaki diyet sayfalarına bakın, destekle daha iyi ilerler...

Ben de 87 kiloda hamile kalmistim, tek soyleyecegim şu olur, hamileyken 4 4 luk saglikli beslenip, paketli gidayi, şekeri, fazla karbonhidrati, asitli icecekleri hayatinizdan cikarip az kilo almalisiniz. Suanda da kac kilo versen kardir.

15kilo vermiş biri olarak yazıyorum ki kilo vermek tamamen senin kafanla alakalı. Yani psikolojik olarak kendini tetiklersen mutlaka verirsin. Öncelikle günde en aşağı 2-3 litre su içmen lazım.
Haftanın 3-4 günü 1saat yürüyüş yapman lazım ama hafif tempolu.
Şekeri kesinlikle hayatından azaltarak çıkart.
Ve en önemlisi de porsiyonlarını küçült. Veren insanlar nasıl veriyor ? Kimsenin senden bir fazlası ya da eksiği yok değil mi ?

Ne

Ne ilaç kullandın?

Bide şöyle bişey var hep yarın diyete baslicam dedikçe sunuda yiyim bunuda yiyim oluyor
Sonra o diyet baslamayinca kilo aliyosun
Yani kafana takma taktikca daha çok yiyosun
Ya amaaaan ne olursa olsun. Diyeceksin
Yada diyet başka yol yok

Diyet yapmak bana da işkence. Onu yerine her zaman yediginden az ye. Abur cuburu kes ve bol hareket et.. daha genceciksin inan çabuk verirsin

Zorunluluktan değilde mutlu olmak için kilo kaybetme bilincine varınca istesende duramıyorsun kilo kaybetmeye devam ettikçe daha da mutlu oluyorsun böyle bi döngü bide diyet olayını doğru bulmuyorum diyet yerine ben artık sağlıklı besleniyorum düşüncesi beyni aç mı kalıcam telaşına düşürmüyor

Bende 82 kilo ile hamile kaldim boyum 160 yani 25 kilo fazlam vardı ..hasimato ve insulin direncinden dolayı diyet cook zordu benim için ..tabi doktor her gittiğimde kilo ver kilo ver
..cok korkuyorum doguma kadar 120 kilo olurum falan sandim ama öle olmadı 6 aya kadar hamile oldugunu kimse anlamadı toplamda 9 kilo aldım ..doğumdan sonra da yillarca ugrasip bir kilo veremeyen ben 73 kiloya kadar düştüm emzirmek gercekten kilo verdiyormuş cok mutluyum hehhehh
..
Not:hamile kalınca insan kendi icin yapamadığını bebegi icin yapıyomuş ..saglikli besledim ekmek ve şekeri bıraktım ve sadece bebeğime kilo almayı başardım...

inatçı olmak lazım ama önce kilo almana neden olan sağlık sorunlarını hallet..

Kilodan önce tiroid değeriniz gebelik için çok önemli. Doktorunuza danışın bu değer gebe kalmak için engel midir diye.

86 ile hamile kalip 113le doğum yaptim. Tedaviyle gebe kaldim. O redavi surecinde diyet yapmadigima cok pişmanım. Doğumdan sonra gecen yilda kg veremedim. Kızım 22 aylik oldu. 13 martta 101.8 ile başladım. Şuan 93 civarindayim 2 ayda 8 kg civari verdim

Bayanlar aranızda polik over olup gebe kalan var mı?
2. Gebeliğim.. doktor kontrollerini aksatmayın. Şekeri komple hayatınızdan çıkarın çünkü yumurta oluşmasını engelliyor. Fabrikasyon tavuk ve türevlerini tüketmeyin yüksek hormon içeriyor.. paketli ürünlerden uzak durun.. biraz egzersiz bolca dua üstesinden gelirsiniz..

92 kilo ile hamile kaldım. şu anda 32. haftadayım ve 3 kilo aldım sadece.
kilolu olunca kilo alınmıyor galiba gebelikte ya da benim iştahım kesildi yemek yiyemiyorum, bulantım hiç geçmedi belki de ondan.

Fit ötesi hamile kaldım. Hamileliği sadece 11 kilo alarak tamamladım. Bütün hamileliğim sporla, pilatesle, motivasyonla geçti. Kesinlikle normal doğum yapacaktım, ama 36 saat sancı çekmeme rağmen anca sezaryenle doğum yapabildim.

Benden 20 cm kısa, 125 kilo bir tanıdığımsa, benden daha rahat bir hamilelik geçirdi. Daha kilo da aldı. Ve çok rahat bir şekilde normal doğumla da doğuruverdi.

O sebeple 90 kilo, çok da hamileliğe engel değil sanki.

Bende diyette iken 90 kg ile hamile kaldım.Ilk beş ay bulantı kusma iştahsızlık derken 8 kilo verdim 82 ye düştüm.31 haftanın içindeyim 84-85 arası gidip geliyorum.Kuvvetle muhtemel 90 kiloya çıkmadan doğuracağım.Hic iştahım yok.Zorla yiyorum.Demem o ki zayıflasanız süper olur ama basarmazsaniz da 90 kilo ile hamile kalmak korkunç değil.Üzerine 10 kilodan fazla almazsanız.İlk doğumumda da 88 kilo ile doğuma girdim.Iyilesme sürecim çok iyiydi hiç zorlanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…